Jump to content

minigun

Medlem
 • Inlägg

  2 491
 • Blev medlem

 • Senaste online

Anseendepoäng

1 Sådär lagom neutral

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  .se
 • Intressen
  :p q:
 1. minigun

  Äckligaste ni någonsin ätit,druckit,sett,gjort

  Ätit: Vet inte.. det skulle vara något jag råkat äta utan att jag vet det isåfall.. Druckit: Dr. Pepper, Harboe Pilsner och sur mjölk är ett urval av det värsta jag druckit. Sett: Jag är inte så känslig. Tål att se allt. Åtminstone allt jag sett hittils.
 2. minigun

  Största GTA-myten!

  Nötskrikan som hittade på bigfoot kan vara stolt. Han (hon?) lurade en hel GTA-värld ett bra tag!
 3. minigun

  Slopa inriktningen på Grand Theft Auto-spel

  Vad är det för påhopp? Jävla äckel.. Får en känsla av att många ratar idén bara för att den råkar komma från mig, kanske för att jag har en annorlunda syn på världen än andra. Det är ju synd om det skulle vara så. I vilket fall som helst så talar ju omröstningen klarspråk. GTA-inriktningen ska inte slopas då de flesta verkar vilja ha kvar den. Skadar knappast på något sätt, men lite onödigt tycker jag att den är. Men men
 4. minigun

  Slopa inriktningen på Grand Theft Auto-spel

  Gräva bort skåne vore ju bra för sverige Lite svårare att genomföra än en omstrukturering av forumet dock...
 5. minigun

  Slopa inriktningen på Grand Theft Auto-spel

  Missade lite där det medges. Men att du och många andra har den delen dold talar ju för sig självt. Den är bara ivägen. Tror nog att det skulle tillkomma nya medlemmar ändå. Vad vi däremot skulle slippa är medlemmar som registrerar sig för att fråga en sak typ sen aldrig loggar in igen. De gör väl ingen skada, men vi lär inte märka att vi förlorar dem. Vi har inget att förlora på det anser jag. Tråkigt att ni är så rädda för förändringar. Ville som sagt bara ventilera min åsikt.
 6. minigun

  Slopa inriktningen på Grand Theft Auto-spel

  Du har ju helt missat min poäng. GTA är inte särskilt "hett" längre, men intresset för forumet har inte dött för det! GTA faktiskt. Men vad som fick mig att komma hit och vad som får mig att stanna är två vitt skilda ting. Inte fan är det då GTA-delen. Jag vill fråga dig (och alla andra): Vad är det som får dig att stanna kvar på forumet? GTA-delen? Nä, det är ju det jag säger... Nej nej nej! Det är människorna som gör forumet. Inte några halv-inaktiva forumdelar som fokuserar på en enskild spelserie...
 7. minigun

  Slopa inriktningen på Grand Theft Auto-spel

  Därför att det är inte snyggt. Jag är vän av ordning. Tycker att det är en bättre strukturell lösning, och som jag sa i första inlägget: Hålla fast vid fokus på GTA blir bara löjligt. Det är ju just DET som är GTASAJTEN. Vi kan väl lyfta fram det för oss själva? Varför sträva mot "rekrytering" av nya medlemmar? Ingen mening med det. Vill man joina så får man det men annars har vi det bra som det är!
 8. minigun

  Slopa inriktningen på Grand Theft Auto-spel

  Jag ser det inte som ett problem att GTA-delen är där längst upp och det gör mig inget att man måste scrolla förbi. Tycker bara det är onödigt med den strukturen när GTA-delen ändå används förhållandevis lite. Varför inte flytta GTA-forumen och göra dem till underforum i SPEL då? Som sagt bara mina förslag på förbättring, för som det är nu är inte bra på något sätt. Ingen katastrof heller för den delen. Men varför ha kvar? GTAsajtens forum kommer alltid vara GTAsajtens forum även om man tar bort fokus på GTA-spelen, så där ser jag inget problem.
 9. GTAsajten finns inte längre och forumet är inte mycket till GTA-forum längre, det är "bara" ett vanligt forum numera. Men ett trevligt sådant och folk verkar ju trivas och snacka om allt mellan himmel och jord, men inte särskilt mkt om GTA. Tror inte heller att det är många nya som kommer hit p.g.a GTA längre. Så mitt förslag är att inriktiningen på GTA-spel slopas helt! I framtiden får man diskutera GTA-spelen i SPEL-forumet precis som med alla andra spel. Blir bara löjligt om man ska försöka hålla fast vid att vara ett GTA-forum. Lyft istället fram de mer allmäna forum som är det som gör forumet till vad det är idag och som gör att folk återvänder hit varje dag! Nu har jag bara sagt vad jag tycker, vilket är min rättighet. Nu vill jag veta vad ni andra tycker. Gjorde en poll också bara för överskådlighetens skull.
 10. minigun

  Kameran snurrar runt

  Fick liknande problem när jag hade en gamepad inkopplad. Dra ut gamepad/joystick om du har en och starta om spelet.
 11. minigun

  Humortråden!

  Tycker det är fel. Även om det är ett citat så ska man väl "översätta" till skriftspråk. Skulle iallafall jag gjort..
 12. minigun

  Humortråden!

  Tyckte rubriken på den här artikeln var lite kul : http://www.aftonbladet.se/nyheter/article842580.ab "Jag fick hela samhället mot mig – för nåt jag inte gjort" Så skriver man väl inte?
 13. minigun

  Tester och Undersökningar

  Ja, antingen det eller GTAsajtens medlemmar..
×