Jump to content

I Need

Medlem
 • Inlägg

  77
 • Blev medlem

 • Senaste online

Anseendepoäng

0 Sådär lagom neutral
 1. I Need

  Metaltråden!

  Angående Marilyn Manson så klassas han som industrial.
 2. Det kommer från någon som heter MAFIA_KING och har en kyckling som avatar. Varför skulle jag lita på något som med stora odds kan vara sinnessjukt, förståndshandikappat och homosexuellt samtidigt?
 3. Men en bunt med slynor är ni. Klagar på en serie med Charlie Sheen men inte en pretantiös bajsserie med Jennifucking Aniston.
 4. Haha, som att karaktärerna utvecklas i något sådant program... 2 and a Half Men är ju i alla fall inte genomsyrat med en massa stereotyper och sånt crap som däremot din favoritserie Vänner är.
 5. Pfff, och du klagar på mina kommentarer. Ditt enda argument till att 2 and a Half Men skulle suga är att du är en liten kommunistfjortis i palestinasjal som inte gillar stora stygga USA, gulligt men rätt gay.
 6. Yes, nästan lika bra som att ha AIDS och cancer samtidigt.
 7. I Need

  Metaltråden!

  Låten All I'm Gonna Take från samma album (Sign In Please) är väl en av få förutom Turn Up the Radio som går att hitta på de vanliga vägarna så att säga eftersom den är med i Vice City Stories soundtrack. Autograph är för övrigt ett praktexempel på ett one hit wonder men ett bra sådant då Turn Up the Radio är en av de mest spelade metal-videona på MTV bland annat. Ett mycket bra men tyvärr bortglömt band är funk metal-killarna i Dan Reed Network som hade sin storhetstid i slutet av 80-talet och början av 90-talet. Kolla gärna upp! Egen helgrym stil och med några av de skönaste låtarna från den eran. Over and out. Stay metal.
 8. Sluta klaga, kör upp en The Strokes-skiva i rektum och gå och cutta dig i armen lite istället så blir vi alla mycket lyckligare.
 9. I Need

  Musiktips

  Judas Priests skiva Painkiller från 1990 är något av det bästa som hänt i rockhistorien tillsammans med British Steel (1980) och Screaming for Vengeance (1982). Glammetalens skapare Quiet Riots tidiga skivor med legendariska Randy Rhoads på gitarr är inte heller fel. Finns ute på en samlingsskiva nu. Ett måste för alla rockers. Två andra superba skivor som lätt kan räknas som två av 70-talets bästa är Electric Warrior av T. Rex och Kingdom of Madness av Magnum. Gene Simmons soloskiva från 1978 var inte alls illa. Inte heller hans senaste, Asshole. Den är också ett givet köp även om hårdrocksklangen har försvunnit (utvecklats?) en gnutta. Köp sedan Dios Holy Diver från 1983. Låtarna Rainbow in the Dark, Stand Up and Shout och Holy Diver är det underbaraste den halvan av 80-talet. Så, nu klarar ni er nog ett tag.
 10. I Need

  Eget soundtrack

  Okej, tack! Får köpa spelet i vilket fall, det verkar ju rätt skojsigt.
 11. I Need

  Eget soundtrack

  Funderar på att köpa det här spelet men finns det någon möjlighet till att lägga in egna låtar i en egen radiokanal i spelet? Tacksam för svar.
 12. Har svar på vissa frågor, observera att jag dock inte spelat spelet myself. 1. Japp, du kan byta klädgrej såsom i Vice City. 2. Den är lika stor tror jag men förändrad. 3. Ingen aning. 4. Finns en del nya vapen, ganska många faktiskt. Motorsågen finns kvar tror jag. 5. Umberto Robina, Ricardo Diaz, Lance Vance, Phil, Biker Mick med flera. 6. Yes. 7. Vet inte.
 13. Haha, ja, att vara fjortis ska vara rätt så ute nu har jag hört så du är nog mest alternativ här på forumet för tillfället i alla fall.
 14. StellHell skulle ju vara trevlig att ratta för en dag. Har alltid undrat hur en gravt hjärnskadad och stjärtpenetrerad ser på sin omgivning. Annars finns det ju mycket annat äckligt "folk" här, I_lol till exempel, eller varför inte Nord?
×
×
 • Create New...