Jump to content

Ynglingen__23

Medlem
 • Inlägg

  15
 • Blev medlem

 • Senaste online

Anseendepoäng

0 Sådär lagom neutral

Om Ynglingen__23

 • Födelsedag 1991-10-09
 1. Ynglingen__23

  ~Musiken i GTA IV~

  Black Velvet - Alannah Myles Always - Blink 182 Summer of 69 - Bryan Adams Minority - Green Day When the children cry - White lion Nej men helt ärligt, en bra blandning av musik är viktigt
 2. Ynglingen__23

  Vad tror du om Nico Bellic?

  Vote: Hårding Av allt att döma av det vi har sett från de båda trailerna + bilder är han en hårding. Framförallt den senaste filmen, stärker de misstankarna. Att kalla CJ en "mjukis" är väl lite att ta i. Hans kommentar när man sköt något " oskyldig " var oftast något i stil med " Okay " eller " For sure ". Dock kan man nog inte kalla den karaktären hjärtlös, men det tror jag inte Nico heller kommer att vara. Brutal, men med hjärta.
 3. Jag kanske är lite korkad, men. Trailern hette Looking for someone special. Verkade inte hela trailern handla om ett uppdrag som skulle kunna ha samma namn?
 4. Innebär det att man inte har hjälm om man sparkar av ngn från motorcykeln? _____________________________________________________________________ Såg man inte en baklucka som stod öppen i AK klipppet?
 5. La ni märke till hjälmen när han körde motorcykel? ' Innebär det att man alltid har hjälm när man kör MC, eller har han köpt den innan, dvs han kutar om kring på stan innan, med hjälmen på huvudet`?
 6. Ja, action fick vi verkligen se. Jag är mållös!
 7. Jag vill se action. Helt klart. Jag vill se Nico i någon annan situation än den man får se i trailer nr 1. Jag vill se blod.
 8. Ynglingen__23

  GTA-Känsla?

  Bra fråga p-c-2 =). Ja, om vi skulle bygga ut tråden lite? Vad är GTA humor? Endel karraktärer är för mig endel av humorn i spelet. Ken Rosenberg, ett lysande exempel. Ett annat bra exempel har vi faktiskt redan fått från GTA IV trailern, GETALIFE-byggnaden. För att gå tillbaka till det egentliga ämnet så måste jag instämma med tidigare talare. Friheten är som jag redan skrivit någon man känner att " detta är GTA " . Så sent som i eftermiddags startade jag mitt Vice City och körde lite motorcykel, vilket jag tyckte var helt fantastiskt, eftersom jag inte spelat GTA överhuvudtaget på ett tag. Tyvärr kommer inte friheten i sig att bli den samma som i SA, eftersom vi saknar de enorma öknarna och skogarna, dvs landskapet mellan städerna, men jag tror att vi kommer få större frihet och möjlighet i själva staden. Och som många påpekar, det ligger inte bara i en sak. Det är hela sammanhanget som jag tror skapar den beryktade känslan. Bra inlägg Qouad =) Håller med dig!
 9. GTAkänsla, något som används ofta i detta forum. Men vad är det egentligen? Kan någon svara på den frågan egentligen. Hur ska Rockstar få den rätta Gtakänslan i GTA IV? Hur kan man beskriva gtakänslan. Jag står iallafall för åsikten att det är personligt. Som jag skrivit tidigare här på forumet, så tror jag att det är ett ögonblick. Ögonblicket man minns, det kan vara från Vice Citys neonbrus eller MC i öknen i San Andreas. Känslan ligger i det som upplevs, där man får riktiga " wow-vibbar" av. Självklart ska det kännas GTA, humorn, karaktärerna och det är upp till R* att bära vidare den mixen in i GTA IV. Även saker som musik och ljud kan bidraga till GTAkänslan tror jag. Det ska kännas GTA helt enkelt. Ge gärna synpunkter på detta inlägg och kom med egna kommentarer till vad GTA känsla är för er!
 10. Ynglingen__23

  ~Musiken i GTA IV~

  Vad jag kräver av musiken i GTA IV är varriation. En bra blandning av nutida musik och jag hoppas att Rockstar kan skippa all den dryga Hipp Hopen. Hoppas verkligen att den inte blir samma " Gangstadunk " som i SA, lyssnade aldrig på de kanalerna. Gillar idérna om att kunna köpa, alt stjäla en mp3-spelare, skulle vara rätt tufft att vandra längs den 52:a avenyn med nån skön musik i lurarna
 11. Ynglingen__23

