Jump to content

dibel

Medlem
 • Inlägg

  3 611
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  49

Allt skapat av dibel

 1. Henkibojjsajten

  1. Henkibojj

   Henkibojj

   Bättre än den dibelsajt vi såg för inte alltför länge sedan. Det var ingen upplyftande plats.

 2. Arch Linux installerat. <3

 3. Permanent avstängd från twitter efter anti-pedofili tweet. Så kan det gå. God fortsättning alla sajtare!

 4. dibel

  Banna dibel

  Hur går det för #TeamBannadibel? Any progress? Kan langa hur många försvarstal som helst. Langas bannhammaren så langas den, då finns det ju inget att säga. #SayNothing
 5. Respekt till alla UNA-bombare där ute.

 6. dibel

  Fotbollstråden!

  Om folk tycker att jag är galen som jag är så vill jag bara påminna om att jag är 100% svensk. Alltså inte sydamerikan, argentinare specifikt. River - Boca, CL-final match 2 oklart om den startar sedan Bocas spelarbuss bombarderats med sten och ACAB försökt meja ned Riversupportrar med tårgas med följd av att Boca Juniors spelare tagit del av den sköna behandlingen. SOY LOCO MEN INTE SÅ LOCO!
 7. dibel

  Fotbollstråden!

  Skål för Bajen. Missad Europaplats med minsta möjliga marginal svider som fa-an. Ny chans i cupen, gäller att vara på tårna direkt där. --- Copa Libertadores Match 2 i helgen (lördag?). Lär man ju se. Nu är det River som har hemma och det står 2-2 efter första (bortamålsregeln gäller inte). --- Sverige spelade riktigt bra mot Ryssland i sista gruppspelsmatchen i UEFA Nations League. Bra landslag vi har nu.
 8. Är ni fortfarande lika skadade som jag och säger Lo-ungen istället för launchen om Loungen?

 9. dibel

  Svensk politik

  Har inte hängt med sedan det genomusla valresultatet. Det verkar som om ingen vill ha makten?
 10. Vet inte om man kan räkna på 2 händer hur många gånger man suttit i fyllecell/arresten. #livet

 11. Copa Libertadores Final match 1 om drygt 2 timmar. Missa inte! (River-Boca, siiiiiiick!)

 12. dibel

  Fotbollstråden!

  Vinst mot Häcken. Kennedy avtackad. 1 match från Europa.
 13. Red Dead Revolver-sajten

 14. dibel

  Program ni inte klarar er utan

  Jag har kört olika distros sedan jag introducerades till Linux (Ubuntu) i en kurs på gymnasiet 2007/2008. I början dual boot med Windows Vista / 7 och Ubuntu och sedan exklusivt både Windows 7 och Linux. Det som fick mig att gå över helt var att spelen jag spelade (Dota 2, Paradoxspelen och FM) släpptes native till Linux (genom Steam) och således var Windows överflödigt. Dessutom gillar jag miljön. Ett kommando för att uppgradera hela systemet (såväl OS som webbläsare, mediaspelare, utvecklarprogram etc.). Inga överflödiga appar (om man inte vill) såsom Windows 10 forcerar på en för närvarande. Det är riktigt simpelt att använda Linux. Åtminstone de stora distrosarna (Debian/Ubuntu, Fedora/RHEL/CentOS, SLES/OpenSuse, Arch). Arch är om man vill vara hardcore, men jag är riktigt nöjd med Fedora. Vill man vandra vidare ned i kaninhålet så är nästa steg Gentoo och steget efter det är LFS.
 15. dibel

  Vilken konsol kommer du att spela på?

  Spelet ser coolt ut, men det är osannolikt att jag köper det. Dels spelar jag inget längre och för det andra lär det inte släppas för Linux om det nu ens släpps för PC.
 16. dibel

  Fotbollstråden!

  Legendariskt.
 17. dibel

  Program ni inte klarar er utan

  Tiderna förändras. Kört Linux sedan 2015/2016 och bara Firefox och i viss mån 7-zip (inte installerat nu, men om behov dyker upp är det bara ett kommando bort) är kvar. Förvisso kan man installera Steam, men spelar ingenting längre. Nya program man inte klarar sig utan; gcc, g++, GNU make, GNU nano, Mousepad, en IDE; just nu Geany - mycket smidig! Geany är dock mer en texteditor än en IDE, men den duger gott och väl till den enkla programmeringen jag gör.
 18. void dibelActivity(bool userComplaints){

      if (userComplaints == true){

          doNothing();

      }

      else {

          spamTheForum();

      }

  }

 19. dibel

  Svensk politik

  Alternativ för Sveriges valresultat: Hela riket 20290 röster som ger 0,31% Stockholms kommun 2226 röster som ger 0,36% 4 Östra söderort 388 röster som ger 0,41% Skarpnäck 11 Björkhagen Ö 4 röster som ger 0,32% --- Stockholm visar vägen. Likt 2014 (då SvP) så ligger mitt valdistrikt över riksgränsen vilket man får glädja sig åt åtminsone. Den här gången mycket mer knappt procentuellt dock. I Skarpnäck 11 Björkhagen Ö så har V 26,12% och S 25,71% vilket gör mitt distrikt till ett av stockholms rödaste... Inte konstigt att man identifierar sig med Horst Wessel.
 20. dibel

  Banna dibel

  Det är inte min "aktivitet" som är problemet. Det är övriga användares inaktivitet som dödar det här forumet. För mig finns det i princip ingen att debattera med då "alla" frivilligt eller ofrivilligt under tvång har lämnat förumet till sotdöden. Skulle alla vara lika "aktiva" som jag så skulle mina inlägg "gömmas" i mängden. Övriga användares aktivitet är inget jag personligen rår över. Alla har sitt ansvar för att bidra till diskussionerna. Torgmötes-metaforen med en ensam aktivist med megafon må vara riktig per se, men det är inte mitt ansvar att fylla torget. Folket måste höja sin röst, helt enkelt. Faktum är att Sajten är inaktiv. Jag är också inaktiv, egentligen. Jag langar någon statusuppdatering ibland (ibland för många på fyllan, må hända), men i övrigt är jag så "aktiv" jag kan vara i de trådar som jag anser berör mig. Dessa trådar är specifikt Fotbollstråden, Svensk politik och Fylletråden. I viss mån är jag även "aktiv" i andra trådar såsom Vardagssnack och Musiktips. Jag har det senaste året startat vissa trådar som berört flertalet "aktiva" användare. Mer kan man inte kräva av en medlem. Huruvida jag ska bannlysas eller ej är upp till administratörerna och moderatorerna. Jag har varit avstängd en (1) gång så en avstängning för eventuella misstag vore närmare än en fullständig ban kan jag tycka. Jag gör mitt för forumet och för Sajtens överlevnad, gör du? (Allmän fråga och inte riktad mot någon!) Som paragrafryttare och rättshaverist så skulle jag kunna nämna §1.11: Jag förutsätter dock att diskussion mellan dels TS, men också övriga bannlysningsivrande användare har förts med berörda moderatorer och/eller administratörer.
 21. Bajen före politiken, politiken före egennyttan.

×