Jump to content

axel

Medlem
 • Inlägg

  129
 • Blev medlem

 • Senaste online

Anseendepoäng

0 Sådär lagom neutral

Om axel

 • Födelsedag 1986-11-14

Kontaktinformation

 • Skype
  axel_wallgren@hotmail.com
 • Hemsida
  http://

Profilinformation

 • Ort
  Södra Rörum - I hjärtat av Skåne
 • Intressen
  Bilar, bilar, bilar, motorcyklar, moppar, brudar, spela GTA o SLR:Redline m.m.

Profilbesökare

554 profilvisningar
 1. axel

  Common.cfg nån?

  Varsågod! Till GTA VC config.cfg
 2. axel

  Duett

  Ngt sånt här?
 3. axel

  Duett

  Har funderat på en sak.hur ska jag dra avgasrören? Upp bakom hytten eller utmed sidorna? Skickar med en liten update.
 4. axel

  Duett

  Håller på med något som från början var en duett A-traktor, men den spårade ur ganska hyffsat....du kanske vill ha den ändå?
 5. axel

  pv sport på gång :D :P

  Hur går det med PV'n ? Ser bra ut hittills, om än lite kantig ibland..menmen, min första bil var inte heller så grymt bra....o den e väll uppe i ca. 20 000 polys utan hjulen (!) (Lite övararbetad, men ändå kantig) När kommer nästa update?
 6. axel

  D.magic

  Ja. Men se till att bilen som du lägger in egna hjul till verkligen har egna hjul, annars kommer den sväva fram ... ganska kul iofs, men det var nog inte tanken...lycka till!
 7. axel

  Fixa in i spelet

  Den där bilen verkade så pass oseriös att jag inte ens orkade försöka. Du får ursäkta, men försök lägga lite mer arbete på en bil innan du ber alla andra fixa in den i spelet åt dig. För att fixa den själv så är det "bara" att lägga till dummys för dörrar, huv, bagagelucka, framruta, kofångare, hjulen och mitten på bilen. Dessutom behöver du skära ut vad som vad tänkta att bli dörrar osv. När du så småningom fixat alla dörrar och dummys o allt vad det heter så är det dags att börja pilla med hierakin. När hierakin e klar e det bara att exportera bilen till .dff-format, fixa en .txd-fil o lägga in alltihop i gta3.img med imgtool. Om du fortfarande tyckar att jag gnäller för att du gjort en dålig bil så kan du ju själv försöka fixa till dörrar, inredning osv utan att behöva bygga om bilen helt. Gonatt!
 8. axel

  Volvo 164E

  E gärna me o hjälper till på en grann bil som denna...bara nån lyckas fixa fram bra BP's...
 9. axel

  Får ingen färg på mina moddade bilar

  Förmodligen pga felaktig txd-fil....testa att "rebuild archive" med IMGTool. fungerar ibland...hjälper inte det så får du byta txd-fil, i vissa fall hjälper det att ta bort den o sen lägga in den igen...
 10. axel

  Mna bilar guppar och hackar fram ?

  JAg har också haft det problemet, konstigt nog bara ibland, och beroende på vilken användare som är inloggad....har ingen aning om vad felet är, men ibland hjälper det att sätta igång chassifläkten....Och Eriy, tror inte datornsprestanda har så mycket med det att göra, iom att bilen guppar ibland på min 2,8GHz:are, men aldrig på min PII:a....
 11. axel

  VW BUSS

  Hyffsat überfet med det nya karosskittet, kan ni inte lägga in det o det an´dra kittet som extra1 o extra2 ? Skulle va en dröm alltså..fortsätt så, o du blir nog berömd en dag...grym som f*n!
 12. axel

  Volvo-wannabe

  Amazonen ja.....den ligger mest å skräpar osv....lade in den i spelet häromdan för o se hur de ser ut...rent förj*****t faktiskt...ush....tar nog ett tag innan den läggs ut..Men Volvo-Wannaben ligger på gtamods.com som en 142R....bara o tanka!
 13. axel

  Bobcat XSL

  För hög kant på fälgen relaterat till höjden på däcken...annnars fin.
 14. axel

  VW BUSS

  Vill du ha några mätar-texturer(dom jag har till volvon)? Du har missat lite på taket, ovanför dörren....du ser det direkt om du kollar reflektionerna på senaste bilden...dessutom vill jag minnas att bakre hjulhusen var mer rundade....annars: PGW!
 15. axel

  kan inte vi på gtamods(dom som vill)

  Lägg till mig på modellering...
×