Jump to content

VickeX

Medlem
 • Inlägg

  9 423
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  28

VickeX prisades 11 januari

VickeX hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

317 Förtroendeingivande

1 följare

Om VickeX

 • Födelsedag 1992-03-08

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://www.youtube.com/user/GermanScientistTV

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Örnsköldsvik
 • Intressen
  Spel, Film, TV-Serier, Mediaproduktion m.m!

Profilbesökare

18 338 profilvisningar
 1. Show me what you got! I den här tråden postar och diskuterar vi merchandise och samlingsobjekt relaterat till GTA. Det kan vara saker vi köpt, gjort eller bara sett men kanske vill ha! Efter att min bror skaffat en 3D-skrivare och gjort några diafanbilder av en grupp vi båda gillar nämnde jag att det vore häftigt att göra en helt rund lampa och att jag önskade mig en sådan i julklapp. Funderade på vad jag ville ha för motiv och kom fram till att det vore grymt att göra GTA-spelens boxart. Hoppade över idén om en rund lampa då nackdelen vore att man inte skulle se alla bilder samtidigt, och jag ville dela in spelen i grupper. Jag tog boxarten för GTA III, VC och SA och ändrade kontrasten i varje bild för att detaljerna skulle stå ut bättre i svartvitt, sedan skickade jag bilden till brorsan som finslipade inställningarna, konverterade till 3D och slutligen skrev ut bilden. Trots att hans skrivare är en väldigt billig variant blev resultatet riktigt grymt. Nästa gång blir det IV / EFLC / V, sen LCS, VCS och Chinatown Wars
 2. VickeX

  Red Dead Online nu igång

  Efter hur GTA Online spårade ut med grindiga uppdrag och dyra priser för att sälja shark cards hade jag i princip noll hopp om Red Dead Online då det var uppenbart att det skulle vara designat på samma sätt. Stämde väldigt bra. Ekonomin är t.om värre än jag anade. Sälj en guldring så får du mindre pengar än vad det kostar att köpa en burk bönor. Och en burk bönor förbrukar man en gång för att fylla upp hälsan, sen räcker det typ med en encounter eller två och så kan man behöva en burk till. Skulle inte förvåna mig om dom medvetet gjort det lite extremare än tänkt till en början för att kunna "rätta till det" och få lite goodwill, och att folk då nöjer sig med mindre. Lite tvärt om som dom gjorde med GTA Online där dom efter ett antal månader nerfade payout och ändrade vissa uppdrag för att göra dom långsammare för att dom tyckte folk tjänade för mycket. Jag störde mig lite på ekonomin i single player av RDR2 också, men av motsatt anledning. Man hade snabbt alldeles för mycket pengar, och hade inget behov att köpa det som såldes. Bryr mig inte om trägreppet på mitt gevär är 10% mörkare och en annan fiberriktning, eller om svansen på min häst är 15cm kortare. Med det sagt, uppdragen, spellägena och att bara rida runt med några kompisar på prärien är onekligen kul ändå och värt att spendera några timmar på.
 3. VickeX

  Red Dead Redemption 2 kommer 26/10 2018

  Hypen finns absolut kvar! E3 och andra reveal-events är fortfarande som julafton för mig och mina vänner, och dom där mest efterlängtade spelen get också hypekänslan när det börjar närma sig på riktigt. Men jag måste säga att det känns som om något blivit annorlunda dom senaste 5-6 åren. Om det är för att fansites känns ha mindre vikt med alla YouTubers, att det börjar komma så mycket stora spel att man inte har tid att hypa några specifika allt för mycket, att man helt enkelt ändras med åren eller något annat kan jag inte sätta fingret på. På tal om hype älskar jag fortfarande ("redan"?) att diskutera och spekulera om nästa GTA. Även om GTA Online fortsatt lär få nya uppdateringar något år till tror jag att det lär vara dags för ett nytt om 2-3 år, och tiden går fort. Dom lär ju vilja ge RDR2 lite andrum också. Ser fram emot dagen forumet får en GTA VI-kategori! Ju förr desto bättre, kanske redan ett par månader efter RDR 2 släpps... Blir ju en ny period då GTA V äntligen (efter 5 år) inte längre kommer att vara det senaste spelet R* släppt. Låt spekulationerna och ryktena börja! Vi får absolut hoppas att det blir mer aktivitet efter Red Dead Redemption 2 släpps. Ska komma ihåg att komma tillbaks hit och diskutera spelet, sen får vi se till att ses ute på prärien också.
 4. VickeX

  Red Dead Redemption 2 kommer 26/10 2018

  Kan väl dela med mig här också... Hade turen och äran att få detta fina paket från Rockstar: Hypen bygger!
 5. VickeX

  GTA VI i VC?

