Jump to content

lulle

Medlem
 • Inlägg

  634
 • Blev medlem

 • Senaste online

Anseendepoäng

0 Sådär lagom neutral

Profilbesökare

2 209 profilvisningar
 1. Har läst att man kan hitta denna seriemördare som man läser mycket om på nätet i LBC men är det någon som vet var man kan hitta honom?
 2. Jag har fått ett sms av stevie och har hämtat den, men när jag sätter mig i bilen kommer det typ upp en ruta, Youve found the car for Stevie, sedan händer inget mer. Ska man inte åka till något ställe och lämna bilen?
 3. Jag undrar om det kommer vara någon skillnad mellan konsolerna i detta spel, kan tänka mig att PS3 har lite vassare grafik men annars inget mer. Har det kommit ut någon information angående detta? Ni kan också diskutera vad ni själva tror, om skillnaderna kommer vara stora osv........ Hitta ingen topic om detta.
 4. Mark

  Skaparen av forumets största tråd, lol.

 5. lulle

  Musik program

  tack så mycket grabbar, ska nog ta och skaffa Vengeance essensial clubsounds vol 1. och vol 2. Edit: Jag skulle göra Tutorialn som du föreslog mandarinkungen men när jag har laddat upp den filen som ligger på hemsidan som man ska använda i övningen så är de olika "beaten" röda och går inte att spela, eller det går men det kommer inget ljud Ser ut såhär:
 6. lulle

  Musik program

  Ok det finns faktiskt en del techno och sånt i FL studio, men jag tror nog att basshunter laddar ner lite andra sounds till sina låtar. Och det är sådana sidor jag är ute efter:D
 7. lulle

  Musik program

  Jag har testat cubase lite, ganska ok, lite krångligt men man lär sig. Fast vet ingen någon sida eller någonstans var man kan tanka loops alltså olika ljud som man kan använda till sin låt? ÄR inte Frutyloops samma sak som FL studio, isåfall har jag det ockås fast det är mest för hip hop tycker jag
 8. lulle

  Musik program

  Tjena! Jag har hållt på ett tag att mixa lite låtar hit och dit nu men nu är jag sugen på att göra något eget. Jag undrar om ni vet några bra program som man kan använda för att göra sin egen Techno/Dance eller House musik. Jag har prövat en del program redan, bland annat har jag prövat Magix Music maker. Det fungerar helt ok fast det är för lite sounds i det, inte så mycket man kan välja på om man tex ska ha ett huvud sound i en techno låt. Kom med era förslag=) Om ni vet några hemsidor där man kan ladda ner olika sounds för att använda i musikprogram säg gärna dom med då tack=D
 9. lulle

  Armed Assault

  Ok tack för hjälpen:)
 10. lulle

  Armed Assault

  Jag har inte läst igenom topicen jätte noga men, har ARMA släppts, det verkar som några av er spelar det redan? Var kan man isåfall få tag på det?
 11. Gör som jag, jag lämnade in mitt för lagning, men Toys R Uss gjorde av med mitt PS2 så jag fick en sprillans ny slim ps2
 12. lulle

  Saint's Row

  Ok jag har lite sparställen här och där, lite synd att man inte får fler så kallade cribs med garage osv
 13. lulle

  Saint's Row

  Nu undrar jag lite andra saker Alltså kan man få fler crib isåfall hur?, jag har bara ett och är en bra bit in i spelet Alla såna här pimpkläder var får man dom, kan inte köpa dom i en butik. Eller får man dom när man har gjort pimping uppdragen?
 14. lulle

  Saint's Row

  Hahaha.... Har inte ens tänkte på manualen, tack Boomer. Hoppas det löser sig nu
 15. lulle

  Saint's Row

  Jag har en Hd ready tv och den är självjklart widescreen, kan du välja widescreen när du kör HD i 720 eller 1080?
×
×
 • Create New...