Jump to content

Refur

Medlem
 • Inlägg

  41
 • Blev medlem

 • Senaste online

Anseendepoäng

1 Sådär lagom neutral

Om Refur

 • Födelsedag 1984-05-05

Kontaktinformation

 • Skype
  RefurFox@hotmail.com

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Sverige
 • Intressen
  Vovvar, hästar och andra djur. :)
 1. Refur

  Call Of Duty: MW3

  Det ÄR fortfarande fail att campa. Edit: För mycket OT.
 2. Refur

  Call Of Duty: MW3

  Anta att jag tycker att BF3 är lite väl seriöst just nu. Främst då ljudet är lagg inom squaden, servrarna är överbelastade[?] och många kör för lite taktik.. Kan då MW3 vara något för mig? Är det lite 'enklare' och mindre seriöst som spel? Jag vill ha något där jag bara kan springa runt och panga vilt.
 3. Refur

  Battlefield 3

  Man kan campa med fler klasser än recon. Själv försöker jag spela taktiskt. Senast idag blev jag dock revivad tre gånger av en i min squad. Trots att vi vart under tung beskjutning..
 4. Refur

  Battlefield 3

  Det luktar lite campingvarning att ha en K/D ratio på mer än 1..
 5. Refur

  Battlefield 3

  Jag spelar på konsol [Playstation 3] och har upptäckt visst lagg, men inget som har stört spelandet. Mina tankar hittills: - Siktet är lite svårare att hålla koll på. - Man kan använda kniven som ett snabbt handvapen [tack för det! gillade inte att den bara vart för dog tags i bfbc2]. - Jag måste ge mig själv mer tid att vänja mig vid det nya spelandet. I en runda kan jag få 4 kills och 10 deaths. I nästa kan statsen ligga på 16 kills och 2 deaths. - Jag har testat co-op lite och det är kul men lite otydligt ibland. Sammanfattning: Galet bra spel som vart värt att vänta på. Är övertygad om att jag kan bli en farlig spelare om ett tag.
 6. Refur

  Battlefield 3

  Jag ska ner på nattöppet här i stan och hämta åtminstone en kopia till en kompis. När jag läste att det är fler än 50 i kön utanför Webhallen vart jag lite nervös. Visst är det en mindre stad än Stockholm jag bor i, men ändå.
 7. Refur

  Battlefield 3

  Finns några olika 'Limited edition'. Physical warfare utgick efter reaktioner från spelarna. Du kan läsa mer på: http://en.wikipedia.org/wiki/Battlefield_3 Nu i efterhand tycker jag Game har bäst erbjudande; Steelbox [eller steelbook?] till spelet, Back to Karkand [DLC] och Specact [4 extra camo]. Dessutom har Game ett antal steelbox signerade av killarna på Dice! *ohmygoshohmygoshohmygosh*
 8. Refur

  Battlefield 3

  Jag har spelat betan på PS3. Har inte stött på några större buggar [förutom lite lagg första timmarna då typ alla spelade]. Det kan säkert bli ett bra spel.
 9. Refur

  Matlagningstips!

  Ska käka middag med en kompis ikväll. Det blir antagligen hemmapizza [pizzakit + drivor med tillbehör/topping]. :drools Hur funkar det med pizza om man ska vara nyttig och hoppa över kolhydrater? En pizzabotten är ju inte så stor del av pizzan. Men innehåller mycket mjöl. Men det man har på är inte vidare rikt på kolhydrater. Är jag taskig om jag föreslår pizza som middag?
 10. Refur

  Bilkörning och körkortssnack

  Jag ska vara övningskörningshandledare snart. Då introduktionskursen inte behöver göras tillsammans med den man ska övningsköra med antar jag att det funkar såhär: - Jag kontaktar körskola eller whatever och bokar in dom 3 timmarna man ska gå - Går inbokade lektioner/timmar - Skickar in intyg till Transportstyrelsen - Anmäler att jag vill vara övningskörningshandledare - Betalar in avgift Är det korrekt uppfattat?
 11. Hej!

  Vet du om rävarna kan finnas kvar på Åhlens? :D

 12. Refur

  Battlefield 3

  Har precis startat spelet. Detta ska bli kul. Riktigt kul!
 13. Refur

  Battlefield 3

  Vad tycker ni om betan? Jag har inte spelat nånting själv men läst på lite olika forum. Väldigt blandade åsikter [som vanligt]. Allt från folk som redan avgudar spelet - till dom lite mer kräsna som blir irriterade över "hoppanimationer" och att tunnlarna är för mörka. Dra upp lite sköna spelstories nu.
×
×
 • Create New...