  Ett GTA som utspelar sig i en nära framtid, speciellt Vice City, men ändå med stark 80-talskänsla, eller rent av lite smått åt cyberpunk-hållet vore riktigt grymt! Iofs är Cyberpunk 2077 på G men det känns lite för långt i framtiden och sci-fi. Tänker mig mer 2032 som du säger. Men oavsett tidsperiod känns Vice City som det mest troliga valet när det kommer till nästa GTA. Var mycket snack om det redan innan GTA V annonserades och det är fortfarande utan tvekan den stad man hör mest folk prata om. Jag tror inte att det är så sannorlikt att Las Venturas skulle bli ett spel helt för sig själv, och det var bara ett par år sedan Watch Dogs 2 kom ut med en mycket bra modern spelversion av San Francisco, så San Fierro känns inte heller speciellt troligt. Hoppas egentligen att Rockstar ska försöka sig på någonting utanför USA, då först och främst troligtvis London, eller åtminstone en ny stad, förslagsvis Chicago eller Washington D.C. Finns det över huvud taget något mer eller mindre modernt open-world spel som utspelar sig i London? Assassin's Creed Syndicate, visserligen, men London såg rejält annorlunda ut 1868. Men men, i slutändan jag lär nog vara nöjd oavsett!
 6. VickeX

  Humortråden!

  Udda, men nice. Början fick mig att skratta. "Hit me!"
 7. VickeX

  LEK: Tjugo frågor.

  Är det en underhållare?
 8. VickeX

  LEK: Game Game

  6. Factorio
 9. VickeX

  LEK: Game Game

  @Bebben får gärna ta den, om han vill.
 10. VickeX

  LEK: Game Game

  Nummer två på förra var Armadillo Run! 7. Resident Evil 4? 8. Bastion?
 11. VickeX

  LEK: Game Game

  Du får rätt för den! 1. Hogs Of War (Pixiegnom) 2. Populärt fysikbaserat pusselspel (indie) släppt 2006 där man med hjälp av tyg, metallplattor, raketer, med mera ska guida ett unikt djur till en blå cirkel (Armadillo Run) 3. Tony Hawk's Pro Skater 4 (Pixiegnom) 4. Snake Rattle n Roll (StellHell) 5. Tekken 3 (StellHell) 6. Hamsterball (Pixiegnom) 7. Robinson (Pixiegnom) 8. Theme Hospital (Dibel) Därmed är @Pixiegnom vinnaren! Nummer två var Armadillo Run!
 12. VickeX

  LEK: Game Game

  Nej. Kollade upp det. Verkar vara ett liknande spel, men det släpptes av Sierra så det skulle jag inte kalla speciellt Indie. 2. Populärt fysikbaserat pusselspel (indie) släppt 2006 där man med hjälp av tyg, metallplattor, raketer, med mera ska guida ett unikt djur till en blå cirkel.. 7. Svenskt peka-klicka spel som utspelar sig på en Ö, skapat av ett gäng unga genier. Baserat på en mycket populär klassisk historia. Lite ytterligare information där. Nu borde ett ljus gå upp, eller lite googling kunna fixa det! Kom igen nu!
 13. VickeX

  LEK: Game Game

  Såklart! 1. Hogs Of War (Pixiegnom) 2. Populärt indie pusselspel där man med hjälp av tyg, metallplattor, raketer med mera ska guida något till en slutpunkt. 3. Tony Hawk's Pro Skater 4 (Pixiegnom) 4. Snake Rattle n Roll (StellHell) 5. Tekken 3 (StellHell) 6. Hamsterball (Pixiegnom) 7. Svenskt peka-klicka spel som utspelar sig på en Ö, skapat av ett gäng unga genier. 8. Theme Hospital (Dibel)
 14. VickeX

  LEK: Game Game

  Visst är det Hogs of War! Grymt skit! Har spelat det ett par gånger för några år sedan. Det har inte åldrats speciellt bra, nej, men jag tycker fortfarande att det är bättre än vad Worms 3D någonsin var. Har iofs inte spelat några senare 3d Worms (om det fanns fler). 1. Hogs Of War (Pixiegnom) 2. 3. Tony Hawk's Pro Skater 4 (Pixiegnom) 4. 5. Tekken 3 (StellHell) 6. 7. 8. Theme Hospital (Dibel) Fyran borde verkligen någon kunna ta, tycker jag. 6an också. Kan säga att Pixiegnom var på ett bra spår där med 'ball'. Väntar lite till innan fler ledtrådar.
 15. VickeX

  LEK: Game Game

  Haha, visste att någon skulle gissa Bridge Builder. Bra gissningar, men båda är fel!
×