Jump to content

Mr_Nitty

Medlem
 • Inlägg

  191
 • Blev medlem

 • Senaste online

Anseendepoäng

0 Sådär lagom neutral

Kontaktinformation

 • Skype
  onthesoffa@hotmail.com
 • Hemsida
  http://

Profilinformation

 • Intressen
  No Information

Profilbesökare

1 524 profilvisningar
 1. Kan inte påstå att jag hade någon större kontakt med Gizmo men visst fan hängde han i IRC-kanalen?
 2. Pajas. Kom med något ordentligt istället.
 3. Det är ganska enkelt. När du ser två män vara intima går en varningsklocka i huvudet på dig som säger "Det där är fel, det föder inga barn" eftersom du själv är man. Men när du ser två kvinnor göra samma sak så blir den varningsklockan överflödig. Du identifierar dig ej med kvinnor på så sätt.
 4. Så han är alltså en sell-out på grund av att han vidgar sina vyer utanför hiphop-musik? För att han utnyttjar sin talang som han besitter? Folk som du är bra brända alltså. Är Premo sell-out för att han proddade Aguilera? Är Dr Dre sell-out för att han proddat åt Michel'le och Gwen Stefani? Är RZA sell-out för att han gjorde musiken i Kill Bill och även sountracket + score till Afro Samurai? Dom tar på sig nya utmaningar som musiker, vässar sina skills och sträcker sig längre en bara inom hiphop-skaran. Förstår inte felet med att göra saker man tycker är kul och dessutom tjäna pengar på det.
 5. På vilket sätt är Timbaland en sell-out?
 6. Jag syftade inte på hiphop-stilen, utan Lloyd Banks som rappare. För övrigt kan jag tipsa om en västkustrappare som kallar sig Blu, har precis släppt en EP, rätt så soulinspirat ljud ändå, bra grejer hur som helst. Sen Okai's senaste är jävligt nice också för den delen, hela skivan proddat av Ayatollah! Väldigt underskattad producent man frågar mig, härjade en del under Rawkus-tiden och skapade undergroundklassiker, Ayatollah har precis släppt ett instrumentalalbum med några gamla men även nya skapelser för den delen.
 7. En artist med material som inte daterar längre bak än 2002 kan knappast ha ett "klassiskt" sound.
 8. Tänkte bara droppa in om Tupac har dykt upp ännu, verkar dessvärre inte som det? Att du fortfarande håller på alltså.
 9. Hell no, slacker är vägen att gå.
 10. Ja okej då . Fast det är sant, mycket skräp nowadays.
 11. Moget att dissa viss hiphop bara för att det är kommersiellt? Hört Kanye West's nya t.ex?
 12. Du vet att det finns moderatorer va?
×
×
 • Create New...