Jump to content

Fiskaren

Medlem
 • Inlägg

  720
 • Blev medlem

 • Senaste online

Anseendepoäng

2 Sådär lagom neutral
 1. Fiskaren

  Resetråden

  Vi är fyra stycken grabbar på 20 vårar. Först så räknade vi på runt 80 000 men jag misstänker att det var lite snålt räknat. Med allt man införskaffat sig innan resan så skulle jag gissa på nästan 100 000. Bara vaccinet gick på typ 4000.. Då räknar jag med en detaljerad rapport om allt man bör göra i Mexiko sen Det ska garanterat kollas upp, man tackar.
 2. Fiskaren

  Böcker

  Ska ut och resa lite så kommer behöva ett par böcker för att fördriva tiden med. Har inte läst särskilt mycket sen jag slutade plugga men för ett tag sedan så fastnade jag för A song of fire and ice och läste ganska snabbt alla böcker som har kommit ut i den serien. Efter det läste jag The Dice Man som jag tyckte va ganska intressant. Är inte särskilt sugen på mer fantasy men är öppen för de flesta förslag på bra böcker att ha med sig på en långresa! Helst så ska boken finnas som pocker. Förslag? =)
 3. Fiskaren

  Resetråden

  Tack för tipsen! Har tyvärr bara fyra nätter i Tokyo. Var i Turkiet och jobbade när de andra bokade resan så jag hade inte så mycket att säga till om. Men ett par utekvällar lär man ju hinna med ändå. Fast vi kommer förmodligen bara hålla oss i Tokyo. Kareoken låter trevligt, på det sättet slipper man ju göra bort sig för halva baren.. Vi har inga boende bokade för resan över huvud taget förutom under jul och nyår, som kommer spenderas på Filippinerna. Så med andra ord är vi öppna för alla möjliga förslag på ställen i Thailand!
 4. Fiskaren

  Resetråden

  Hej alla resvana! Ska iväg på en lite längre trip med några polare och behöver nu lite tips om saker man inte bör missa på. Rutten är enligt följande: Sri Lanka Singapore // (Malaysia) Thailand Hongkong Filippinerna Japan USA (Los angeles) Mexico // Guatemala, Honduras, Nicaragua Costa Rica Brasilien // betyder att vi tar oss dit utan flyg. Till exempel så tar vi oss från Singapore till Thailand utan flyg, troligen via Malaysia. Någon som har varit på någon av dessa destinationer och har några rekommendationer?
 5. Fiskaren

  GTAsajten Babe Battle 2010™

  Fan vad tufft det hade varit att ha det på väggen
 6. Fiskaren

  Summera ditt 2009!

  Var i Österrike, igen. Sjukt fint där. Börjat lyssna mer på musik. Tack Spotify. Kollat mer på film. Umgicks mer med vänner. Sommarjobb. Kanske inte ett jätte kul jobb men inte många av kompisarna lyckades få jobb och det var inget fel på lönen, så det var najs i alla fall. Roliga fester. Har tagit tag i träningen igen efter skadan och är förutom kondition bättre än någonsin. Börjat bry mig mer om mitt utseende. Positivare inställning till allt. Bröt foten. Tappade motivationen för skolan. Men nu när jag tänker på det så känns det som allt har hänt det sista halvåret.
 7. Fiskaren

  Klockan Tolv

  Slagsmål..
 8. Fiskaren

  Julen

  God Jul! <-- Klicka!
 9. Fiskaren

  GTASajten GTA IV-meeting

  Fast jag hade hellre kört med http://www.webhallen.com/prod.php?id=93283&view=2
 10. Fiskaren

  Julen

  Hakkors-kakor
 11. Fiskaren

  Do want!

  The things you own end up owning you.
 12. Fiskaren

  Do want!

  http://www.allposters.com/gallery.asp?CID=...pping.asp#rates Kanske?
 13. Fiskaren

  Snygga tjejer och killar!

  Du behöver ju inte kolla på den bilden.
×