Jump to content

gtavc_fan

Medlem
 • Inlägg

  119
 • Blev medlem

 • Senaste online

Anseendepoäng

0 Sådär lagom neutral

Om gtavc_fan

 • Födelsedag 1980-05-28

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  örebro
 • Intressen
  ...
 1. Kan hålla med om att det här spelet inte riktigt håller måttet med alla dessa buggar och skit. Så satans trött på att skiten fryser/dör efter att man klarat ett uppdrag och får starta om datorn, kan inte fortsätta framåt i storyn i tbogt eller lost and the damned pga konstanta krashar vid specifika uppdrag
 2. Dammade av min gamla Wingman Formula här i veckan, är det någon som vet hur man får den att lira tillsammans med GTA IV?
 3. gtavc_fan

  GTA Sweden TC

  Jag vettefan .. Har inte vart inne här sen '03 tror jag.. .
 4. gtavc_fan

  GTA Sweden TC

  Coolt projekt ! En fråga bara, måste man betala för reklamen om man gör den själv? Det va lite oklart tyckte jag, eller så är det bara jag som är lite efter..
 5. gtavc_fan

  Star Wars Galaxies

  Nej, inte än... kolla in våran officiella hemsida om ni är intresserade The Dark Order
 6. gtavc_fan

  Star Wars Galaxies

  Legal privatserver Min planerade guild: <-> Official Recruitment
 7. gtavc_fan

  Gratis onlinerollspel

  Star Wars Galaxies - Monster Server Helt klart det bästa spelet som någonsin funnits... värt att testa... det är en gratis privatserver, som man kan spela SW:G innan SOE nerfade allt!!! ps. inte öppen än, men håll ett öga på sidan och registrera dig!
 8. gtavc_fan

  Star Wars Galaxies

  Mjoo... har kört SW:G i typ 2 år... NGE suger... vill ni testa det riktiga SWG, som förövrigt äger ut alla MMO's, så finns det HÄR det är gratis och man spelar vid patch 12.1 (DVS, innan Combat Upgrade och New Game Enhancements) Tyvärr så är EMU:n fortfarande under konstruktion, så ni får vänta några månader
 9. Battelfield vietnam starwars galaxies empire earth 2 americas army joint operations hearts of iron 1 och något mera...
 10. gtavc_fan

  Vilket är ditt favorit MMORPG spel?

  STAR WARS GALAXIES!!! varför tog du inte med det? det äger, BTW det här var nog min första post på 1 år eller något =) vote: MMORPG?
 11. gtavc_fan

  Cool Vice City

  ser ut att va en cool mod...
 12. gtavc_fan

  halloween

  e det ida? har ingen aning...
 13. gtavc_fan

  Autografer

  ja har iaf tappat räkningen totalt... dom som jag kommer ihåg svenska A-laget i fotboll nåra rallyförare fotboll: ÖSKs A-lag IFK Göteborgs A-lag (är släkt med Erlingmark ) några i AIKs A-lag kan inte hjälpa det... några i DIFs A-lag hm... Svennis Hockey: Leksand a-lag några i FBK nån ifrån DIF också... några artister, speedwayförare, och mycket mera i nån skrivbordslåda.
 14. gtavc_fan

  Star Wars: Knights Of The Old Republic

  KÖP DET!!! det äger har det mp X-boX
×
×
 • Create New...