Jump to content

Xazzi

Medlem
 • Inlägg

  1 942
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  3

Allt skapat av Xazzi

 1. Gallras någonsin varningar man får? Kan man skicka in en ansökan till mod?

  1. Kebab

   Kebab

   Haha, du kan nog få en gallring om du vill. Själv tycker jag att det är lite charmigt att se tillbaka på sin tid som ung och puckad. 

  2. Xersize

   Xersize

   Jag håller faktiskt med @Kebab. Jag har en varning sen länge tillbaka, från en dispyt med Stell. Ah, good times...

  3. Henkibojj

   Henkibojj

   Varningar är kulturhistoria! :D Visst kan man säkert kliva ned i varningsgrad och för oss finns ju historiken kvar, men att se någons profil och se att den har tre varningar (troligen från 2005-2008) tycker jag bara är status jämfört med någon helt utan :lol:

 2. Dödsförklarar här med siten. Ser bara goda minnen bakåt! Nu på äldre dagar är det inte samma grej att logga in här. Hoppas ni alla har det bra! :):):)

  1. Henkibojj

   Henkibojj

   Förklaringen är alltid att "ingen skriver ju nåt". Nej, och gör de som skriver just detta då? Jag har bumpat trådar i flera månader nu, det är inte många som svarar. :( Det är en kollektiv uppgift att se till att det finns något nytt att läsa nästa gång man går in...

  2. Henkibojj

   Henkibojj

   Du själv har inte skrivit något sedan november 2015, är det då konstigt att inget händer? :confused:

  3. dibel

   dibel

   It aint over til the fat lady sings!

 3. Xazzi

  Spotify på gästkonto?

  Kan det vara så att du får ladda ner Spotify exe:n och installera på gästkontot? Har för mig att jag gjorde det till en fest.
 4. Xazzi

  Nytt datorköp!

  Har man cash så har man Bra avskalning! Jag hade kört på Kebabs, kanske även lagt till en HD och bytt ut kortet till vanliga 980.
 5. Xazzi

  Nytt datorköp!

  I och med släppet av 980Ti är detta just nu typ det bästa inom burkdatorer: http://www.inet.se/kundvagn/visa/8095681/2015-06-03
 6. EY AGENTEN! VI HÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRS BRORSAN!

 7. Xazzi

  Jämställdhet

  "Det känns ju hur kul som helst! Jag är så glad att de har ändrat sig. Det här är ett steg på vägen för jämställdhet och att man inte ser kvinnokroppen som ett objekt, helt enkelt. Kvinnokroppen finns inte till för män." "Tror du att det kommer komma mer bara bröst, eller mindre nu? "aaa asså.. mm.. Vi får se helt enkelt." Från artikeln: http://www.svt.se/nyheter/regionalt/vasterbottensnytt/medley-backar-bara-brost-tillats --- Jag personligen känner att jag vill besöka en simhall för att simma - inte för att mötas av nakna kvinnobröst. Om kvinnor var tvungna att bära bikini/baddräkt, som på många simhallar - är det kvinnoförtryck? Gör det här Sverige till ett mer jämställt land? Vad skulle krävas för att Sverige ska bli helt jämställt? Enbart män med hormonbrist? Mvh, Vit Kränkt Man som anser att kvinnokampen i Sverige är uppblåst och att energin ska läggas på kvinnor som är utsatta på riktigt, runt om i världen.
 8. Xazzi

  Google Earth Pro släpps gratis

  Ni är alla kålsupare. Vet längre inte vem jag ska störa mig på.
 9. Xazzi

  Counter-Strike

  Såg den nu, bara för att du skrev så. Sjukt bra match!
 10. Xazzi

  Träningstråden

  Som även Siana länkade: http://www.aworkoutroutine.com/the-beginner-weight-training-workout-routine/ Och kom ihåg: det handlar inte om att GÅ TILL GYMMET. Det handlar om att skapa en bättre livsstil.
 11. 10 år (+en dag) på forumet. Sjukt!

 12. Xazzi

  Filmtips

  Såg The Grand Budapest Hotel för en tid sedan. Låter man sig sjunka in i filmen är den genialisk. Såg även Dallas Buyers Club, där McConaughey briljer som skådespelare.
 13. Xazzi

  LEK: Tjugo frågor.

  Ron Weasley - Rupert Grint! HAHA. blackout. Ta bort denna
 14. Närmar sig två år. Tiden går snabbt. Låt oss hoppas denna profil lever vidare i flera decenium.. :)

 15. Xazzi

  Skoltråden

  Nivån i skolan är anpassad efter din ålder och tidigare utbildning, inte utmätt i svårighetsgrader som på spel. Du är på en av de sista nivåerna i skolsystemet - bra jobbat gjort! Fortsätt vara intresserad så kommer inget gå fel. Lycka till!
 16. Xazzi

  Tråden där vi postar häftiga filmer, bilder, etc

  rätt häfti va
 17. Xazzi

  Tråden där vi postar häftiga filmer, bilder, etc

  Bitterfitta! - Kul bild. Inte ofta man stöter på så pass bra before & after-jämförelser! Han ser helt annorlunda ut.
 18. Xazzi

  Xersans Hörna (tråden)

  Mycket diskussion i flödet. Vad tycker ni? Arga och nedstämda inlägg. Noll empati. Förståelse. Blir inte inspirerad. Min länk
 19. Xazzi

  Steamkeys

  Sticky request! - Efter Iwex senaste inlägg i Steamtråden tänke jag att vi buntar ihop alla källor där man kan köpa steamkeys - billigare än på steam! Vore rätt förkrossande köpa ett spel på Steam som har 50% sale någon annanstans. Här är första två. Har ni några fler som ni personligen rekommenderar? http://www.g2play.net/store/ http://www.greenmangaming.com/ (i dollar! Ännu billigare dvs.)
 20. Xazzi

  Hitman: Absolution

  Att förklädnader inte fungerar lika bra som i tidigare spel är lite av tanken. Banorna är uppbyggda för att du hela tiden ska smyga och ta dig fram. Det som är kul under första genomspelningen är de små händelserna som utspelar sig, där t.ex. du kan lyssna på två vakter som pratar, eller se någon bli avrättad. Jag instämmer på flera av dina punkter, men eftersom du inte köpte spelet - har du själv provat gameplayn? Jag är nöjd. Absolution levde verkligen upp till förväntningarna, även om det kunde finslipats lite längre. 4.2/5
 21. Xazzi

  Resetråden

  Prag på Torsdag! Någon som vill rekommendera något? Stannar till söndag.
 22. Xazzi

  Hitman: Absolution

  Ingen som länkat denna? Förhandsbokade precis och håller på laddar ner Sniper Challenge!
 23. Xazzi

  Klagomuren

  Kontakta polis och hör om ett svenkt pass har lämnats in.
 24. Xazzi

  Dexter

  Två första minuterna av kommande säsongen. Givetvis spoilervarning! http://www.youtube.com/watch?v=rzzwNUBc2Z0
 25. Xazzi

  Battlefield 3

  BF4!
×