Jump to content

L_Voll

Medlem
 • Inlägg

  4 176
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  6

L_Voll prisades 20 oktober 2020

L_Voll hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

123 Förtroendeingivande

Om L_Voll

 • Födelsedag 3 januari

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Sverige
 • Intressen
  Ehh

Profilbesökare

11 290 profilvisningar
 1. Jag är sugen på att köpa det tillsammans med ett Xbox One. Är det sämre på Xbox, eller varför är det så opopulärt?
 2. Sjukt kort säsong? Fortsätter det inte efter sommaren? Tyckte sista avsnittet var riktigt bra, episkt! Sugen på att se det igen.
 3. L_Voll

  Aktier

  Hej på er!! Aktier är något jag verkligen har noll koll på. Nu ska jag bli ofrivillig aktieägare och min första tanke var såklart att sälja. Men eftersom jag inte kommer behöva pengarna på några år tänker jag att jag lika gärna kan ruva lite på dem! Är det någon som håller på med aktier här? Vad satsar ni på? Jag vet inte ännu vilka aktier jag får, men tänker att jag vill satsa på något stabilt och tryggt, vad skulle det kunna vara?
 4. L_Voll

  Energidrycker

  Haha. Det finns en gammal tråd om Cocaine. Kan väl inte ha hänt så mycket med den drycken? När jag var yngre väntade jag med stor spänning efter en energidryck som hette Pimp Juice haha! De visade reklam om den efter varje Pimp my ride på MTV. http://www.michaeltchong.com/wp-content/uploads/2012/10/pimp-juice.png
 5. Jag förstod inte det där med 16 spelare. Ska inte alla spela på samma server? 16 låter ju lite iaf.
 6. Jag tycker inte det är uttjatat. Men håller med om att det inte var tillräckligt utvecklat i tidigare spel. Nu har de ju sagt att man ska kunna köpa massa grejer, fastigheter, aktier osv, så kanske blir bättre nu tom..? Hoppas det finns fastigheter som är sinnessjukt dyra så man måste spara som ett as för att kunna köpa dem och inte äger alla efter några veckors spelande.
 7. Det är sant, men det känns inte som samma sak, när man inte Är karaktären på samma sätt. Känns som deras karaktärer ska vara fattiga. Men jag kanske har fel...
 8. Ett av de viktigaste elementen i GTA-serien är ju det här med hur man klättrar på den sociala stegen (kommer inte på nåt bättre begrepp). Att man börjar som fattig och obetydlig och slutar med att äga hela staden. Jag tror att det är en viktig pusselbit i varför GTA-spelen är så bra. Det är en sån primitiv sak som alla tilltalas av. Det känns inte som detta kommer vara med i GTAV, då det är tre olika karaktärer. Tycker det är väldigt tråkigt i så fall. Hur känner ni kring detta?
 9. Hade 10-årsjubeleum som medlem här i juni och missade det :( Borde ju firats! Häftigt att det fortfarande är aktivitet i forumet!

  1. Xersize

   Xersize

   Stort grattis i efterskott!

 10. L_Voll

  SimCity (5)

  Samma här! Känner att det kanske kommer gå lite bättre nu också. Kommer ihåg att jag bara ville bygga allt awesome på den tiden haha... strategi var inte att tänka på
 11. Haha, skrattade också åt den där bilden Gates postade! Gött att kunna driva med sig själv
 12. Kan man inte köpa sånt på Fonus?
 13. Sjukt händelserikt år för din del!! Det här måste vara ett av det tråkigaste året ever. Eller inte direkt tråkigt, har haft det ganska bra med mycket vänner som har flyttat hit till Göteborg, men det har inte hänt så mycket. Våren: - Hoppade runt på olika dagis. + Producerade en musikvideo. Sommaren: +/- Summerburst. Nause var bra! Deadmau5, en riktig besvikelse. +/- Jobbade på Liseberg, träffade nytt folk som jag redan har tappat kontakten med hehe.. +Gick på kaninpartyn Hösten: + Fortsatte jobba på dagis, men fick heltid på en avdelning. Supermysigt! + Flyttade från en
 14. Förstår inte allt tjat om frame raten?? Tycker att 3D-upplevelsen blev mycket bättre i 48fps. Såg Life of Pi i 3D bara några dagar tidigare (grym film!) i 24 fps och det var väldigt suddigt och jobbigt för ögonen i panoreringar t.ex.... Annars lite besviken på filmen Det hade nog räckt med en film!
 15. Grattis i efterskott!!!!!

×
×
 • Create New...