Jump to content

HemleN

Medlem
 • Inlägg

  26
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  1

HemleN prisades 20 april 2014

HemleN hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

11 Har potential

Om HemleN

 • Födelsedag 1990-07-26

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Stockholm

Profilbesökare

1 585 profilvisningar
 1. Hej! Trevligt att du kikar in! Välkommen tillbaka! :)

  1. Visa föregående kommentarer  2 fler
  2. HemleN

   HemleN

   Jag är rädd att svaret är Facebook. När alla har allt sitt sociala samlat på en hemsida och en app så finns det ingen marknad för det "gamla" internet längre... tråkigt, för jag kan verkligen sakna vad vi hade här för 15 år sedan! (Shit vad tiden går!)

  3. Henkibojj

   Henkibojj

   Men Facebook suger ju pung. Dessutom med trackers och algoritmer för att lura in en till andra saker än man tänkt. Varför inte spendera en timme här med att dunka varandra i ryggen och skratta åt både minnen, internskämt och forumiters personliga drag än att depressivt fastna i Facebooks förslag på virala videor som man alls inte ville titta på egentligen?

  4. Henkibojj

   Henkibojj

   Och apropå det borde ditt gamla konto vara avbannat av mig nu. Ingen aning vad som pågick dåförtiden men preskriptionstiden för spam anser jag är kortare än 13 år. :)

 2. HemleN

  Podcasts

  Visste direkt när jag såg att du skrivit i den här tråden vad det skulle handla om... Men ja, bra pod. Bättre innan namnbytet dock.
 3. HemleN

  Biltråden

  Det skulle vara däcken isåfall om halva däcket är på trottoaren och andra halvan "svävar" i luften, men så länge alla 4 hjul står helt i backen är det helt lugnt! Fast böter lär man ju få om en p-vakt ser det så helt riskfritt är det inte...
 4. HemleN

  Klagomuren

  Plus det faktum att rälsen ägs av staten och alla bolag som vill nyttja den måste betala en avgift (tänk vägskatt)... Själv är jag bitter över att mina normalt helt valfria arbetstider har blivit tvångsförflyttade till ca 17-07 inatt och nästa natt pga underhåll i högdalsverket... Det kommer bli jobbigt när jag är van vid 09-23!
 5. HemleN

  Biltråden

  http://www.garaget.org/?car=259966
 6. HemleN

  Facebook

  Det skall tydligen vara så efter den senaste uppdateringen, ljudet är dock avstängt tills du klickar på filmen.
 7. HemleN

  ÖL!

  Blir man lynchad här om man sällan dricker något annat än Elk-brew? Motiverar dock med att jag egentligen inte tycker någon öl är speciellt god, så när man väl dricker vill man ha så mycket effekt som möjligt och av de starkare är Elk överlägset mest lättdrucken!
 8. HemleN

  Biltråden

  Ett tag sen jag var här inne nu, köpt mig en ny bruksbil. En till Xc70 D5 -07 (Den förra var min ex-sambos) Fd. taxi på över 42.000 mil men förutom några mindre hål i inredningen från taxameter o.dyl. så både ser den ut och går bättre än exemplar som inte ens rullat 15.000 mil som jag vart och tittat på! Mercan är avfolierad och ska säljas, Passaten ska också säljas. Polisbilen har jag försökt sälja för så små pengar som 500-1000kr men ingen har nappat så den går till skrot vilken dag som helst nu! Till sommaren blir det (som det ser ut nu iaf) en BMW E92 M3 eller 335i E93 Cab b
 9. HemleN

  Biltråden

  Det blev en Passat R-line 2.0Tdi med 4Motion som vinterbil istället! http://feedr.se/upload/20130927_191456.jpg
 10. HemleN

  Biltråden

  Då måste jag ju fråga vilken motor som sitter i? Med tanke på tjänstebil och förbrukning så gissar jag på 2.0TDI? I mitt fall blir det en 1.8t eller 2.0t, på vintern ska det lekas och då duger inte diesel!
 11. HemleN

  Biltråden

  Vad tycker du om den? Funderar lite på en sådan som vinterbil i år nämligen... pros/cons?
 12. Hittade precis denna. Vad tycker ni? Jag skrattade gott! GTA - The musical
 13. Ja, än så länge har ju de flesta som läckt bara kört så långt i storyn att de kunnat utforska fritt och sen lajjat runt... Misstänker att det kommer stora story-spoilers under helgen då folk hunnit spela igenom massa uppdrag. Kan vara värt att tänka på!
×
×
 • Create New...