Jump to content

dixib

Medlem
 • Inlägg

  20
 • Blev medlem

 • Senaste online

Anseendepoäng

0 Sådär lagom neutral

Om dixib

 • Födelsedag 1980-08-24

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Malmö, Sverige
 1. dixib

  Ett ställe fritt från polisen?

  Du verkar inte fatta vad folk menar va? Dom flesta morden och våldsbrotten löses med hjälp av vittnen, över 90% har jag för mig. Sen det du pratar om fibrer, finger- och fotavtryck etc är värdelöst om inte polisen har nån att jämföra det med, och det får man genom att förhöra vittnen. Du kan ha alla fingeravtryck och blodspår i världen men har du ingen att jämföra det med så kan du lika gärna ha inget, finns inte gärningsmannen i brottsregistret så är dom spåren värdelösa till ett vittne pekar ut nån. O vi vet ju hur grymma poliser är på att hitta mördare... Kolla bara Palme...
 2. dixib

  Nöjesfältet vid Hove Beach

  Nån snubbe i spelet som är polare med Sentinel och Hurley...
 3. Jag tycker att den är bättre. Till er som saknar San Andreas och vice City vill jag fråga om ni minns GTA 3? Den va sämre än båda sina efterföljare. Rockstar vill ju inte slösa bort allt krut på första GTA spelet till dom nya konsollerna, eller hur? Måste ju ha nåt nytt att komma med till nästkommande spel. Hur kul hade det varit om man la in ALLA funktioner man har in i det första spelet sen dom som kommer efter det är bara kopior i andra miljöer och med andra människor.
 4. dixib

  Var kommer han ifrån?

  under färden dit så säger nico att han inte är från rysslad. jag tror nog själ på ungefäääär.. yoguoslavien (ig i svenska jag vet!) Here we go again...
 5. dixib

  Att klättra i GTA IV

  Tänk om man kunde ta sig fram som i Assasins Creed!
 6. dixib

  Var kommer han ifrån?

  Tackar Tobbe, kram tillbax... skönt allt e över, tänkte ett tag att kicken från detta forum är runt hörnet... jag e så lycklig just nu
 7. dixib

  Var kommer han ifrån?

  Tack, skönt att man inte är ensam om att dumma sig...
 8. dixib

  Var kommer han ifrån?

  Absolut inte meningen! Jag ville bara skriva lite i detta forum pga min kärlek till gta serien. Detta är första gången jag skriver i ett forum i hela mitt liv. Jag diskuterar gärna men folk ska ju inte ta saker personligt. Vi pratar om ett spel bara. Min reply har heeeelt spårat ur ju, jag är faktiskt en snäll kille. Folk behöver inte ta min text personligt men attackera gärna mitt inlägg. Har jag fel i nåt så säg gärna det, som t.ex. att tråden jag svarade på är gammal och folk hade inte mkt info att gå på. Men sen att skriva att jag ljuger om min ålder är bara personangrepp. Så nu för 3:e gången, förlåt om nån tog illa upp. Sista gången jag berör detta ämne. All kärlek o lycka till ALLA här.
 9. dixib

  Var kommer han ifrån?

  Jäklar vad du är känslig! Med en spydig ton skrattar åt folk? Vad jag skriver är vad jag menar, inga toner eller skratt fanns med i min text. Glöm nu detta, det var inte meningen att göra dig ledsen eller så, jag bara skrev vad jag tyckte. Om du tycker att det låter spydigt så är det din åsikt men inte min avsikt. Du övertolkar allt så mkt att du bara måste ha mindrevärdeskomplex, ta inte allt så jävla personligt. Ang. datum så hade jag ingen aning att tråden va så gammal. Sorry för det allihopa, my bad. Det var ett litet ordkrig mellan mig o Tobbe. Varför blandar du dig? Tönt, du? Alltid.
 10. dixib

  Var kommer han ifrån?

  Du som skriver det där kan uppenbarligen inte komma med nåt smart att skriva, och vad gör man då? Jo, man trackar den som kan. Visst har jag ett par stavfel men varför kan jag inte läsa...? Sen så kvittar min stavning, det är mer vad jag skriver som är det viktiga. Om nån mer än Mr Tobbe kände sig träffad och blev ledsen så ber jag om förlåtelse för detta.
 11. dixib

  Var kommer han ifrån?

  Herre gud! Vilka dåliga gissningar alltså! Ryssland och arabländer? Ni som gissade på det är uppenbarligen unga och förstår inte engelska på hög nivå. Lyssnar man på Niko så blir det lätt att gissa på forna Jugoslavien, med tanke på vad han berättar för Roman om kriget(och för Dwyane) så hade min kvalifacerade gisning varit Bosnien eller Serbien, inte Kroatien eller Albanien för det stämmer inte helt överens med hans upplevelser från kriget. Jag har gjort ett specialarbete på högskolan om Balkankriget så jag vet en del om ämnet.
 12. dixib

  Leverera gräs åt Little Jacob

  Är det sant?! Fan vad grymt ju! Tackar för det tipset!
 13. dixib

  Bil per SMS?

  Skönt med ett ordentligt svar
 14. dixib

  Kollektivtrafiken i Liberty City

  Vad jag vet så kan man skippa cutscenen genom att trycka A (360), X(PS3), då ser man tåget köra in till nästa station. Eller?
 15. En av mina absoluta favoriter är Banshee, som ska väl föreställa Viper, grymt snabb, grym väghållning och det sprutar ut lite eld ur avgasen på sidorna vid acceleration! Det finns en bil som jag inte minns namnet på men den liknar Bmw 7 serie, en av mina 4-dörrars favoriter.
×
×
 • Create New...