Jump to content

AdminOfFight

Medlem
 • Inlägg

  5
 • Blev medlem

 • Senaste online

Anseendepoäng

0 Sådär lagom neutral

Om AdminOfFight

 • Födelsedag 1991-07-09

Kontaktinformation

 • Skype
  darkness_sky@live.se
 • Hemsida
  http://www.filmusik.nu/

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Sverige, Stockholm
 1. Tja! Jag heter Joakim och är 19 år och kommer från Stockholm. Jag brukar ägna dagarna till programmering, gta, lyssna på musik och kolla på tv. Inom musik gillar jag Pop, rock, hårdrock, jazz, electrik etc. Jag programmerar (X)HTML, CSS, Javascript och enkla saker i PHP. Jag har även lite små skills i GIMP och Photoshop. När det gäller tv så är mina favoritfilmer: Wanted, The Losers, Law Abiding Citizen och Unstoppable, inom tv-serier är det till stor del South Park som gäller. Tro det eller ej men jag har faktiskt spelat GTA sen jag var 6-7 år. Jag hänger även på fuska.nu och flashback. Bye
 2. Hej! Jag har nu köpt GTA IV till PC. Men om jag vill ladda ner bilar, motorcyklar etc vilken fil ska jag gå till? Ska jag ta bort något eller ändra? Eller är det bara att lägga dit där alla bilar finns och om det är så... Vart finns den mappen?
 3. Antar att dem flesta läser min status dvs dom som besöker min sida så jag säger det här. Om ni gillar film och musik så är jag öppen för diskussioner och gillar själv Wanted, Law Abiding Citizen och The Losers =).

  1. ZcruweN

   ZcruweN

   Välkommen hit, om du vill kan du skriva en liten presentation av dig i den här tråden så att vi får en liten bättre uppfattning om dig =)

   http://www.gtasajten.com/presentationstraad-foer-nya-medlemmar-46534/page__st__120

  2. Jazz
 4. Jag menar när jag spelat har jag sett folk. När jag har skaffat LIVE igen ska jag se om jag kan visa dig. Jag har sett på riktigt moddare.
 5. Hejsan! Jag har vunnit en tävling och får spendera 199 kronor på valfri film, album eller spel och jag funderar på att välja GTA IV till PC men jag undrar om ni tycker det är värt pengarna och jag kör via www.gtainside.com så hittar jag mods, bilar, motorcyklar osv och hur gör man för att få ner det till själva spelet? Är det enkelt? Vad kan det komma för bieffekter? Tack på förhand!
 6. Men... Jag hittar ett par hundra som gör det.
 7. Som topic lyder... Någon som vet hur och vart jag kan fixa med mods till GTA TBoGT Online till xbox 360? Jag har sökt och sökt och får fram Xplorer 360 och modio...
×
×
 • Create New...