Jump to content

Blachaze_93

Medlem
 • Inlägg

  14
 • Blev medlem

 • Senaste online

Anseendepoäng

0 Sådär lagom neutral

Om Blachaze_93

 • Födelsedag 1993-12-02

Profilinformation

 • Kön
  Kvinna
 • Ort
  Köping
 1. Blachaze_93

  Niko Bellic

  Okeej är du 100% säker på det? Jag måste ha missat det i introt...Men det är så konstigt eftersom att spelet har så mycket med Ryssland att göra och han låter ju rysk. "The russian shop" är en rysk affär och Niko säger typ "Det ser ut som att dom har tagit kläder från hemlandet"(hemlandet=Ryssland). Men om du säger att han kommer från Serbien och är säker på det så är det väl så att han är från Serbien då, my misstake sorry...
 2. Blachaze_93

  Niko Bellic

  Ja men han kanske förnekar det för att han ångrar det han gjort under kriget när han kanske var med på rysslands sida eller så är han helt enkelt inte därifrån. Men kommer han från Serbien då eller inte?
 3. Blachaze_93

  Niko Bellic

  Okej jag är fortfarande lite förvirrad över om han är serb eller rysk, för att det finns serber som säger att han pratar serbiska och då måste han ju vara det. Men så finns det ju jätte många som säger att han är rysk. Haha man vet ju inte vad man ska tro...
 4. Blachaze_93

  Niko Bellic

  Okej tack så det är alltså Ryssland?
 5. Hej jag har undrat det här typ jätte länge... Är det nån som vet vart Niko Bellic kommer ifrån? Jag tror att han kommer från Ryssland eller Serbien men jag är inte säker på det. Jag hoppas att jag kan få ett svar på det här...
 6. Blachaze_93

  Hiphoptråden!

  Jag tycker fortfarande att 2pac är bäst! Han är en legend. Men Snoop Dogg, Dr.Dre, N.W.A, Too Short, Blac Haze och Xzibit är också bra. 50 cent och Eminem är väl också rätt bra..
 7. Blachaze_93

  Claude

  Yeah it's all good.
 8. Blachaze_93

  Claude

  Okeej jag fattar men jag undrade bara...
 9. Blachaze_93

  Årets spel 2008

  Jag tycker att det bästa spelet i år är antingen Gta 4 eller Saints Row 2, dom är typ lika bra så det är extremt svårt att säga vilken utav dom som är bäst, hehe.
 10. Blachaze_93

  Nya SA

  Men dom där spelen är tillverkade utomlands och då funkar dom alltså inte på dom svenskt tillverkade konsollerna, för att konsollerna är tillverkade på lite olika sätt.
 11. Blachaze_93

  Claude

  Allright tack då vet jag det, men alla dom här gissningarna var också jätte bra. Men det finns en till sak jag inte fattar. Vad menar egentligen CJ när han säger "That fucking snake without a tounge!" ??(Han menar ju såklart Claude..)
 12. Blachaze_93

  Claude

  Det finns en sak jag har undrat väldigt länge. Varför kan inte Claude prata? Är det någon som vet det? :S
 13. Blachaze_93

  fins det med en bmw i sr2?

  Men det är ju ingen BMW! Den heter ju Nelson, right? Den är inte ens svår att hitta, gänget kan ha den! Hahaha!
 14. Blachaze_93

  Nya SA

  Nej tyvärr säljs gta san andreas special edition inte i sverige. Men i U.S.A finns dom till 100%, så klart, hehe. Och jag hålller med att det är ganska nice med alla dom där bonusarna.
×
×
 • Create New...