Jump to content

Stallion

Medlem
 • Inlägg

  93
 • Blev medlem

 • Senaste online

Anseendepoäng

0 Sådär lagom neutral

Om Stallion

 • Födelsedag 1989-09-16

Kontaktinformation

 • Skype
  xenomorf123@hotmail.com
 • Hemsida
  http://

Profilinformation

 • Ort
  Sverige
 1. Ingen som kollar på Alias? Jennifer Garner
 2. Ok nu ska ni göra så här ta direkt till vänster och skjut killen på cykeln han hoppar av så det är lätt att döda han, sen vänder ni om och skjuter killen i vanen som är närmst han hoppar också ut så han är det bara att skjuta när han är ute ur bilen.Sen åker ni till den andra vanen lite längre bort och skjuter sönder bilen, försök komma bakom den och sakta ner innan du skjuter sen när du ser att den börjar brinna vänd bara om mot dem två sista.Vid det här laget hade jag runt 7/8 bränsle kvar. Ta den närmsta först och han hoppar inte ut och åker lite snabbare när han blir skjuten så försök få han i en swoop, sen tar du den sista och vänder tillbaks. Jag hade runt 3/8 bränsle kvar runt här. Det ska räcka för att komma tillbaks och landa.
 3. Ehm.... visst att du jobbar för R*, och jag är batman.
 4. Ni alla som har sett Pablo Francisco göra en stand-up vet vad jag menar han är nog den bästa komikern och bästa imitatörn jag nånsin sett. Här är en länk till en film där han gör en stand-up på The Tonight Show: Filmen
 5. Stallion

  Nyårslöften!

  Brukar aldrig ta nyårs löften, men blir det nåt får det väl bli att göra läxorna först.
 6. Stallion

  Terminsbetyg

  Vote:nöjd Fick ett IG två VG resten G
 7. Det där om att USA leder världen, visserligen dem är en stor militär nation, fast kom igen dem tror att dem är världspoliser, t. ex i Vietnam fransmännen var där först sen kom allas våran polis USA in och ställde till det så fransmännen drog sig ur och amerikanarna var kvar där ensamma, så fick dem stryk av dem och sen säger dem "Vi hade inget att göra där, vi vart inte slagna vi drog oss ur" Där har du ditt drömland,ett land som är tufft på utsidan men svag på insidan.
 8. Vad är det här topicar om allt startas varannan minut.
 9. Stallion

  56k?

  Har BBB och får 10m
 10. Stallion

  Manhunt

  Läste i Gamereactor att det ska vara spännande fast enformigt efter ett tag. Lite om spelet: Du är en person som precis skulle få avrättningstraffet fast istället vaknar du upp i typ ett ghetto där en person som kallar sig "The Director" säger att du ska döda folk för hans egna snuff-film. Ju brutalare du gör det,mer gladare blir "The Director" Sammanfattning:Döda,Döda,Döda.
 11. Stallion

  Hm.

  Inge Warez i forumet.
 12. Tyckte början av filmen var skitbra,fast sen mot slutet vackla den och vart sämst. Fast nu ska jag berätta om min polares tankar kring filmen:För det första Larry och Andy Wachowski är judar,och det finns en speciell grupp judar som kallar sig själv zionister, därav namnet på staden på Zion.Och i Zion finns det 12 personer som styr,hos zionisterna finns det 12 stammar.Och zionisterna kallar sin gud för Arkitekten. Lite konspiration om det va?
 13. Stallion

  Clan w-A-s

  Tar ni emot medlemmar?
 14. Stallion

  Konsol-Snack

  Själv är jag ett troget Nintendo-fan även fast jag tycker att Gamecube är det sämsta Nintendo har kommit med,fast är en stolt ägare av ett Snes
×
×
 • Create New...