Jump to content

Soomersault

Medlem
 • Inlägg

  48
 • Blev medlem

 • Senaste online

Anseendepoäng

8 Sådär lagom neutral

Om Soomersault

 • Födelsedag 1987-05-30

Profilbesökare

1 635 profilvisningar
 1. Soomersault

  Ny GTA V Trailer!

  Omg henki, lugna dig med såna där länkar, man får ju abstinens... Klart en av de bästa GTA trailers någonsin enligt mig. Nu är min hype inför morgondagens trailer maxad! Måste dock veta vilken tid den släpps, ifall jag måste sluta tidigare på jobbet...
 2. Soomersault

  Michael. Franklin. Trevor. Ny trailer 30:e april!

  Snart smäller det pojkar och flickor. Trailerna släpps imorgon, 11AM Eastern time. Är det GMT-5? Då borde de vara klockan 17:00 i Sverige? Jag bara gissar. Nån som har stenkoll?
 3. Soomersault

  NYA BILDER!

  Fyra trailers släpptes till GTA IV, trots att grundtanken var tre. Den fjärde "everyones a rat" släpptes pga att spelet blev försenat. GTA San Andreas hade tre trailers.. Vi får se hur många V har, helt enkelt! Angående bilderna: Den sista ger mig LS Ghetto/Grove Street vibbar, speciellt bron
 4. Soomersault

  GTAV släpps 17/9-2013

  Bland annat att R* bestämt sig för att inte släppa GTA till ps3/xbox360, utan att det skulle vara ett nästa generations spel. Dessa rykten stämmer självfallet inte!
 5. Soomersault

  Trailer #2 på G!

  Trevor - High on drugs and pissed off!
 6. Soomersault

  Screenshotsgalleri

  Bilden på The Richman Hotel är en version av The Beverly Hills Hotel
 7. Soomersault

  GTA V i decembernumret av GameInformer!

  Här är en av de nya bilderna.
 8. Soomersault

  GTA V i decembernumret av GameInformer!

  Vet inte om det var värt en ny tråd, men här finns nya bilder att se: http://www.gamer.nl/achtergrond/403017/screenshots-van-gta-v Och ännu fler lär komma i veckan! Bild nummer 6 (den med tåget) gör mig upphetsad. Då vet ni det!
 9. Soomersault

  GTA V i decembernumret av GameInformer!

  Se där, vore inte alls fel att ha "kvar" det spelet än i dag. Lirade lite GTA:SA för någon månad sen, snacka om att det håller måttet än i dag. Bara dryga timmen kvar nu till omslaget visas!
 10. Soomersault

  GTA V i decembernumret av GameInformer!

  Den digitala versionen kommer innehålla 24 sidor, men detta är bara pga formatet, det innebär alltså inte mer information. Inatt smäller det! Tänkte spela klart xcom enemy unknown för att fördriva tiden. Hur gör ni andra?
 11. Soomersault

  Trailer #2 på G!

  Sådär ja!
 12. Soomersault

  Mycket ny info, plus första artwork-bilden!

  Ifall det kommer vara så att man spelar flera huvudkaraktärer parallellt (vilket jag inte gillar alls), skulle det mycket väl kunna vara så att en av karaktärerna är en tjej, men känns inte som att tjejen på bilden är en typisk huvudkaraktär i ett GTA-spel. Som någon ovan sa "ser ut som en typisk hooker". Quattro >>> Första trailern till RDR så var ju berättar-rösten inte John Marston, så det kan ju vara så att R* kör på samma procedur nu också. Snart får vi veta...
 13. Soomersault

  Trailer #2 på G!

  VickeX >>> Jag tror inte R* har tänkt att släppa trailern i samband med valet, med tanke på hur stort valet är i USA. Men man vet ju aldrig! Jag gissar på att vi får en countdown nu på fredag eller måndag den 12;e, och att trailern släpps i mitten/slutet av nästa vecka. På torsdag blir det att köpa GI, känns som det mest intressanta faktiskt!
 14. Soomersault

  Trailer #2 på G!

  Många verkar förvänta sig att trailern kommer idag. Blir lite promblematiskt om den inte kommer idag, då valet i USA avgörs imorgon om jag inte misstar mig, och den 8;e släpps nya upplagan av GameInformer med 18 sidor GTA-nyheter. Så blir det ingen trailer idag så känner jag mig lite osäker huruvida den släpps i veckan. EDIT http://www.rockstargames.com/newswire/article/46011/grand-theft-auto-v-now-officially-available-for-preorder.html Känslan jag får av att läsa "and look for much, much more to be revealed - including the Game Informer cover story later this week as well as an update on the release of the next official trailer", är att trailern INTE kommer före GI-storyn, har vi tur så släpps en "countdown" före, men jag tvivlar. Kul att det händer saker iallafall!
 15. Soomersault

  Vilken plattform köper du V till?

  Jag kommer köpa det till mitt ps3. Vill även tillägga, att hade jag haft ett xbox360 hade jag köpt det till xbox360, ps3 kontra xbox360 är fan samma sak (bara för att detta inte ska bli en diskussion mellan xbox vs. ps3-fanboys). Jag har spelat GTA 1 till och med GTA San Andreas på PC, och det är enligt min högst subjektiva åsikt det klart bästa sättet man kan uppleva GTA på. GTA IV var första gången jag spelade på konsoll, och det kändes inte riktigt lika bra. Vet inte om det är pga att jag inte är van att spela GTA på konsoll, eller om GTA IV blev för stor kontrast gentemot San Andreas. Ska bli riktigt kul att spela GTA V på konsoll, och om det inte känns riktigt, 100% procentigt bra denna gång heller, ja då får jag nog ta och köpa mig en superdator införskaffa mig en PC-version! Håll i hatten / Soomersault
×