  GTA IV- Ditt drömscenario

  För mig hoppas jag att varje minut utanför uppdragen blir ett drömscenario. Friheten? Det är friheten som är viktigt. New York, Liberty City, friheternas stad. Men kommer Rockstar att ge oss den möjligheten? Möjligheten till totalt frihet? Vad jag menar är att ta upp en sten på gatan, en tidning, köra förbi i ytterfil, sluta ögonen och bara höra ljudet. Ljudet ja. Som en sann Battlefield spelare, är ljudet viktigt för mig. Där måste en frihet finnas. En frihet, att som jag skrev, sluta ögonen på Times Square och höra stadsvimlet. Men! Inte samma ljud överallt! Fåglarnas kvitter i parker, folk som har något att bråka om? Då menar jag inte bara taxibilar som tutar ( som fallet var i GTA SA ), utan bruset av ett tåg som rullar in en bit ifrån. Tåg? Varför inte tunnelbana? Kräver tunnelbana! Ljuset är självfallet viktigt. I många spel ligger solen på som en trist halogenlampa. Efter de bilder trailern har visat är förväntningarna höga! För att återgå till ämnet, drömscenariot, den fria tiden, tiden mellan uppdragen. Den tiden blir vad man gör den till. Men en sak är säker. Jag ska njuta av varje sekund!
 12. Ynglingen__23

  Vapen i gta 4

  Som jag poängterat tidigare är det viktigt att hitta en schyst blanding av realism-GTAkänsla, så även när det gäller vapen. Men vem kan egentligen definiera " GTAkänsla"? Jag tror att det är känslan man har fått, intrycken, från tidigare GTA spel, först och främst 3D versionerna, med Vice City i spetsen, som jag tror för många här inne var något fantastiskt. Vad det gäller vapen är min personliga åsikt att man kanske skulle kunna ha, låt oss säga, 4-6 vapen samtidgt, men! Möjligheten att ha med sig mer vapen måste finnas! Att skaffa sig någon form av "vapenförråd" som man kan lasta på och av vapen i, kanske som någon nämnt möjlighet att ta med sig vapen i bilen, så man kan byta om man känner att man tvunget vill ha en MiniGun helt plötsligt. Låt oss säga 4 vapen, kanske då inte 4 former av pistoler eller 4 olika Rocket Launchers, utan som i många, vad jag tycker iallafall bra, WW2 spel, Call of Duty ex, en kniv ( alt. basebollträ, batong, eller vad ni vill som har det stuket ), en pistol ( ljuddämpare borde inte vara i en klass för sig, utan en möjlighet som finns till ex 9mm. En sk. Desert Eagle borde kanske inte ha ljuddämpare ) Ett lättare maskingevär, sk. SMGs, och slutligen ett lite tyngre, ex AK 47. Men! Vi får ju inte glömma vår bästa vänn, " Snipern " . Den tycker jag ska gå att byta ut mot någon av de två maskingevären. Det samma gäller med en Rocket Launcher, MiniGun osv. Som jag skrivit: En bred arsenal av vapen, gärna. Men inte samtidigt!
 13. Ynglingen__23

  Grand Theft Auto IV

  Om ett par dagar vet vi. Brittisk brytning. Trodde engelskan kom från Storbritannien så brytning vet jag inte . Hoppas att det blir London, känns så rätt, men varför inte Baltimore eller Phiadelphia som har enormt kriminalitet? Camden i Philly är bland de fattigaste områdena i USA, men samtidigt, gangsta-ghetto-stilen fanns i SA och måste säga att jag gillar Vice City´s glam miljöer mer. Det viktigaste är att huvudpersoner smälter bra in i miljön! Om ett par dagar vet vi! ( Förhoppningsvis )
 14. Ynglingen__23

  Grand Theft Auto IV

  Tack! Har faktiskt läst här på forumet en tid innan, men nu kände jag att jag lika bra kunde ta del av disskusionen. Jag tror att receptet för ett bra spel är detaljerna, känslan, en bra story och inte minst en hel del humor. Jag hoppas på ett bra GTA IV, framför allt till PC. Det ska bli spännande att se vad R* kan ha luskat fram!
 15. Ynglingen__23

