Jump to content

Hot dog

Medlem
 • Inlägg

  54
 • Blev medlem

 • Senaste online

Anseendepoäng

9 Sådär lagom neutral

Om Hot dog

 • Födelsedag 1992-09-04

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Stockholm
 1. Hot dog

  Skoltråden

  Jag går första året på gymnasiet, natur. Mycket matte och NO-ämnen, vilket råkar vara de ämnen jag gillar.
 2. Folk som dödar en när man försöker få något vettigt gjort är så in i helvete irriterande.
 3. Det också. Trevor är nog min favorit att byta till, eftersom han alltid håller på med något knäppt, som en gång när han slog ned en musikant med hans gitarr.
 4. Påminner mig om när jag bytte till Trevor och såg honom jaga ut två strippor från strippklubben i bara kalsonger. Jag och min bror skrattade ihjäl oss.
 5. När det installerades, sedan har jag inte kommit så jättelångt i själva spelet. EDIT: Luftskeppet var episkt.
 6. Plus att Roman konstant vill bowla.
 7. Jag hoppas att man inte har en kusin som är beroende av bowling och amerikanska TEE-TEES.
 8. Ja, jag undrar hur det funkar? Laddar man ner ett program eller...? Vill även veta hur det funkar att ladda ner moddar och installera dem. Lägger man in filerna i någon mapp? Nu menar jag inte att modda för att fuska, utan jag vill till exempel ha ett demolitionsderby uppe i luften, och då göra en arena. Och att teleportera och carspawna och så, det vill jag också lära mig mer om. Se filmen ovan för att veta ungefär vad jag pratar om.
 9. Öh. Ja. Berätta om era roliga eller minnesvärda ögonblick i Vice City. Jag börjar. Jag hade fyra stjärnor i Wanted och hade polisen på mig hack i häl. Jag körde och körde, men min bil gick sönder. Jag tänkte "Skit också, nu är det kört." En polis sprang efter mig och jag började springa så fort som möjligt. Polisgubben var någon decimeter ifrån mig när en polisbil körde över honom. Jag gick därifrån med ett flin.
 10. Spoilertagga så läser vi på egen risk.
 11. Kanske jag har provat hos en kompis?
 12. Läs noga: Jag kan inte spela Gay Tony, därför att jag just nu inte har tillgång till internet och kan därför inte ladda ner det. Jag har varit i Italien den senaste veckan. ;_;
 13. Jag startade en frågetråd till Ballad of Gay Tony. Här kan vi som inte har spelet fråga saker till de som har spelet. Jag först då. 1. Kan man vara i Alderney-fängelset utan att få Wanted Level som i TLAD? Som Niko kunde man vara där inne. Som Johnny, inte. 2. Kan man skydiva (ni vet vad jag menar, fallskärm) från en helikopter? Jag hade tänkt hoppa från en helikopter ner till Happiness Island.
 14. Baaaw, jag kan inte spela än. Men jag ger det en tia!
×
×
 • Create New...