Jump to content

joga

Medlem
 • Inlägg

  32
 • Blev medlem

 • Senaste online

Anseendepoäng

0 Sådär lagom neutral

Om joga

 • Födelsedag 1990-04-08

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://

Profilinformation

 • Ort
  Ursviken "SWEDEN"
 • Intressen
  GTA!!!! hockey, bowling "GO SKELLEFTEÅ!!!!!!!", fiske, katter + lite till
 1. Hej. Jag har ett bekymmer med mitt nfs underground 2. Skivan är ej original och allting går fint men jag vet inte var jag ska lägga keygen? Om någon förstår vad jag menar och har det allra minsta tron att den/dom kan hjälpa mig så snälla försök.
 2. Hej. Jag har ett bekymmer med mitt nfs underground 2. Skivan är ej original och allting går fint men jag vet inte var jag ska lägga keygen? Om någon förstår vad jag menar och har det allra minsta tron att den/dom kan hjälpa mig så snälla försök. Desperat!
 3. "edit" Börjar med att be om ursäkt, jag hittade senare guiden om detta. Förstår dock fortfarande inget. Jag fattar inte hur man ska göra, jag gör så här: 1. Kopierade låtar via Windows Media Player från en cd till mappen "min musik". 2. Gick in i "min musik" ock markerade låtarna, högerklickade och valde kopiera. 3. Gick in i "mina dokument", "San andreas user files", "User tracks", högerklickade och valde "klistra in genväg". 4. Startade spelet, options, audio options, user track options, scan user tracks. 5. Valde kanalen "User Tracks" men fick bara den...dumma reklamen. Jag gi
 4. Tackar för det, jagar den bara eller skjuter den ner en också? Dum fråga kanske...
 5. Det här kanske är en ganska onödig och förhoppningsvis kortfattad topic, men. Vad jag undrar är hur "Hydra" flyget kan klassas som emergencyveichle(stavning?)? Används det som militärfordon och när sätts det in?
 6. Tackar tackar för all hjälp och sådant. Nu ska jeg logga off och kolla upp joypeak, goder natt!
 7. Hur gör man det, jag är inte en tekniskt lagd individ
 8. Fader min tror jag har ett G-force (stavning?), möjligtvis 3
 9. Tackar så väldans mkt Ska genast beställa från cd-on
 10. Jag har en krissituation! Jag vill skaffa san andreas men vet inte om min dator klarar av det. Jag har en: Intel Pentium 4 CPU 1700Mhz, 1.68Ghz, 256MB Ram. Vet inte vad jag har för grafikkort men tror inte det ska vara nåt problem. Ytterst tacksam för alla stödjande svar sorry, jag hittade just det förra topicet för detta
 11. Jag har en yamaha aerox, halvsnabb faktiskt, dock behövs motortvätt och omlackering över vintern
 12. joga

  Hiphoptråden!

  Jag säger baara en sak: Tupac amaru Shakur är helt klart bäst av alla/allt. Ps. Tupac, död? (edit: intresserad över tupacs "död"? Gå in på www.tupacfans.com)
 13. tja. Jag behöver lite hjälp med en sak, mitt vc är installerat och så men när jag försöker starta det så får jag veta att en viss "MSS32.dll" saknas. Jag har fått tag på en sådan fil men vad ska jag göra med den, jag är helt urusel på såna saker.
 14. joga

  HJÄLP!!

  Jag behöver massiv hjälp! det ligger till som så att efter jag hade installerat VC så försökte jag att starta det men då fick jag veta att jag saknar en DLL fil, närmare bestämt "MSS32.DLL". vet nån vad jag ska göra så är jag YTTERST tacksam!?
×
×
 • Create New...