  Grand Theft Auto IV

  För att återgå till ämnet. Mest troligt tror jag att det kommer att utspela sig i USA. Alla andra ( undantag GTA London ) utspelar sig i där, så varför skulle inte detta göra det? Kvalificerade gissningar skulle kunna vara Detroit, med alla bilar, kriminalitet osv, eller varför inte Philadelphia , som även dem har en enormt stor kriminalitet. London skulle jag personligen tycka vara roligt. Nackdelen med de städerna jag nämnde är att ingen av dem känns särskilt "exotic" ala Vice City, Los Santos osv. Lite glam. liv är kul! Frankrike som jag tidigare läst att andra har skrivit om tror jag inte skulle fungera. Språket är en anledning och jag tror att den omtalade GTA-känslan, skulle försvinna helt. Jag anser att man bara borde använda sig av en stad, maximalt 2, med en spelyta ungefär den samma som SA. Staden (Städerna ) skulle vara mer utbyggda och framför allt mer detaljerade. Fler byggnader att gå in i osv( som har något värde ) Man ska helt enkelt kunna bli "kung i stan". Förorter, slum-kvarter, ett räjelt Downtown och Lyxlirar område. Där ska man ju senare bo? Eller? Inte för att jag inte gillade de stora öknarna och de små byarna mitt inne i bushen, tycker jag att det blir mycket utfyllnad. De flesta uppdragen ska vara så knutna till storeyn som möjligt. Absolut är jag öppen för fler uppdrag, men man ska givietvis kunna strunta i dem utan att det påverka ens framfart i handlingen. Den kanske viktigaste delen är att unvika så många buggar som möjligt och öka realismen/AIn Karaktär/Huvudperson Om vi tänker oss att det utspelar sig i Detroit skulle det passa bra med en simpel biltjuv som kanske kommer ofrivilligt hamnar i grövre kriminalitet. Under storeyns framfart skulle man senare bli mer nöjd med sin position och växa sig in i rollen. Upplägget med tränining/mat/tatueringar/kläder osv, dvs förmågan att träna upp saker tycker jag ska vara kvar. Att självkunna välja sin persons utseende skulle vara coolt. "Standarkläder" ( Bara enklare saker) Frisyr ( som senare givietvis kan ändras ) och ansiktsdrag. Risken är att det blir lite mycket Sims över det. Jag vet att många hatar det men: First Person! Man får då ett intryck av att vara en väldigt liten määniska i en väldigt stor stad. Det skulle ju dessutom höja realismen. Förmågan att sikta blir dessutom mycket bättre. Självklart kan den konservativa har möjligheten att välja att köra 3rd person. Det skulle dessutom vara NextGen, det börjar i 2D, går över till 3D i 3rd person och nu varför inte i First Person? För dem som säger: Men då ser man ju inte frisyrer, kläder osv: Titta på filmsnuttarna. Nutid, säger jag bara. Nutid. Vi har kastats mellan 80- och 90-tal. Nu vill jag vara i realtid. Grafik/Fysik R* har ju som de flesta vet sagt att grafiken kan komma att jämföras med Table Tennis, vilket är mycket positivt. Det är snyggt! Bilfysiken måste förbättras radikalt! Detaljer, Detaljer Detaljer! Det lyfter spelet enormt. AI Också en mycket viktig punkt. Lite klokare människor tack! Polisernas AI är kanske den viktigaste. Det ska inte vara för lätt att ta sig ifrån *. Som ni säkert läst har någon skrivit att man skulle kunna ha en "realism-valsmöjlighet". Mycket bra förslag, men frågan är om det skulle fungera. Bilarna skulle uppträda lite mer normalt och varför inte bilköer och olyckor. Ambulanser, Brandbilar bör uppträda lite bättre och inte orsaka 5 döda per sväng under sin färd till olycksplatsen. Fienderna skulle kunna vara lite smartare. "Något jag irriterade mig på på SA var att om man ville leka laglydig medborgare och ex. stanna vid rött, började bilarna bakom att tuta" Dialogmöjligheterna skulle kunna utvecklas men det är inte nödvändigt. Vapen Vapenarsenalen är bra och helt klart tillräcklig i SA. Det skulle bli för mycket annars. Behåll möjligheterna att utveckla sin "vapenförmåga" Uppdragen Snälla! Stryk de flesta utfyllnadsuppdrag. Visst, man träffar på en massa roliga karaktärer, men låt dem istället ingå i huvudstoryn! Jag är dessutom trött på alla uppdrag när man ungefär får intruktionerna att åka till punkt A döda B och åk till baka hit. Det blir en j*vla massa körande bara. Utfyllnad! En bra story är det viktigaste. Den ska vara spännande, tillräckligt svår men samtidigt humoristiskt. Man borde ha större planeringsmöjligheter ungefär som när man rånade casionot i LV i SA. Absolut ska det finnas möjligheter till en rad "onödiga" ( kan tyckas ) casinospel, triathlon mm. Varför inte möjligheter till att sälja/köpa ovanliga saker på en svart marknad( Dyrt ) ? Fordon Tyvärr äger EA alla licenser i världen. Bygg vidare på klassikerna som Infernus osv, utöka fordonsantalet ytterliggare och kanske borde det finnas fler sällsynta bilar som inte går att hitta direkt i uppdrag. Svart marknad? Mer trafik, inte 4 bilar på motorvägen i rusningstrafik! Snälla! Bättre AI på förarna. Hastighetsmätare? Absolut! Möjligheter till manuell växling? Jaa! Modifiering? Varför inte? Möjligheter att åka tåg, taxi, tunnelbana, buss osv! Legal. Musik? Från den tid det utspelar sig. Om nutid som jag föreslog, varför inte möjlighet att köpa/stjäla en mp3/freestyle? Lägga in sina egna låtar, eller lyssna på radio. Radio med alla sina humoristiska inslag! Jag tycker att man borde kunna höra vad man har gjort i uppdrag osv. Slutligen Multiplayer! Hell yeah! Absolut! Viktigaste delen? Bestämm själva! Behåll det bästa från tidigare spel, krydda med förbättringar och nya saker och vips GTA IV. Detta är bara egna tankar och ideer. Jag har säkert fel i allt =).
×
×
 • Create New...