Jump to content

Marquis

Medlem
 • Inlägg

  3 769
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  1

Marquis prisades 25 juli 2011

Marquis hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

86 Lovande!

Om Marquis

 • Födelsedag 10 april

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Stockholm

Profilbesökare

8 977 profilvisningar
 1. Rättsläget gällande streaming är relativt osäkert, just eftersom filerna i praktiken ändå oftast sparas i någon temp-mapp någonstans olika länge beroende på inställningar i den specifika webbläsaren osv. Men som utgångspunkt kan man ändå säga att streaming är lugnt i dagsläget, det skulle nog falla under regleringen om tillfälliga kopior. Men då det inte mig veterligen finns något avgörande, iallafall från någon högre instans, så kan man inte veta. Det är inte orimligt att HD skulle tolka situationen annorlunda än vad regeringen gör, just eftersom det i praktiken kan tyckas vara samma sak som
 2. Såg första. Tänkte: "jaha. Nä".
 3. Får tillbaka tentan (imorgon).

 4. Jag tänker gå in och rösta i den här tråden om sisådär ett halvår och då rösta på ett år.
 5. Marquis

  Wordfeud

  Aah, visste jag inte. Tack.
 6. Marquis

  Wordfeud

  Hur sjutton blev det här 73 poäng?? Jag får det till 11x3=33? Var tänker jag fel? EDIT: R:et låg alltså där redan innan så SUPER räknas inte in.
 7. Marquis

  Facebook

  Japp, i chatten är bara en bild laddad just nu.
 8. Marquis

  Facebook

  En vän har visst klurat ut det: "Om man inte vill visa för alla vilken musik man lyssnar på men fortf ha Spotify och Facebook sammankopplade går man in på Startsida/Kontoinställningar/applikationer/Spotify/ta bort visning i din tidslinje" Sweet! Men onödigt krångligt.
 9. Marquis

  Facebook

  Kruxet nu är att det inte verkar som att man kan ha kvar folket direkt i Spotify och nå folks playlists därifrån, vilket jag ändå haft lite nytta av. Nu verkar man vara tvungen att välja mellan allt eller inget som jag kan se det.. Verkar som att de rullar ut det succesivt.
 10. Marquis

  Facebook

  Fuck. Kan man inte stänga av att varenda låtjävel man lyssnar på i Spotify publiceras i ens logg om man vill connecta med facebook? Totalt värdelöst isåfall.
 11. Om jag hade orkat googla så hade jag fixat fram en länk som visat att det faktiskt kostar staten mer pengar att avrätta folk än att låta dem sitta i fängelse på livstid.
 12. Det är visserligen lagstadgat att man ska kunna avsäga sig utskick på ett enkelt sätt, men jag tror nog dock inte det är något alla världens spamföretag tar på största allvar.
 13. Det är mini display port-DVI som gäller, som sagt. ebay är klart billigast, till HDMI fick jag för runt 55 spänn och DVI runt 110 om jag inte missminner mig. Kan dock vara lite leveranstid så kolla upp det innan du köper därifrån. http://www.ebay.com/sch/i.html?_trkparms=65%253A12%257C66%253A2%257C39%253A1%257C72%253A5216&rt=nc&_nkw=mini+dp+to+dvi&_sticky=1&_trksid=p3286.c0.m14&_sop=15&_sc=1
×
×
 • Create New...