Jump to content

Quattro

Medlem
 • Inlägg

  1 208
 • Blev medlem

 • Senaste online

Anseendepoäng

19 Har potential

Om Quattro

 • Födelsedag 1990-09-24

Profilinformation

 • Kön
  Man

Profilbesökare

10 862 profilvisningar
 1. Quattro

  Fortfarande aktivitet här?

  Kan inte säga att jag är aktiv överhuvudtaget längre, tittar väl in några minuter högst ett par gånger i månaden om andan faller på. Så även denna gång, råkade bara titta in och tänkte att jag kan väl skriva några rader i den här tråden, och i alla fall meddela att jag fortfarande lever och mår alldeles utmärkt Intressant att se hur mycket som förändrats sedan jag senast var inloggad. På återseende.
 2. Quattro

  Hur kommer ni förbereda er inför GTA5?

  Inga speciella förberedelser för min del. Kommer hem från jobbet efter kl. 17 och förhoppningsvis har jag fått ett paket från CDON innehållande en PS3-version av GTA V. Det blir väl ett par-tre timmars spelande under kvällen i morgon samt onsdag och torsdag, men när helgen kommer, då jäklar!
 3. Quattro

  Utlåtande om GTA V

  Trådtitel ändrad, från utlottning till utlåtande. Det är en viss skillnad
 4. Quattro

  GTAV släpps Våren 2013

  Jag tycker vi låser den här tråden istället, nytt releasedatum finns i ny tråd
 5. Quattro

  Mysteriet på Greveholm, Nummer 2

  Själv är jag av motsatt åsikt, jag tycker man har gjort hans utseende och rörelse samt hela återkomsten väldigt bra i form av Innan julkalendern började så funderade jag på hur man hade löst hans återkomst, och jag är nöjd med det. Det enda jag ogillade en aning med greven i början var att han som 1996, men som med det mesta så har man vant sig.
 6. Quattro

  Mysteriet på Greveholm, Nummer 2

  Instämmer. Extra kul tycker jag det är att man knyter ihop den här säsongen till den förra så pass bra som man gör. Det var roligt att se Lillan, Sprak och nissarna igen, och jag fick också en liten aha-upplevelse i går när Fast lite fundersam blev jag för några avsnitt sedan när varken Stig eller Kicki lade märke till Jean trots att han var s.a.s mitt framför ögonen på dem vid ett flertal gånger. Det tycker jag verkade lite ogenomtänkt, men annars är jag hur nöjd som helst hittills!
 7. Quattro

  Gävlebocken 2012

  Den kommer inte att brinna, och inga försök kommer heller att göras är min gissning. Helst av allt skulle jag se att det blev slut med bockbrännandet för all framtid, det är ju synd att bränna upp en så fin julprydnad
 8. Quattro

  Mysteriet på Greveholm, Nummer 2

  Jag har inte följt en julkalender sedan Dieselråttor och sjömansmöss gick år 2002, men i år blir det ändring. Första avsnittet idag får klart godkänt, och jag är faktiskt ganska förväntansfull när det gäller fortsättningen. Den nya familjen tror jag faktiskt jag gillar bättre än Olssons, och Jean och särskilt Staffan kan man ju bara inte bli missnöjd med. Utan dem är det inget Greveholm
 9. Quattro

  Trailer #2 analys!

  Debatten om manliga / kvinnliga / homosexuella / rullstolsbundna huvudkaraktärer är överflyttad till en ny tråd i Allmänt GTA-snack. Den här tråden är till för diskussioner om Trailer 2.
 10. Quattro

  Trailer #2 analys!

  Det var väl en okej trailer. Jag hade inga direkta förhoppningar på nånting utan är nöjd med det som visades, och det ser mycket lovande ut. San Andreas-stilen syns klart och tydligt, och det jag reagerade mest över var storleken på spelet. I en scen ser man bara stad och i en annan bara öken och det är inte över några små områden precis. Istället för att läsa alla analyser här och där så gick jag istället själv igenom trailern och gjorde mina egna observationer, en kul detalj var tatueringen på Trevors hals med texten "cut here"
 11. Quattro

  GTA5 släppts först den 31:a december nästa år?

  Våren 2013 är ju bekräftat så, tråd låst. Ingen släpper ett spel på nyårsafton.
 12. Quattro

  Vilken utav de tre protagonisterna intresserar dig mest?

  Trevor är den som verkar mest intressant för min del, en iskall jäkel helt utan gränser och känslor som kan få en att hitta på precis vad som helst när man spelar fritt. Härligt! Michael och Franklin får dela på andra plats.
 13. Quattro

  GTA V i decembernumret av GameInformer!

  Är han i mitten med i första trailern då? Jag kollade igenom den bara för en stund sedan just för att se om de två fanns med, men kunde inte hitta någon som jag tycker liknar. Mannen längst till höger däremot går inte att ta fel på, och det måste vara han som pratar i trailern också. Kanske det till och med är bekräftat, jag har inte haft koll på det. Jag kände mig lite tveksam till hela grejen med tre huvudkaraktärer i början, men det handlar väl mest om vad man är van med. Jag tror det kan bli riktigt bra, det ska åtminstone bli väldigt intressant, den saken är klar.
 14. Quattro

  Mycket ny info, plus första artwork-bilden!

  Vem skulle i så fall berättarrösten i den första trailern vara? Jag är själv ganska säker på att det är berättarrösten som är huvudkaraktären, jag har svårt att förstå varför han annars skulle säga "Why did I move here?", "I wanted to retire, from what I was doing" och mycket annat prat om "jag" om det inte handlar om huvudkaraktären. Vem det sedan är och hur han ser ut, om han alls syns i trailern låter jag vara osagt, men jag föreställer mig att det skulle vara mannen som syns vid 00.40, mörkhårig och i mörk kavaj Dessutom känns det ganska "icke-GTA" med en kvinnlig huvudkarktär, så nja, jag är ytterst tveksam.
 15. Quattro

  Ett försök till ett medelsvensson liv!

  Fantastiskt roligt! Hur många gånger har man inte själv försökt sig på samma sak, för att bara efter en kort stund konstatera att det inte går. Det här visar verkligen hur svårt, ja nästintill omöjligt det är att leva/spela ett hederligt och laglydigt liv i GTA-spelen och hur orealistiska de är i vissa avseenden. Inget fel med det dock, tvärtom, för det är så ett GTA ska vara och det är delvis det som gör det så roligt
×