Jump to content

GuldVixen

Medlem
 • Inlägg

  61
 • Blev medlem

 • Senaste online

Anseendepoäng

0 Sådär lagom neutral

Om GuldVixen

 • Födelsedag 1985-06-30

Kontaktinformation

 • Skype
  guldvixen@hotmail.com
 • Hemsida
  http://
 1. Var ligger Båt/flyg skolan då?
 2. Jag har sökt så att både fingrar och ögon blöder! Hittar bara online spel
 3. Ganska många från svenska hockeylandslaget.. Foppa, sundin mm Vet dock inte var dom är
 4. GuldVixen

  Roulette

  Jag var på liseberg och spelade roulette förra veckan och nu är jag fast! Roulette är absolute det bästa spelet jag lirat (om pengar) Jag undrar var man kan få tag på det till datorn.. Inte för att spela online!
 5. Är det något konstigt med min skärm?? Bilderna är så mörka att man knappt ser att det är bilar.. :S
 6. Har du tur kan du få byta spelet där du köpte det. Kvitto är ett måste.. =)
 7. Du gör en bild där det står GTA_Erra. Laddar upp den på ett "bra ställe" eller om du har en egen webbserver Sen klickar du på "My Controls" -> "Edit Signature" -> klickar på kanppen "IMG" och följer anvisningarna där -> Sen klickar du på "Update my Signature" KLART =)
 8. Tackar.. många olika svar =) nu sitter vi vid arlandas datorer och surfar lite.. Tips till er som inte vill betala 19kr/h ta en gamal datorbiljett och prova att slå in koden.. nästan alla funkar =)
 9. Jag och min flickvän är fast på arlanda.. vi kom inte med på vår standby biljett =( Så nu får vi sova där över natten! Så har ni några tips på vad man kan göra en söndags kväll/natt.
 10. Såg att man kunde vara 1-2 spelare i ps2 versionen av SA kan man det i pc också? Hur funkar det isf? Tack igen på förhand!
 11. Hehe.. har inte kommit så långt.. ligger väl runt 10-15% Tips med pilisbilarna då?
 12. Jag tycker att det känns som man kör på is med bilarna, man sladdar för lätt! Det känns som det är lite för lätt tyvärr.. men jag har bara börjat.. =)
 13. Kan ni ge några bra tips på hur man ska klara dom? Ska man försöka skjuta sönder dom eller krocka sönder bilarna? Sen undrar jag vad man får? Vilka fler uppdrag finns det? jag har klarat brandbil, ambulans uppdargen. Finns pizza uppdargen som i vc? Och kan man få någon av taxi uppdragen förutom pengar. Tack på förhand.
 14. Första filmen jag har sett med sa! Coola trix och bra musik.. 4/5
×
×
 • Create New...