Jump to content

Sh0NuFF

Medlem
 • Inlägg

  138
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  1

Sh0NuFF prisades 24 maj 2019

Sh0NuFF hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

2 Sådär lagom neutral

Om Sh0NuFF

 • Födelsedag 14 augusti

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://www.twitter.com/riqqibro

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Intressen
  GAming

Profilbesökare

1 354 profilvisningar
 1. Designen ser helt ok ut faktiskt
 2. Nu när jag spenderar så mkt tid till att sitta vid datan så funderar jag på att börja gymma igen också! Så att man ändå håller kroppen i trim
 3. Tack visste inte att det var gratis!
 4. Sh0NuFF

  Screenshots!

  Får verkligen folk så unga som du köpa det?
 5. Sh0NuFF

  Tjejer

  Jag försöker vara aktiv! (Ni har väl inte glömt bort mig? Martins flickvän) Har dock inte hunnit vara här något mycket eftersom David (hans lillebror) har haft så många kortdagar och special dagar och så vidare, och Martin har varit på "jobbet" så mycket att jag inte varit här något på länge! (Eftersom jag inte har någon dator hemma hos mig själv (Och Martin har inte heller någon egen men han är hemma hos sin familj ´ganska ofta (ängel) Fast han bad mig hämta en sak hemma hos hans familj och nu skulle jag bara låna deras dator att kolla på www.vk.se om nåt intressant har hänt idag och då passade jag på att smyga in här Säg inget om inga tjejer på forumet viggle (För er som är nya och inte vet vem jag är, egentligen är inte sh0nuff tjej men jag är hans flickvän som slösar energi på hans konto, vem orkar skapa ett nytt?.... dessutom har jag ingen email.)
 6. Att du bara orkar sitta och skriva allt det där El_gato Jag svettas typ sönder bara av att läsa allt. (Och ja! jag läste exakt allt och all info på länkarna och allt sånt!) Men mkt bra ihopknåpad information, men för sjutton gubbars! Nån borde ge ut den där informationen till nyheterna!!! Det är ju värsta genombrytande info!
 7. Sh0NuFF

  HL2...

  Äsch, jag tror att dom skyllde på att han som stal källkoden försenade spelet och så bara för att få mer tid att göra klart det, för jag kan inte hitta nån anledning att inte göra klart spelet bara för att källkoden blev stulen och monterades ihop till en usel alpha version, DooM 3's alpha läckte ju också ut men dom fortsätter då flitigt med sitt arbete och påstås komma ut nu till sommaren (förhoppningsvis ger dom ut det också), men jag tror att ifall vi ger dem lite mer tid och så blir dom säkert klara i sinom tid och spelet äär säkert jättefint och bra,sen kommer dom säkert med uppdateringar som fixar de små buggar som fortfarande finns kvar. Och sen blir alla säkert jättenöjda. 'Sh0NuFF have sp0ke!' (Eh, skulle ha hängt med på Eng lektionerna medan man kunde )
 8. Sh0NuFF

  Era nicknames?

  Jag fick mitt efter att jag såg på en film.
 9. Sh0NuFF

  Hitman

  hitmancontracts.com Hitman3 hemsidan har uppdaterats och det finns nu en ny trailer, nya screensavers, nya apen info, nya "location" info.
 10. Sh0NuFF

  Träning?

  Ja du, Det är nog Styrketräning, hinderbanor jogging och all sån skit.
 11. Nå'n här som glider runt och dominerar med 3Dsmax? Behöver hjälp med en sak. Om ni orkar hassla på fläsket och hjälpa mig kan du höra av dig till min lillbrorsa! (AE_D) ^EDIT^ Eller så kan du höra av dig till mig men jag ska tillbaka till lumpen ett tag i morgon igen. ^EDIT igen^ Den som orkar, bör veta hur man animerar och modellerar...
 12. Förresten, Danil! Glömde säga i min förra post. Jag tycker det är konstigt av dig: Först gormade du om Sverige och bla bla bla sen blev det allt fler och fler som deltog i "debatten", sen till sist sa du "Visst visst, jag är bara bla bla bla." och sa att du skulle ge upp med det då eller nåt sånt sen nu helt plötsligt drar du upp gammal möglig mat igen? Nödvändigt? nej! Alla vet att du hatar Sverige! Om du slutar dra upp skit om Sverige kanske vi slutar dra upp skit om USA?! tänkt på det? *EDIT* nu får ni klara er själva killar, ska spela lite, hehe jag har inte spelat spel på jättelänge, första gången på typ ett halvår var i eftermiddags.
×
×
 • Create New...