Jump to content

Rasty

Medlem
 • Inlägg

  46
 • Blev medlem

 • Senaste online

Anseendepoäng

0 Sådär lagom neutral

Om Rasty

 • Födelsedag 1989-01-23

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Skåne
 1. Jodå, denna tråden kanske passar bättre på allmänt, moderatorna får själv avgöra. Har haft fullt upp att göra men jag kommer med en bild förhoppningsvis imorgon. Seså, se till att fota era spelhörnor gott folk, gillar bilderna hittils väldigt mycket! Dela med er av er "andra värld".
 2. Tänkte att vi kunde lägga upp bilder på våra spelhörnor där vi sitter och nöter sönder soffan och spelar tv-spel dagarna i ända. Har för närvarande ingen bild på min lilla hörna men jag återkommer med en bild så fort jag kan. Men nog med struntsnack, städa, släng allt skräp och ta bilder på er spelhörna.
 3. När man såg den första trailern tyckte man bara, wow! Eftersom vi inte tidigare sett någonting ur spelet så såg man staden introduceras och själva huvudkaraktären. Inget speciellt med första trailern men en väldigt bra teaser med bra soundtrack. Tredje trailern var två minuter fylld med action och nu förstår vi verkligen att Niko är en badass, eller det verkar så i alla fall. Vi ser också fegisen Roman som uppför sig mesigt och så vidare. Trean är en riktig bra trailer med den bästa soundtracket av de fem trailersen. Den fjärde trailern hade sämst musik, garanterat. Men scenerna var otroligt bra och man sitter som klistrad framför skärmen. Ingen tråkig stund ur denna trailer. Ett bra tips är att kolla fjärde trailern utan ljud och kolla alla actionscenerna och sedan kolla på exempelvis den tredje trailern. Då verkar det vara mer fart i den fjärde trailern. Min lista: 1: Trailer nummer 3 2: Trailer nummer 4 3: Trailer nummer 1
 4. På tisdagen slutar jag klockan ett och dagen därefter är jag ledig så det blir ungefär 30 timmars spelande. Hämtar i alla fall mitt förhandsbokade spel, när jag fått händerna på det lägger jag den i ryggsäcken och går vidare mot Netto. På Netto kommer jag köpa ungefär en hel påse med lösgodis, inget choklad eller annat kletigt, utan vingummin och andra goda saker. Köper också runt 10 hustlers (godaste energidryck som finns) och en flaska coca cola. Det borde räcka. På morgonen innan jag gick till skolan har jag vaknat extra tidigt för att göra som alla gör, jag städar rummet för att få en trevlig miljö. Som tur är känner jag någon som kan öppna mitt PS3 och rengöra den lite, ta bort damm och så vidare... detta gör jag ungefär fem dagar innan jag får spelet, vilket är snart. Jag lämnar fönstret öppet på morgonen så att här är lagom temperatur så det inte blir svettmiljö så jag luktar över hela kroppen och morsan som klagar att jag ska ta en dusch innan jag får en smäll, detta kan orsaka runt 15 minuters "spelmiss". Men i alla fall... kommer pausa en kvart varannan timme jag spelar, kan pinka lite då och andra personliga saker När jag äntligen sätter in skivan kommer jag attt vara helspänd, denna gång ska det gå mycket bättre än då jag fick San Andreas. Råkade stöta till ett glas cola över fodralet så att min manual och karta blev fula och skrynkliga, tur nog var skivan redan i mitt PS2.
 5. Okej, detta låter konstigt, hoppas ingen skrattar åt mig nu. Det första jag ska göra i GTA IV är att hoppa med karaktären, jag är seriös. Det har jag gjort sedan Vice City kommit ut, hoppas det ser verklighetstroget ut nu.
 6. Har ett problem som måste åtgärdas så fort som möjligt. Behöver bränna en video till imorgon till ett skolarbete. Men problemet är att den förbannade videon vägrar bli bränd. Jag har provat allt, varför funkar det inte? Har funkat förr. En bild förklarar bättre: http://img155.imageshack.us/img155/3102/grweqgjs2.png Jag har en DVD+R inuti och har tagit ut och rensat den, vem vet det kanske hade hjälpt. Hjälp behövs inte, ska lägga mig.
 7. Mindre än två timmar kvar nu. Synd bara att jag åt upp alla mina riskakor, hade passat bra till trailern Finns väl någon Coca Cola eller cider i kylen.
 8. Hoppas ju självklart på en lite längre trailer. Den första var endast 50 sekunder lång om man räknar bort när de visade loggorna och den andra trailern var inte mycket längre. Hoppas på en 90 sekunders trailer, hade suttit fint. Fler saker jag önskar se i trailern är en bilkrasch, när Niko skjuter med ett vapen sedd ur spelarens vinkel, bilder på Liberty Citys nattliv, några snygga bilar hade varit kul, hur folk beter sig och mycket annat. Väntar med spänning på tredje trailern och självklart spelet.
 9. Någon som vet vart man kan få tag i låten som spelas under trailern? Har försökt med både Limewire och Piratebay.
 10. Såg inte trailern förrän nu, måste säga att den var riktigt jävla bra. Gillar hans brytning. Äntligen action!
 11. Är väldigt säker på att man får se lite in game. Tror inte Rockstar gör en trailer likt den första, det hade varit ett riktigt snedsteg för dem. Men i alla fall, återstår nu endast 1 timme kvar +/- ett antal minuter till man kan har möjlighet att se trailern.
 12. Då får man väl ta och gratulera forumet
 13. Fick mig nyss att tänka på att vi har ju hört att en stor del av spelet kommer utspela sig på hustak så det skulle inte förvåna mig om man får se en liten snutt ifrån ett sådant uppdrag. Kanske får vi också se om man har möjlighet att knuffa ner folk från skyskrapor.
 14. Jag skapar en ny tråd där vi diskuterar allt möjligt om Trailer 2. Jag vet att det finns en annan tråd om trailer 2 men detta är en diskussionstråd om den nya trailern. Här kan vi också posta bilder vi tagit från trailern om det är något nytt du upptäckt. Jag gör denna tråd tre timmar innan trailern släpps så vi hinner diskutera lite om vad vi vill se och sådana saker. Håll tråden på en hyffsad nivå, d.v.s. helst inte för grova offtopic post utan bidra till en bättre tråd genom att diskutera och spekulera med alla härliga medlemmar. Och snälla ni, bråka inte alltför mycket genom att det finns en liknande tråd då detta är en diskussionstråd! Tack på förhand!
 15. Efter vad jag har förstått är det omöjligt att ett spel inte innehåller någon form av bug. Alla GTA spel har haft det och jag hoppas att det är något sällsynt att stöta på i Gta IV. Det är sällan roligt med buggar och jag hoppas det blir mycket färre än vad det fanns i San Andreas.
×
×
 • Create New...