Jump to content

Maxz

Medlem
 • Inlägg

  3 349
 • Blev medlem

 • Senaste online

Anseendepoäng

1 Sådär lagom neutral

Om Maxz

 • Födelsedag 1990-08-13

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://www.gaybooks.de

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Stockholm
 • Intressen
  First rule is: The laws of Germany
  Second rule is: Be nice to mommy
  Third rule is: Don't talk to commies
  Fourth rule is: Eat kosher salamis
 1. Maxz

  Forskarens Kreationism och konspirationer-tråd

  Tjabba Sten Frisk!
 2. Maxz

  Bilkörning och körkortssnack

  Jag kör bil dagligen i jobbet och brukar köra ljudböcker eller nerladdade radioprogram. Lyssnade i och för sig Hermans Historia men hängde med bra ändå. Samtidigt måste jag hålla kolla på vart jag ska åka så det snurrar lite annat i skallen än ljudboken. Men om du bara glider på motorvägen funkar det säkert skit bra.
 3. Maxz

  Xbox360 - Tråden

  Är det bara för mig som kameran på NHL demot inte åker med ut längs med sargkanten? Jävligt kul när man åker mot sargen vid egen blå och inte har en aning vad fan man pysslar med. Hoppas det fixas tills hela spelet släpps, fungerade ju utmärkt i 09.
 4. Maxz

  Träningstråden

  Eftersom du får i dig protein genom vanlig kost så är det inga problem, vare sig du käkar kött o dyl eller proteinpulver.
 5. Maxz

  Tråden om saker du alltid velat veta! v.2

  Finns det någon hemsida där man kan kolla upp historiska händelser o dyl vid ett visst datum, tex den 12 augusti 1955 eller liknande? allahu akbar: http://www.thevoiceofreason.com Om ni hittar något bättre kan ni posta dem i alla fall.
 6. Maxz

  Neger

  ? Jag använder ordet neger som svordom när jag umgås med vita heterosexuella medelåldersmän, dvs källan till all ondska.
 7. Maxz

  Facebook

  Det är väl trevligt? Jag brukar lägga till människor från Indonesien som heter något med "pung".
 8. Maxz

  GTAsajtarna @ YouTube

  http://www.youtube.com/user/ihavethelongestname Joined: 04 January 2007 Last Sign In: 4 days ago Videos Watched: 4,644 Subscribers: 26 Channel Views: 2,755
 9. Maxz

  Michael Jackson har avlidit i hjärtattack!

  Känner inte något speciellt till att han är död. Har väl mest sett han som ett psykfall dem senaste åren som levt på gamla låtar. Hörde "Beat it" senast idag, ganska bra låt för övrigt.
 10. Maxz

  Badplatser i Stockholm

  10 och 11an är här ute där jag bor. Dock får man räkna med hur mycket folk som helst på Grisslinge nu när alla badjävlar börjar hitta sig hit. Björkvik är rätt trevligt men de är en bit att åka tyvärr.
×