Jump to content

HemleN

Medlem
 • Inlägg

  26
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  1

Allt skapat av HemleN

 1. HemleN

  Podcasts

  Visste direkt när jag såg att du skrivit i den här tråden vad det skulle handla om... Men ja, bra pod. Bättre innan namnbytet dock.
 2. HemleN

  Biltråden

  Det skulle vara däcken isåfall om halva däcket är på trottoaren och andra halvan "svävar" i luften, men så länge alla 4 hjul står helt i backen är det helt lugnt! Fast böter lär man ju få om en p-vakt ser det så helt riskfritt är det inte...
 3. HemleN

  Klagomuren

  Plus det faktum att rälsen ägs av staten och alla bolag som vill nyttja den måste betala en avgift (tänk vägskatt)... Själv är jag bitter över att mina normalt helt valfria arbetstider har blivit tvångsförflyttade till ca 17-07 inatt och nästa natt pga underhåll i högdalsverket... Det kommer bli jobbigt när jag är van vid 09-23!
 4. HemleN

  Biltråden

  http://www.garaget.org/?car=259966
 5. HemleN

  Facebook

  Det skall tydligen vara så efter den senaste uppdateringen, ljudet är dock avstängt tills du klickar på filmen.
 6. HemleN

  ÖL!

  Blir man lynchad här om man sällan dricker något annat än Elk-brew? Motiverar dock med att jag egentligen inte tycker någon öl är speciellt god, så när man väl dricker vill man ha så mycket effekt som möjligt och av de starkare är Elk överlägset mest lättdrucken!
 7. HemleN

  Biltråden

  Ett tag sen jag var här inne nu, köpt mig en ny bruksbil. En till Xc70 D5 -07 (Den förra var min ex-sambos) Fd. taxi på över 42.000 mil men förutom några mindre hål i inredningen från taxameter o.dyl. så både ser den ut och går bättre än exemplar som inte ens rullat 15.000 mil som jag vart och tittat på! Mercan är avfolierad och ska säljas, Passaten ska också säljas. Polisbilen har jag försökt sälja för så små pengar som 500-1000kr men ingen har nappat så den går till skrot vilken dag som helst nu! Till sommaren blir det (som det ser ut nu iaf) en BMW E92 M3 eller 335i E93 Cab b
 8. HemleN

  Biltråden

  Det blev en Passat R-line 2.0Tdi med 4Motion som vinterbil istället! http://feedr.se/upload/20130927_191456.jpg
 9. HemleN

  Biltråden

  Då måste jag ju fråga vilken motor som sitter i? Med tanke på tjänstebil och förbrukning så gissar jag på 2.0TDI? I mitt fall blir det en 1.8t eller 2.0t, på vintern ska det lekas och då duger inte diesel!
 10. HemleN

  Biltråden

  Vad tycker du om den? Funderar lite på en sådan som vinterbil i år nämligen... pros/cons?
 11. Hittade precis denna. Vad tycker ni? Jag skrattade gott! GTA - The musical
 12. Ja, än så länge har ju de flesta som läckt bara kört så långt i storyn att de kunnat utforska fritt och sen lajjat runt... Misstänker att det kommer stora story-spoilers under helgen då folk hunnit spela igenom massa uppdrag. Kan vara värt att tänka på!
 13. Som de flesta vet har vissa redan fått sina exemplar det senaste dygnet och därför svämmar internet just nu över av Live-streams och kortare klipp ifrån spelet... Hur många härifrån har kunnat låta bli att titta och vilka har suttit klistrade framför någon stream?
 14. Jag sitter i precis samma sits som dig fast hos Ginza (Webhallen hade slut på collectors edition när jag skulle boka, annars hade jag beställt där)...
 15. HemleN

  Next Car Game

  Ser riktigt jävla kul ut, och visst har han rätt i det han säger... Marknaden finns där! (Även om utgivarna inte verkar ha hajjat det) Tyvärr klarar min PC i dagsläget ingenting mer grafikkrävande än half-life (ettan alltså) utan att allt hänger sig och luktar bränt... Annars hade det vart ett givet köp!
 16. HemleN

  Biltråden

  Nej, det är en vanlig silvermettalic merca med blåljusramp från en skrotad ambulans och några liter staketfärg Fler bilder här! Här är en av bilfirmans bilder på inredningen i w212'an(Just mitt exemplar alltså): http://feedr.se/upload/PAP912-2124.jpg Det enda som skiljer mot bilden idag är att jag slängt i AMG-tygmattor.
 17. HemleN

  Biltråden

  Vagnparken här hemma i dagsläget: Används dagligen: Mercedes E220 Cdi -12 http://feedr.se/upload/IMG_8435.jpg Volvo XC70 -07: http://feedr.se/upload/DSC_0012.jpg Avställda: Volvo 960 -95 Cheva van -89: http://feedr.se/upload/IMG_8329.jpg Mercedes 230E -89
×
×
 • Create New...