Jump to content

dibel

Medlem
 • Inlägg

  3 804
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  60

Allt skapat av dibel

 1. To Wessel the Simp, a last Hulk Hogan!

 2. Ser gärna en 1-6 månaders ban, tack. LÖS DET!
 3. dibel

  Seppuku

  Tolv, Tolv, Tolv
 4. Ett hugg för varje solstråle För SM-Guldet och Kärleken
 5. dibel

  Musiktips

  GTAsajten... My Arsenal Gear.
 6. Imgaginär segerbira igår och sedvanlig fylledans. Högre tempo, fler avslut. Ibland tar den i ribban, ibland går den in. Panga på.
 7. Cancro centrocampista

 8. Det är dags för oss att ta paus. Vi har haft ett långt race tillsammans. Det gör vi om. Tills dess får du ha så trevligt med alla du träffar. Min bästa vän, alkoholen. NON BEVO PER DIMENTICARE MA PER STARE PIU' MALE!
 9. Sista sången. Det är inte de som fick mig att sluta skriva. Det var jag. Jag och endast jag. Hanif Bali-långa elallergiker? Åk hem till solna. Böga där. Flata där. Vänta inte på mitt Incel-dåd. Det kommer aldrig. Min Kärlek är oändlig. Sträcker sig över Väst och Öst. I Evigheten. Mot er. Ni och er Satans avgrund. Njut av att ni är där. Så njuter jag av mitt här. Som överklass. Som övermänniska. Som över allt. Min Revolution är inte er. Min Revolution står över er. Därför är det en Revolution. Ha det så gott sedan 1945. Vi har det gott nu. Sista sången. LA MIA RIVOLUZIONE E' IL VENTIDUE A ROMA!
 10. dibel

  Musiktips

  Akvarie-tider!
 11. Roses are red

  diamonds are you

  1. Xersize

   Xersize

   Roses are red, diamonds are blue. Pornhub is down so your Facebook will do.

 12. Fuck dibelsajten. Fuck att skriva. Inte fuck the World. Bara nästan. OLTRE LA MORTE!
 13. Tänk vad underbart att inte ha denna tvångsmässiga tanke att skriva. Att bara leva Livet till fullo. Utan betydelselösa ord. Bara vara i Stunden. Bara vara med Henne. Med Henne i Stunden. Stundens Hetta. Det är inte en omöjlighet. Det är bara svårt. Det svåraste hittills i Livet. Världsrekord i Höjdhopp. En kokt groda hoppar högt till slut. Till Slutet. Till Segern. NATI A BOLOGNA TRA PORTICI E PUTTANE, BANDITI ED OPERAI!
 14. dibel

  För sent

  Det sägs att det är för sent. För sent för att vända om. Man har passerat Gränsen. Uppnått det Gränslösa. Jag tror inte det. Jag tror på det. Därför finns det en Framtid. En Framtid för mig. Jag har vandrat ensam i 30 år. Jag kan vandra ensam i 60 år till. I alla 90 minuter. Smälta in. Vara normal. Det hade varit underbart. Många Fiender har man skaffat sig genom åren. Jag älskar att ha Fiender. Många Fiender stor Ära. Jag älskar att de hatar mig. Jag lever på deras hat. Där finner jag min Kärlek. Min Kärlek för Dig. ODIAMI!
 15. dibel

  Musiktips

  Britney-Tisdag!
 16. Blev över halva vinboxen igår. Vaknade på natten torr i munnen. Som man gör efter härlig fylla. Fick gå till vattenkranen och fylla på med vätska. Balansen uppnådd. Vaknade tidigt imorse. Drack två glas juice. Sedan första glaset vin för dagen. Varje dag är en ny chans. En ny fylledans. ATTENTO, LA MIA FEDE FERMERA' I TUOI SPARI!
 17. Om ni undrar hur en hundraprocentig psykos ser ut så har ni den här. På Forumet. På Forumets blogg-sektion. Här har ni den. Njut såsom jag gör. Njut. För inte blir det bättre inte. Nej. De goda tiderna är förbi. Nu väntar enbart kamp mot demoner. Demoner av alla sorter. NON ESISTARE MAI NEL NOME DI UN IDEA PERCHE' ALLA FINE VINCERAI!
 18. dibel

