gtarez

Medlem
 • Inlägg

  42
 • Blev medlem

 • Senaste online

Anseendepoäng

0 Neutral

Om gtarez

 • Födelsedag 13 januari

Kontaktinformation

 • Skype
  olofsnyamsn@live.se

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Örebro
 • Intressen
  ^^
 1. Testar ifall det är segt eller inte :I EDIT: typ 2 sekunder.
 2. Kom ihåg att du inte kan låsa upp ett par achievements
 3. Tror att båda bidrar, så 50% skicklighet och 50% tur/otur.
 4. Nu har vi fått fler skribenter så jag är nöjd nu! Tack för hjälpen! http://hotdroid.se/
 5. Vad heter du på Swedroid? Själv heter jag X10fan
 6. Hejsan! Om du läser våran blogg ofta har du nog sett att vi söker en eller flera nya skribenter. Men vi har letat och folk har sökt men vi har inte hittat någon bra, än. Men ifall du är intresserad av att vara en skribent på AndroidNyheter så skulle vi mer än gärna få in en artikel eller nyhet från dig som du visar upp vad du går för. Du ska: * Kunna det Svenska språket * Ha en fungerande och stabil dator * Kunna mycket om Android * Ha lite ledig tid varje dag för att kunna skriva minst ett nytt inlägg varje dag. Stort Plus ifall du äger en Androidlur och kan lite Photoshop/Gimp eller annat bildhanteringsprogram. Mycket händer med sajten just nu, vi letar efter fler skribenter, en riktig domän är också på ingång och så ska vi kanske börja annonsera så att alla skribenter får in lite pengar. Länk till våran sida: http://www.androidnyheter.wordpress.com/ Våran e-mailaddress: AndroidNyheter.nu@gmail.com
 7. Yes box.
 8. And we´re going up!
 9. Har avinstallerat den nedladdade.
 10. Jag har ominstallerat, två gånger.
 11. Nu har jag faktiskt köpt spelet! Förstod att nerladdade versioner inte fungerar.
 12. Jag har somsagt ett problem med Episodes from Liberty City. Spelet startar som det ska, får välja mellan TLAD eller TBOGT, väljer att jag ska starta som vanligt (loggar aldrig in på live), men när Rockstar Presents texten kommer upp så åker den bara runt. Det flimmrar lite i hörnen också. Vad ska jag ta mig till?
 13. Någon som vet vad jag kan hitta på idag?

 14. GTA IV - GTA-spelen som kom innan hade alltid någonting som "cheered me up", men i IV är allting grått, ledsamt och bara trist. Men jag tycker att Rockstar ryckte upp sig lite i.o.m TBOGT. EDIT: Hur kunde jag glömma sportspelen?