Jump to content

IceCandy

Medlem
 • Inlägg

  1 945
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  44

IceCandy prisades 8 april 2018

IceCandy hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

486 Förtroendeingivande

1 följare

Om IceCandy

 • Födelsedag 1991-05-15

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://nej

Profilinformation

 • Kön
  Kvinna

Profilbesökare

13 548 profilvisningar
 1. Är ni fortfarande här? 

  1. Visa föregående kommentarer  3 fler
  2. Henkibojj

   Henkibojj

   Klart man är! Vart tar du vägen titt som tätt? :)

  3. Kebab
  4. Xersize

   Xersize

   Varje dag kollar jag in här.

 2. När jag registrerade mig på tinder tyckte jag också det var upprörande, men väl inne var det rätt gött. Mindre fejkaccounts och troll, fler riktiga människor. Tror dock att baktanken mest är att tinder vill ha så mycket information som möjligt om medlemmarna för att kunna sälja vidare till företag som sedan blastar oss med riktad reklam. Överlag undrar jag dock vad som händer när facebook dör ut helt. Satt inatt i ett aggressionsutbrott och avföljde 20 personer, men idag när jag loggade in så är det samma skit igen. "Birger Bajs commented on this" också är det allt från tidningsartiklar till någon sketen slideshow eller "Wow! Denna flickan gjorde något fantastiskt! Du kommer inte tro dina ögon!" Känns som communityn dör ut mer och mer och det material som är kvar håller så låg kvalitet så att det börjar bli dags för nästa stora hitcommunity inom sociala medier. Håller tummarna för lunar!
 3. Varför finns inte Instagram till PC? Jag vet ju att man kan se bilder från sitt flöde och profil på nätet, men det går ju inte att ladda upp något. Har aldrig förstått syftet med detta ur ett marknadsperspektiv. Varför begränsa sig till en plattform? Nu när Facebook inte ens känns som en community längre, eller ens som en relevant del av sociala medier eftersom ens nyhetsflöde består till 90% av sponsrade inlägg och Facebookkompisar som delar clickbait, reklam, artiklar, tråkiga memes och motivationals har jag istället börjat hänga mycket på Instragram. Det är tacksamt eftersom man slipper alla dessa delade inlägg, men samtidigt är jag liksom tvingad till att enbart posta bilder tagna med min sketna mobilkamera om jag inte sitter och överför bilder från systemkameran till telefonen i snigelfart. Helt okej när man fotar dagens pannbiff, men riktigt ruttet när man har ett artilleri av fina och högupplösta bilder från reser, fester, vänner och liknande. Vänligen börja inte prata om att ladda ner bluestacks eller liknande, jag ville bara klaga lite. Nu när jag känner mig klar med klagandet vill jag istället spekulera i marknadsidén bakom Instagram som gör att dom enbart håller sig till appformatet.
 4. IceCandy

  Resetråden

  Planerar att hyra någon form utav husbil och åka runt i Sydafrika i sommar, med slutdestination i Namibia för att hänga lite i öknen. Dör av längtan!
 5. Övningskör en rostig mini cooper från 80-talet. En vacker dag tar jag mini-körkort. Min kompis ska göra ett åt mig när jag gått klart hans grundkurs.
 6. Nu är jag tillbaka med nya bekymmer med telefonjäveln! Den har betett sig hyfsat sedan min tidigare rapport; en fabriksåterställning löste dom flesta problemen. Numera är istället min största vardagliga frustration batteritiden. Inser ju att alla smartphones har samma problem, men eftersom telefonen införskaffades i Mars borde den ju hålla lite bättre nivå kan jag tycka. Utan att överdriva laddar jag telefonen åtminstone 3 gånger om dagen, och det är aldrig nog. Laddar den en gång under natten, en gång på jobbet och en gång när jag kommer hem. Emellan varje laddning har den alltid letat sig ner till 0-15%. Idag låg den på 60% när jag gick hemifrån, och efter bara 3 timmar var den stendöd. Då hade den mest legat i fickan, även om jag såklart skickade två sms och kollade lite på facebook under en spårvagnsresa också. Jag kan liksom plocka upp den ur fickan och se att den dragit 15% av att bara ligga oanvänd i en halvtimme. Fattar ingenting. Har provat att dra ner skärmbelysningen, stängt av bluetooth, mobildata/wi-fi (har dock alltid igång EN utav dom iallafall) och platsavkännaren. Finns säkert mer grejer man kan göra, men har inte noterat någon större förbättring hittills. Några förslag? Enligt telefonen själv är det främst skärmen som drar batteri, men då borde den ju inte sluka en massa batteri av att ligga oanvänd med nedsläckt skärm. Edit: Det är alltså en Samsung Galaxy A3 som det gäller
 7. http://www.siba.se/mobil-hemtelefon-gps/mobil-hemtelefon/knapptelefon/lg-a100-black-120159 Ja jävlar, vad rik man måste vara för att ha råd med en mobiltelefon år 2015.
 8. Såg Love and Mercy igår. Tyckte den unga versionen av Brian Wilson var himla lik P-C.
 9. Det sjukaste med "tiggarproblemet" är ju hur tydligt det blir att folk sparkar neråt. Folk tolererar liksom inte att SE fattiga människor. Folk blir provocerade av att någon snällt BER om deras pengar. Folk irriterar sig på romer som sitter infiltade i gatuhörn och passivt bara överlever. Istället för att förargas över alla skitrika bankmän, företagare, politiker och liknande som äger världen (och roffar åt sig alla pengar, lol) Är så trött på folk. Alla vill vi bara konsumera ifred, tävla mot varandra i "god smak" och leva vidare i vår nyliberala värld. Blä.
 10. IceCandy

  Seppuku

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article21246519.ab Discuss.
 11. IceCandy

  Seppuku

  Asså, är det bara jag som får känslan av att Dibel är deprimerad och självmordsbenägen som romantiserar och reflekterar över döden och tillvägagångssätt för självmord? Dibel, palla heder, ära, död och nationalism. Du kanske ser dig som en rationell cyniker med sunt förnuft men du framstår som bitter och insnöad. Vig ditt liv åt kärlek istället, kärlek är bekräftelse och bekräftelse är kärlek. Skaffa tinder, starta ett band eller gå med i SD's kompisgrupp istället.
 12. 2005: 2006: Dreamhack 2006: FIRST LOVE! Tackar GTAsajten för det : Dreamhack 2007: 2008, scenegirl: Dreamhack 2008: Battlestation, okänt århundrade: Jag hade också ett hus tydligen: Julklappsleken 2011! Skickade ett partykit till Tweak, och fick tillbaka en bibel från P-C. Om någon vill se mer Dreamhackbilder så har jag massvis på lager!
 13. IceCandy

  Musiktips

  Gillar hans äldre grejer också, men det nya albumet är så jävla dreamy. Just nu: love sex dreams > pussy money weed
×
×
 • Create New...