Jump to content

Nik.

Medlem
 • Inlägg

  2 130
 • Blev medlem

 • Senaste online

Anseendepoäng

4 Sådär lagom neutral

Om Nik.

 • Födelsedag 1992-01-13

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://last.fm/user/niklaa

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  viol ask!

Profilbesökare

4 867 profilvisningar
 1. Nik.

  Bilkörning och körkortssnack

  Tjänstebilen :mf_doof:
 2. Nik.

  Minecraft

  Jag vet inte om någon utav er spelar på en gemensam multiplayer? Men tänkte dela med mig utav en bra server! Serven drivs utav en svensk och de flesta som spelar där är svenskar, Målet är att det ska likna singelplayer så mycket som möjligt, inget fusk ifrån både admins eller spelarna och det är mycket trevligt folk! Nyligen updaterade vi till Withlist men det funkar mycket bra! (det går att komma in utan att vara på listan men man kan inte bygga) http://mc.fulafisken.com/index.php?topic=150.0 Här kan ni signa up för withlist, och IP't är: Mc.Fulafisken.Com, hemsidan ligger på samma adress!
 3. Nik.

  Bilkörning och körkortssnack

  självklart att dom gör så, Det är deras körkort och jobb som ryker om du som elev gör något allvarligt fel. plus att det är alltid bra att börja ifrån grunden! får B, C, CE + massa jeffla massa behörigheter GRATIS! !BIAAATCH
 4. Nik.

  Bilkörning och körkortssnack

  Glöm inte att kolla vätskor, och känna på oljan så den inte är grusig.
 5. Nik.

  Bilkörning och körkortssnack

  Jag vet inte om detta hjälper nått nu men. Tjänstevikt = Den vikt bilen väger när den kom i tjänst, Dvs bilens vikt + vätskor, förare etc etc. