Jump to content

Streetwave

Medlem
 • Inlägg

  498
 • Blev medlem

 • Senaste online

Anseendepoäng

0 Sådär lagom neutral

Om Streetwave

 • Födelsedag 1989-08-25

Kontaktinformation

 • Skype
  r_o_l12@hotmail.com

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Målilla
 1. Streetwave

  Riksdagsvalet 2010 - 19 september

  Någon efterfrågade källa på att medierna favoriserar högern: Var god Den enda tidning som publicerat fler negativa artiklar om alliansen än de rödgröna är AB. Aftonbladet: 4 fler negativa artiklar om alliansen och 3 fler om Reinfeldt. Expressen: 38 fler negativa artiklar om de rödgröna och 42 fler om Sahlin. Edit: Notera att artikeln publicerats när de flesta är vakna, d.v.s. tio i ett på natten.
 2. Streetwave

  Tråden om saker du alltid velat veta! v.2

  Vad betyder "salongsfähig"?
 3. Streetwave

  TV-licens och public service.

  Att äldre inte använder sig av de mer "ovanliga" kanalerna håller jag nog inte med om... jag har sett pensionärer som vet mycket mer om digital-kanalutbudet än vad jag gör. Jag gillar nog Public Service's musikprogram som kommit och gått eller finns kvar (Musikjournalen, Musikbyrån, Studio Pop, alla nischade program på P3) mer än allt annat de sänder. Återigen känns det som att såna program inte skulle anses värda att satsa på av de kommersiella kanalerna.
 4. Streetwave

  ÖL!

  Själv tycker jag Nils Oscars God Lager är en av de bästa lageröl jag druckit. Namnet säger allt!
 5. Streetwave

  Fildelning

  Skivindustrin har alltid varit motsträviga vad det gäller ny teknik, vare sig det gällt radio, kasettband, VHS, YouTube eller fildelning. Till och med singeln som format har de en gång i tiden bara sett som en stor konkurrent. Anledningen till att det varit såhär är förmodligen för att de i bestämmande position varit alldeles för rädda för att tappa kontrollen över marknaden, som de ser det. Även om fildelning enligt vissa studier inte påverkar skivförsäljningen så mycket (vilket jag dock tror att den gör) så tycker de inte om det eftersom de, just det, känner att de förlorar kontroll över marknaden. Jag tror på fildelning. Kanske inte för att det i alla avseenden är moraliskt riktigt att fildela, men för att jag inte anser att det går att stoppa tekniken. Man måste hitta nya affärsmetoder (Spotify är ett underbart exempel). Jag tror inte heller att IPRED-lagen eller någon liknande lag kommer stoppa fildelningen, vad som händer när man jagar de skyldiga är att man driver dem till andra metoder att fildela. Någon som hört talas om Darknets? Darknet är ett nätverk där allt informationsbyte sker genom en himla massa servrar, vilket gör att allt man gör på internet blir anonymt. Det är, vad jag förstått det som, helt omöjligt att se vem som har gjort vad. Om flykten från sajter som ThePirateBay till darknets sker så kommer inte skivindustrin ha särskilt mycket att säga till om. Dessutom har de en del andra konsekvenser, som att det även blir omöjligt att stoppa spridningen av diverse olaglig porr. Om en lag liknande IPRED för utvecklingen åt detta håll är jag extremt mycket emot den. Frågan är dock som det går att stoppa Darknets, med eller utan IPRED-lagar.
 6. Streetwave

  Bilkörning och körkortssnack

  Fick mitt den 11/3 i år. Tog runt 15 körlektioner. Hade 64 rätt på teorin och fixade uppkörningen på första utan något fel. När vi ändå är inne på ämnet: Är det sant att teoriproven är finns i fem-sex klara former, eller består alla av randomgenererade frågor?
 7. Streetwave

  The Elder Scrolls IV: Oblivion

  Någon bonus är det väl inte talan om, tror det bara är blood price för slaktade människor som gäller. Vilket är en klar fördel att undvika. Ett tips för alla som är lvl 10 och uppåt är att göra ett visst quest:
 8. Streetwave

  Humortråden!

  Haha, fast detta svar är väl lite småroligt: #18
 9. Streetwave

  Böcker

  Nja, helt OK översättning tycker jag, även om Gåtornas Palats ger intryck av en deckare i Kitty-klass... fast then again, nu ska vi inte överskatta Dan Brown.
 10. Streetwave

  Böcker

  Om du är en beundrare av Dan Brown, så läs den för all del. Men ha inte alltför höga förväntningar, då den är betydligt sämre än övriga böcker. Och jag tycker inte ens att de var några höjdare. Edit: Förutsatte att du menar Gåtornas Palats.
 11. Streetwave

  Skoltråden

  Jag antar att högskolan räknas? Fy fan vad skönt det ska bli. Efter en sommar som mer eller mindre blivit rutinmässig med de försummade sommarjobben (hade krav på ledighet under Arvika- och Hultsfredsveckorna) vill jag bara ha någonting att göra. Och gosse, nu börjar jag på linjen jag velat gå sedan sjuan: Music & Event Management på RockCity i Hultsfred. Synd dock att jag redan bor i kommunen, en flytt hade varit mer än välkommen i detta skede i livet. Kan knappt bärga mig till måndag.
 12. Streetwave

  Klädskåpet!

  Någon som är lite mer kunnig om amerikanska storlekar? Jag är enormt sugen på att beställa skjorta & byxor från denna sida, men tvekar eftersom jag inte vet hur det kommer se ut på mig senare. Båda mina mejl- och googleförsök har tyvärr inte gett den förväntade responsen, så vad jag nu undrar är om någon vet hur man räknar ut måtten på dem, i centimeter? Jag vore tacksam för hjälp.
 13. Streetwave

  Festivaler '08

  Det tråkiga är ju att Säkert! tar en av Hawaii-platserna, d.v.s. ingen annan akt kommer bokas dit. Jag tycker att Säkert! är den tråkigaste "exklusiva" bokningen Rockparty kunde göra. Dessutom är hon inte ens exklusiv, hon ska spela någon annanstans med i sommar. Undrar om inte Rockparty måste ta åt sig av den hårda kritik de fått i forumet, det är i stort sett 12 sidor besvikelse över att hon placerats där. Dessutom, Neverstore på Pampas. Fy fabianski.
×
×
 • Create New...