Jump to content

aikjonas12

Medlem
 • Inlägg

  2 940
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  11

aikjonas12 prisades 25 februari 2015

aikjonas12 hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

406 Förtroendeingivande

Om aikjonas12

 • Födelsedag 1992-07-18

Kontaktinformation

 • Skype
  wetter1992@hotmail.com
 • Hemsida
  http://

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Stockholm
 • Intressen
  Titta på TV och.... titta på TV och.... titta på TV

Profilbesökare

9 651 profilvisningar
 1. aikjonas12

  Pokemon GO

  Tycker det är askul. Under en runda här i mitt lilla förortsområde så har jag nog stött på 15-20 pers av olika åldrar. Dessutom är det kul att folk dras till platser de aldrig hade besökt annars. Även om man fokuserar mycket på spelet så lägger man märket till skulpturer/konstverk man annars hade ignorerat.
 2. Gillar Stockholm, men jag är öppen för att tillbringa mitt liv i en annan stad också. Håller nog inte med om att Systemet har dåligt utbyt, inte ens på golvet. Finns allt från vanliga mainstream-öl till lite ovanligare eller till och med närproducerade. Vin och annat har jag liten koll på. Bodde i Irland, där det ju ändå konsumeras en del alkohol, men där var det generellt påtagligt sämre urval i hyllorna.
 3. Du kan knappa in vilken OCR du vill, bara att det blir onödigt handarbete till följd. Har råkat göra samma sak, fick en påminnelse, men efter kontakt med förvaltaren så hittade de min betalning och allt var förlåtet.
 4. Minns ni detta? Någon kille som hade radiostyrda tanks hemma som vi kunde styra remote.
 5. Lyckats med 36 hittills. Fascinerande att man kan uppmärksamma så små nyansskillnader. Försöker titta långt ifrån skärmen, och hjärnan hittar oftast nyansskillnaden direkt. Tycker mörkblått och rött är svårast.
 6. Lyckats med 36 hittills. Fascinerande att man kan uppmärksamma så små nyansskillnader. Försöker titta långt ifrån skärmen, och hjärnan hittar oftast nyansskillnaden direkt. Tycker mörkblått och rött är svårast.
 7. aikjonas12

  Facebook

  Det kommer fortfarande stå "Vänförfrågan skickad.".
 8. aikjonas12

  Facebook

  Låter konstigt. Skulle vara om personen precis fyllde 18?
 9. Bra reklamfilm om att det är viktigt att lyssna.
 10. http://www.youtube.com/watch?v=OE_Yp2N9-g0
 11. James Watson auktionerade ut sin Nobelprismedal och den såldes för 4,75 miljoner dollar. Nu får Watson tillbaka sin medalj från köparen, Rysslands rikaste man Alisher Usmanov. "In my opinion, a situation in which an outstanding scientist has to sell a medal recognising his achievements is unacceptable." Mycket fint gjort måste jag säga.
 12. Jag har inte hälsat på mina grannar, och har inte varit med om att någon gjort det med oss. I så fall när man första gången möts i trappuppgången. Tror dock att det skulle vara uppskattat. Är själv relativt nyinflyttad, och det känns lite småstelt att träffa på grannarna. Blir också ofta väldigt pissnödig så fort jag 'nästan' är hemma, precis så att jag klarar mig ifrån att göra ner mig. Känns som att man är programmerad att inte bli nödig på offentliga platser. Skulle aldrig bli så nödig när jag går på stan (om jag inte druckit då förstås) eller är på jobbet. Så fort man närmar sig hemmet
 13. Kan någon förklara varför det är sådan fördröjning när t.ex korrespondenter intervjuvas på nyheterna? Ni vet de där pinsamma sekunderna efter varje fråga som de får. 2014 borde de väl kunna skicka sådant utan märkbar fördröjning? Inte som att det är någon fördröjning när jag Skypear med någon från andra sidan jorden.
×
×
 • Create New...