Jump to content

GeneraaL

Medlem
 • Inlägg

  20
 • Blev medlem

 • Senaste online

Anseendepoäng

0 Sådär lagom neutral
 1. Nu åker forumet bort från bokmärken.. Kommer alldrig nått nytt
 2. Hums.. Själv har jag då ingen aning.. Kanske något med inställningarna i spelet.
 3. Ingen aning vad problemet beror på. Men ett bra tips kan väl vara att logga ut från msn så slipper du kolla hela tiden om någon skrivit?
 4. OK Off topic detta jag vet men känns onödigt att göra en ny tråd. Någon som har "filerna" med alla radiostationer, kan lägga upp dom någonstans och beskriva var man ska lägga in dom?
 5. Ok. Var bara det att jag hittade inga bord med lägre insats. Vet du något bra ställe?
 6. Hur gör man för att få spela på dom riktiga borden, vissa kommer det ju upp att man inte är nog bra för att få spela vid vissa bord. Ska man sitta och nöta vid enarmade banditen?
 7. Började på en ny save idag. snart i andra staden Får la se kanske man imorgon försöker fixa så man kan lira online istället.
 8. Laddade ner det via Thepiratebay och följde med en crack, men den medföljande verkar inte alls fungera. Är det någon annan som laddat ner det, och har en fungerande crack så lägg gärna upp den på t.ex Speedyshare el. liknande. Grymt tacksam om någon kan göra det. För hittar verkligen ingen bra crack eller keygen.. Hade tänkt och köpa spelet men får inte några pengar på ett bra tag och vill inte vänta för att se om spelet fungerar eller inte på min dator för jag är lite osäker på att min dator klarar det nog bra för att det ska rulla på fint när man spelar.
 9. Haha, missade att frågan var hur många man hade laddat ner, trodde det var hur många av spelserien man hade. Men 3 stycken har jag. GTA 2, 3 och San Andreas. Köpt 2an och 3an. Snart köper man 4an
 10. Vad är det man bör kolla på rent allmänt när man funderar på och köpa något spel som man är osäker på att ens dator klarar av? Grafikkort, ramminne, vad mer?
 11. Hyffsad video, men den första låten var då riktigt dålig. Men Scatman är däremot klassiker
 12. Det är ingen som har någon aning om vad som gått snett?
×
×
 • Create New...