Jump to content

Leif Lindberg

Medlem
 • Inlägg

  6
 • Blev medlem

 • Senaste online

Anseendepoäng

0 Sådär lagom neutral

Profilbesökare

Detta block är inaktiverat och visas inte för andra användare.

 1. Enligt min åsikt beror det på hur du använder internet. Vi kan inte ändra på det faktum att vi anpassar oss efter trenden. Vi har anpassat oss till den modernisering som sker i världen. I dag är internet också en stor hjälp för alla. Det har blivit oundvikligt i vårt dagliga liv. Lämplig användning av internet gör vårt liv enkelt, snabbt och smidigt. Internet hjälper oss med fakta och siffror, information och kunskap för personlig, social och ekonomisk utveckling.
 2. Ja, jag tycker att den är värd att köpa. Intel core i7 4770k är fortfarande en bra CPU när den är överklockad, men vissa av de nya spelen är mycket CPU-intensiva. Beror på vilka spel du spelar egentligen men den är fortfarande bra. Det faktum att den har 16 gig ramminne definitivt du kan lagra och spara mer. Det kan också användas för spel. Med de specifikationer du nämner ovan tycker jag att den verkligen är värd det med priset på 12k. Utan tvekan.
 3. Det här grafikkortet är det senaste i RTX 3000-serien, och det slår långt över sin viktklass och levererar en prestanda som kan konkurrera med RTX 2080 Super, samtidigt som prislappen är otroligt överkomlig för de flesta. Och det är med imponerande ray tracing inkluderat. Spel i 1080p har aldrig varit så här bra och så här prisvärt.
 4. Att vara en Trader i Red Dead Online liknar att sälja djurkadaver och pälsar till en slakteri, men med mer djupgående element och potentiellt mycket mer lönsamt, genom att lämna in djur till Cripps i ditt läger, som sedan gör dem till material som du kan eskortera och sälja till köpare.
 5. Kostnaden för att tillverka Blu Ray-skivor är definitivt högre än kostnaden för DVD-skivor. Men här är en sak som inte är allmänt känd. En typisk DVD-film (en ny storfilm) säljs för 15 dollar, medan samma film på BD säljs för ungefär 20 dollar. Tillverkningskostnaden är bara 2 till 4 dollar eller så.
 6. Enligt mina personliga erfarenheter är PS4 bättre än Xbox One. :)
×
×
 • Create New...