  Antifa

  Hade de älskat mig hade de visat det för mig. Det gjorde de inte. De avvisade mig. Trist för dem. Så som det har blivit i Världen. De hade kunnat varit mina vänner. De valde att bli mina fiender. Se och lär. Så här ser Världen ut. Njut så länge det varar. ISTRIA, FIUME E DALMAZIA; NE' SLOVENIA, NE' CROAZIA!
 19. Henns gilltrande ögon. Hennes kärleksfulla röst. Jag minns hur jag samtalade med några snutbögar. I Jönköping av alla ställen. Hon förmedlade att jag ej var välkommen tillbaka. Vid eventuell fyllecell. En för alla, alla för en. Det växte jag upp med. Det växte jag inte upp med. Därför är hon min Eviga Ordförande. Gott och Ont. Jag förtjänade helt enkelt inte alla. Alla förtjänade helt enkelt inte mig. Där står vi idag. Jag tackar dig. Min Eviga Ordförande. För din Kärlek. För ditt Mod. För ditt Hopp. Morgondagen? Den tillhör mig och Henne. Tack vare Dig. Tack. E VI DICO; IL FUTURO E' NOSTRO!
 20. Folk i skåne skrattade när jag sade att vi knullar brudar mentalt... De skrattar inte längre. ❤️

  1. Henkibojj

   Henkibojj

   Vad exakt ska det betyda?

 21. dibel

  Drömdejt

  Drömdejten? Absolut, det kan jag berätta för er. Jag på ängen med en ros i munnen. Hon, i fin klänning och i gott mod. Jag dansar lugnt och stillsamt till henne. Jag stirrar in i hennes ögon. Jag ger rosen till henne. Med handen. Hon tackar glatt. Jag tar hennes hand. För henne mot ängens filt. Där jag har förberett en picninc. Med bröd och med frukt. Notera uteblivandet av versaler på pronomem. Det är alltså en Dröm och inget annat. Även om jag vill detta med Henne. ULTIMA FRONTIERA E' RIBELLIONE MUSICALE!
 22. dibel

  Träning

  Jag minns sommaren 2015. Kanske 2014? Tror det var 2015. Kanske 2014. Jag tränade på gymmet i Hammarbyhöjden. En sexig brutta valde att uppenbara sig framför mig. Hon rörde sig åtkomligt. Intagbart. Sexigt. Jag minns henne och hennes gärning väl. Jag blir nästan kåt bara jag tänker på henne. Kvinnorna har alltid funnits där för mig. Inte i barndomen och i ungdomen, men i mandomen. Det är därför jag kämpar för dem. Jag kämpar för er. Jag kämpar för Dig. Bara för Dig egentligen, egoistisk som man är. Egoist. Min bästa Kent-låt. Bara för dig. Egentligen för dig och alla andra. Men bara för Dig. Om jag hatar mycket? Jag hatar alldeles för mycket. Mitt hat bär jag inom mig. Ändå sedan barndomen. Ända sedan ungdomen. Du skulle inte känna igen mig utan alkoholen. Det är därför jag dricker så mycket. För att vara Din. Den Du vill att jag ska vara. Din älskare. Din trogne. Din svarta riddare. NATO PER ODIARE!
 23. dibel

  Protagonist

  Lev livet som Protagonisten. Kasta av dig Antagonistens ok. Vi är här för att Segra. Har alltid varit. Kommer alltid att vara. Därför sjunger vi Segerns sånger. Därför sjunger jag Din Sång. Sången om Revolutionen. Din Kärlek. Mitt Hat. Din Kärlek förintar mitt Hat. Med din Kärlek finns bara Stillhet. Det jag välkomnar. För dig. Alltid. Äntligen vi. Alla vägar måste man gå. Innan man kommer fram till slutmålet. Du är slutmålet. Bevisa det nu. Led mig rätt. Var min stjärna. COMPAGNO TU NON PENSI MAI!
×
×
 • Create New...