Jump to content

axel

Medlem
 • Inlägg

  129
 • Blev medlem

 • Senaste online

Allt skapat av axel

 1. axel

  Common.cfg nån?

  Varsågod! Till GTA VC config.cfg
 2. axel

  Duett

  Ngt sånt här?
 3. axel

  Duett

  Har funderat på en sak.hur ska jag dra avgasrören? Upp bakom hytten eller utmed sidorna? Skickar med en liten update.
 4. axel

  Duett

  Håller på med något som från början var en duett A-traktor, men den spårade ur ganska hyffsat....du kanske vill ha den ändå?
 5. axel

  pv sport på gång :D :P

  Hur går det med PV'n ? Ser bra ut hittills, om än lite kantig ibland..menmen, min första bil var inte heller så grymt bra....o den e väll uppe i ca. 20 000 polys utan hjulen (!) (Lite övararbetad, men ändå kantig) När kommer nästa update?
 6. axel

  D.magic

  Ja. Men se till att bilen som du lägger in egna hjul till verkligen har egna hjul, annars kommer den sväva fram ... ganska kul iofs, men det var nog inte tanken...lycka till!
 7. axel

  Fixa in i spelet

  Den där bilen verkade så pass oseriös att jag inte ens orkade försöka. Du får ursäkta, men försök lägga lite mer arbete på en bil innan du ber alla andra fixa in den i spelet åt dig. För att fixa den själv så är det "bara" att lägga till dummys för dörrar, huv, bagagelucka, framruta, kofångare, hjulen och mitten på bilen. Dessutom behöver du skära ut vad som vad tänkta att bli dörrar osv. När du så småningom fixat alla dörrar och dummys o allt vad det heter så är det dags att börja pilla med hierakin. När hierakin e klar e det bara att exportera bilen till .dff-format, fixa en .txd-fil o lägga in alltihop i gta3.img med imgtool. Om du fortfarande tyckar att jag gnäller för att du gjort en dålig bil så kan du ju själv försöka fixa till dörrar, inredning osv utan att behöva bygga om bilen helt. Gonatt!
 8. axel

  Volvo 164E

  E gärna me o hjälper till på en grann bil som denna...bara nån lyckas fixa fram bra BP's...
 9. axel

  Får ingen färg på mina moddade bilar

  Förmodligen pga felaktig txd-fil....testa att "rebuild archive" med IMGTool. fungerar ibland...hjälper inte det så får du byta txd-fil, i vissa fall hjälper det att ta bort den o sen lägga in den igen...
 10. axel

  Mna bilar guppar och hackar fram ?

  JAg har också haft det problemet, konstigt nog bara ibland, och beroende på vilken användare som är inloggad....har ingen aning om vad felet är, men ibland hjälper det att sätta igång chassifläkten....Och Eriy, tror inte datornsprestanda har så mycket med det att göra, iom att bilen guppar ibland på min 2,8GHz:are, men aldrig på min PII:a....
 11. axel

  Volvo-wannabe

  Har äntligen fått tummen ur o fortsatt på mitt 142:a-inspirerade projekt..lägger upp en screen på bilens exteriör så ni har nått å längta efter...
 12. axel

  VW BUSS

  Hyffsat überfet med det nya karosskittet, kan ni inte lägga in det o det an´dra kittet som extra1 o extra2 ? Skulle va en dröm alltså..fortsätt så, o du blir nog berömd en dag...grym som f*n!
 13. axel

  Volvo-wannabe

  Amazonen ja.....den ligger mest å skräpar osv....lade in den i spelet häromdan för o se hur de ser ut...rent förj*****t faktiskt...ush....tar nog ett tag innan den läggs ut..Men Volvo-Wannaben ligger på gtamods.com som en 142R....bara o tanka!
 14. axel

  Bobcat XSL

  För hög kant på fälgen relaterat till höjden på däcken...annnars fin.
 15. axel

  VW BUSS

  Vill du ha några mätar-texturer(dom jag har till volvon)? Du har missat lite på taket, ovanför dörren....du ser det direkt om du kollar reflektionerna på senaste bilden...dessutom vill jag minnas att bakre hjulhusen var mer rundade....annars: PGW!
 16. axel

  kan inte vi på gtamods(dom som vill)

