Jump to content

Rixxz

Medlem
 • Inlägg

  399
 • Blev medlem

 • Senaste online

Anseendepoäng

0 Sådär lagom neutral

Om Rixxz

 • Födelsedag 1994-05-05

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://

Profilinformation

 • Kön
  Man
 1. Rixxz

  Minecraft

  Bästa servern jag spelat på: http://www.facepunch.com/threads/1152151 Skulle dock vara najs om lite fler svenskar/nordmän joinade den. Den må vara hostad i Sverige, men den är ändå rätt död framtill eftermiddagen då americuntarna vaknar. Överblick: http://www.fellowsgame.net/overview//
 2. Rixxz

  Mobiltopicen!

  Köpte nyligen en Galaxy S +. Trevlig enhet för ett lagom pris. Dubbelpost
 3. Rixxz

  Mobiltopicen!

  Köpte nyligen en Galaxy S +. Trevlig enhet för ett lagom pris.
 4. Mjo, det börjar ju kännas lite så.
 5. Rixxz

  The Elder Scrolls V: Skyrim

  Förbeställde från spelbutiken i Augusti och fick det idag. Nu ska man ju bara vänta 12 timmar på att det blir den elfte med.
 6. Nätagg blir svagare och svagare med tiden.
 7. Nätagg blir svagare och svagare med tiden.
 8. Rixxz

  Nytt grafikkort

  Nätagg?
 9. Rixxz

  Bluescreen händer allt oftare

  Låter som problem relaterat till RAM enligt mig.
 10. Funderar på att, inom den närmsta framtiden, uppgradera min GPU från ett XFX Ati Radeon HD 5770 XT, till ett Zotac Nvidia GeForce GTX 470, men vill försäkra att min PSU pallar av detta. PSU:n i fråga är en Cooler Master Silent Pro M 600W, 50 A på 12v linan. Övriga späcks: CPU: Intel Core i5 750, 2,66 GHz Moderkort: Gigabyte P55 UD3 RAM: 2x2gb DDR3 stickor av märket Crucial, 1,06 Ghz HDD: 1x 320 GB Western Digital Samt två stycken 120 mm fläktar, och en 170 mm fläkt.
 11. Rixxz

  Bredband blir långsamt på måfå.

  Var fel på tele-stationen nere på gatan. Telia har fixat det nu.
 12. Rixxz

  Bredband blir långsamt på måfå.

  Jo, men om det är den stationära som spökar känns det jobbigt att sitta med en 10 tumsskärm i typ 3 timmar i onödan. Förresten var jag på ett lan i helgen, hade inga som helst problem med det nätverket, så det känns inte som att det skulle vara datorn som fular. Blir till att ringa Telia imorgon.
 13. Har kört med Telias fasta bredband i sex år nu, och det har aldrig varit några problem. Fram tills nu. Själva problemet är att hastigheten har en tendens att falla från, mina normala, 7 mbit/s, till 0,11 mbit/s, något som till synes händer på random, dock räcker det med en omstart av modemet för att temporärt få tillbaka mina 7mbit/s igen. Ringde till Telia, som kollade upp mitt nätverk, och sa att allting såg bra ut, och att problemet förmodligen låg i mitt sex år gamla modem (Något som även jag trodde), och sa att de skulle skicka ett nytt modem inom fem arbetsdagar. En dag senare dimper modemet ner i brevlådan, och jag kopplar in det. Men till min besvikelse är problemet kvar. Gräjjs jag prövat med, för att utesluta fel på t.ex nätverkskort: Anslutit min Netbook till min trådlösa router, hade samma problem. Kopplat ur min router för att utesluta problem med den, var ej problemet. Bytt splitterdosor för att utesluta problem med dom, var ej problemet. Det jobbiga är att uppkopplingen blir långsam på måfå, då det kan vara 5 minuter till 3 timmar innan den blir det, tänker ansluta Netbooken till routern, och stänga av den stationära när problemet uppstår, för att utesluta t.ex Spyware eller annat skräp som potentiellt kan söla ner uppkopplingen. (Notera att jag tar väl hand om mina datorer, så detta är något jag betvivlar). Så innan jag ringer till Telia igen, för att få en tekniker skickad till mig, vänder jag mig till er. Vad i helvete kan detta bero på? Ädit: Uppkopplingen blev seg igen, så jag gjorde följande: Öppnade kommandotolken och skrev in "Ipconfig /release" "Ipconfig /renew" Poff så hade jag 7 mbit/s igen, AKA. ett bättre alternativ än att starta om modemet hela tiden. Skit som detta kan knappast orsakas av skräpiga sladdar. Är det min dator som spökar?
 14. Rixxz

  Screenshots!

×
×
 • Create New...