Jump to content

EET FUK

Medlem
 • Inlägg

  149
 • Blev medlem

 • Senaste online

Allt skapat av EET FUK

 1. Åfan, hon gick i min klass i grundskolan Aja nog om det.
 2. Hon råkar inte bo i Rönninge/Salem??
 3. Den här tråden har typ.. dött ut. Ingen som spelar längre?? Själv har jag haft ett uppehåll sedan några månader tillbaks, känner suget ibland, men inte tillräckligt för att man ska börja spela igen. Tycker WoW har gått på tomgång ett bra tag nu, tyvärr. Skulle tro att det har o göra med att spelet är mindre utmanande samt mycket mer linjärt. Går ju iprincip inte att dö i någon 1-80 instance.
 4. Skön blandning där. Precis som det ska vara! Personligen har det blivit en mycket salig blandning... Billy Idol Megadeth Rammstein Depeche Mode ... på sistonde.
 5. *Pil som pekar på min signatur*. Brukar mest spela på Gotland samt TV2!
 6. Jag har precis samma problem för tillfället, måste vara YT's serverar som spökar
 7. Hittade tre in-game videos, dock på ryska! De är från den pågående Alphan (inte sandbox utan Family & Friends). Varning för spoilers! Titta ej om du vill bli spoilad om vad som komma skall Sunken City of Vashj'ir/Gilneas Gilneas Blackrock Caverns(!) Ingång eller utgång till Deepholm?
 8. EET FUK

  Metaltråden!

  Kan tipsa om ett underground band, DefineD. De påminner ganska mycket om Pantera, speciellt sångare. Trummisen är dock inget att hurra för. Jaja in på deras myspace och lyssna på Strangled och Me MySpace
 9. Har ni upptäckt att de har släppt talent trees nu? Ska bli intressant läsning.. http://www.mmo-champion.com/
 10. EET FUK

  Musiktips

  http://www.youtube.com/watch?v=O3HCHyhauI0 Från den kommande plattan
 11. Kan knappt bärga mig Talent-träden verkar dock inte vara fullständiga.
 12. EET FUK

  Hockeytråden!

  Pittsburgh 5 - NYI 2 efter 31 min, Crosby inblandad i alla målen (2mål 3ass) och har nu troligen vunnit målligen, sick
 13. ALLA servrar borde införa Auto balance! Blir så trött på alla whine-noobs som byter till andra laget när det går lite dåligt. När väl ett par stycken har flyttat över brukar det rulla på, 22vs10 är icke så värst ovanligt.
 14. EET FUK

  Musiktips

  White Wizzard - Over The Top Nytt NWOBHM band från USA (wtf?). Väldigt orginellt sound, på gott och ont, mest gott
 15. Psykologiska skräckfilmer är oftast mycket läskigare än de "fysiska"; Slasher, Zombie, Splatter osv...
 16. Fjärde (4) månaden på året, vilket månad är det egentligen. Mars? April?... Faktum är att det är sistnämda och gäller en månad till. @MyStiC: 40 kills med sniper och endast rank 4, bra jobbat! Förresten, lite luddigt att det står att du har dödat 57st med SV98 men i själva verket "endast" sammanlagt dräpt 40st. Händer då och då även för mig. Finns det någon som helst förklaring till detta eller rent av bara en bugg?
 17. EET FUK

  Heavy rain

  En förhandstitt med grabbarna från GamePlay
 18. The Darkness - Christmas Time (Don't Let The Bells End) http://www.youtube.com/watch?v=W-eslNwGXrI
 19. På vilket sätt kommer den att nerfas? Hoppas på en halvering av rangen och färre ammunition, 2-4st.
 20. Omen som Topp3 länkade i sitt tank-inlägg på förra sidan. Funkar prima.
 21. Du vet inte hur fel du har... Antar dock att du tänker på Black/Death Metal där du har mestadels rätt i det du skriver. Lyssna på Dream Theater eller Nevermore. Kan de inte heller något om skalor & ackord? Gå och dö. Förövrigt så förstår jag mig inte på det mesta inom Extrem Metal, om man nu kan kalla det för musik..
 22. Yeah. Diggar Randys nya frilla (långt).
 23. Jo precis den är det. Spelas i princip alltid i taxibilarna
 24. En "väldigt dålig film" kan väl ändå inte få 2.5 av 5 i betyg? Låter mer som "helt OK" eller "ganska bra" för mig, det är ju trots allt halva inne Glöm inte att bra skådespeleri ligger långt ned på "listan" gällande en slasher. Själv tycker jag filmen är jäkligt bra. Bortsett från den allt för skakiga kameran och dåligt skådespeleri. Den har mycket 80-tals känsla, precis som i de gamla filmerna vilket endast är positivt. Mycket bröst och nakna brudar kan tilläggas. Precis som det skall vara i en slasher.. P.S Denna film är inte en remake på första filmen från '80, utan handlinge
×
×
 • Create New...