  Lägg till mig på modellering...
 17. axel

  Klantiga jag

  Varsågod, tror de ska va rätt: police.zip
 18. axel

  Volvo-wannabe

  Laddar upp den på gtamods.com nu, o den funkar..
 19. axel

  Volvo-wannabe

  Allting VAR fixat o klart, bilen färdig osv, förutom att ratten saknades. Så jag ritade in en ratt, som jag la ihop med chassis_hi och sedan konverterade jag den till .dff o la in i GTA. Resultat: Bilen laddas ALDRIG. måste blitt nått fel på gta eller ngt liknande, för även om jag lägger in den verisionen som fungerade så fungerar det ändå inte.....någon som vet eller tror sig veta vad som hänt?
 20. axel

  VW BUSS

  Helgrym buss! En av dom snyggaste "hembyggena" jag sett här på forumet hitills...helt underbar..att du kan hålla tillbaks, jag brukar alltid bli typ 90% klar, sen tar jag o river ner o gör om o lägger till så mycke detaljer så allt blir skit...hehe... Men ändå, helgrym buss, jag kan nog hjälpa till med framsätena, om du känner för o dela med dig av ratten.
 21. axel

  Volvo-wannabe

  Skulle även tillägga att fälgarna inte ser ut sådär, det är bara som det ser ut....håller på å fixa d nu, releease denna vecka om ni har tur....exclusive for Gtamods.com...hehe NGN som vet var man skall lägga extra_dummyn i hieraki-browsern....jag ser både extraobjektet, dummyn o ngra andra dummysar...
 22. axel

  Volvo-wannabe

  Jaja, sluta kvida nu..det är grundat på en 142:a iaf, o d e jag som byggt bilen från pappret till spelet....den är nu nästan färdig, har lite småfix kvar med nån dummy, o lite texturer....BTW, jag behöver en RATT! ngn som har en snygg en liggandes?
 23. axel

  Volvo-wannabe

  Om man kollar på fronter ser man direkt att det är mer likt en 142:a än en 240....240:ns lysen lutar, medans 140 har runda som står upprätt...
 24. axel

  Zmodeler

  Tips: importera en färdig bil i ZModeler, kolla hiearakin och uppbyggnaden av hela modellen, hur allt hänger ihop etc. Försök även se hur den är skapad (allting som ett skal o sen utklipp eller var del för sig?) klicka på den lilla fyrkanten i övre vänstra hörnet, se till att rätt sida visas, välj background -> load image. Gör så på alla tre fönster du kan arbeta i, det fjärde skall visa modellen i 3D. Innan du lägger in bilderna bör du se till att dom har rätt mått, ex om frontvyn är 512x512 pixlar så ska bakvyn också vara det, och från sidan o uppifrån skall det vara 512x1024 pixlar. detta för att inte bilderna skall dras ut eller bli olika stora. Glöm ej heller att alla bilder MÅSTE vara centrerade inom sina ex. 512x512 pixlar. Skapa sedan ett surface->flat o dra upp en liten rektangel med valfritt antal rutor. Anpassa sedan dessa rutor så att dom passar bilens former någorlunda, och tänk på ev. skadade delar som ska vara med i spelet senare. Utifrån detta surface kan du sedan bygga vidare med trianglar, även kallar faces. Dessa faces kan göras på olika sätt, t.ex. fan, strip och single. väljer du fan så kommer ALLA nya trianglar ugå från startpunkten. Väljer du strip så används dom två senaste hörnen i triangeln för att bygga vidare på nästa. Single skapar bara en triangel. det är viktigt att man tänker igenom innan var man skall placera alla dessa trianglar, så att du inte skapar onödigt många. Om man kollar här på sajten kan man väl nämna pv_sporten som ett bra exempel på hur man får in onödigt många trianglar i förhållande till hur rundad bilen är. Ett annat tips är att kolla mycket på hur R* har byggt upp sina bilar, tex Hermes ser ganska rund ut, men har endast ett fåtal av dessa trianglar för att uppnå en sådan form... Lycka till!
 25. axel

  Default.ide

  Varsågod! 132, stinger, stinger, car, STINGER, STINGER, null, executive, 10, 6, 2ff0, 250, 0.7
×