Jump to content

Django

Medlem
 • Inlägg

  7
 • Blev medlem

 • Senaste online

Anseendepoäng

0 Sådär lagom neutral
 1. jao hoppas man får till spelet efter ett jäkla pillande

 2. Jahaa förlåt av mig. Mm nu sitter jag och formatera hehe..tur man är öledig imorgon:-)
 3. C:\Users\Daniel\AppData\Local\Temp\PROPSYS.dll is either not designed to run on windows or it contains an error. Try installing the program again using the original installation media or contact your system administrator or the software vendor for support. Så står det Och jag fattar nada.. ska ja ta bort den filen tro?
 4. det är inte skivan. samma sak hände när jag laddade ner det, och ficka samma ruta då oxå
 5. köpte spelet idag. körde några uppdrag, sen blev det samma sak:/ en grej som jag märkte när jag installerade spelet. Fick upp en ruta som det stog en massa!hur lägger jag upp en bild så ni kan se? är ej så data kunnig. Plz MVH Django
 6. Ja det lutar åt det hållet! HEHE.. Får ta och köpa det Imorgon då. Vad kostar spelet nu ? ska man köpa på Steam eller ska man gå till butik?
 7. Det som sitter i datorn är Intel cora i5 3570k 16gb ram Geforce gtx 660
 8. Tjena alla goa folk! är ny här och vet inte om jag hamnade rätt. Menmen, jag ladda ner gtaIV och får inte riktigt till det kan spela spelet utan problem ett TAG. Efter ca2-3uppdrag så får jag upp "felrapport" och då blir jag tvungen att trycka på "skicka inte" knappen, har provat med andra crackar, men inte fått till det då heller. Då datorn är rätt ny så ska den klara spelet galant. Är det mina crackar som jag får tag i som är knepiga eller är det nån inställning som behövs göras?.. Tacksam för svar! MVH Django!
×
×
 • Create New...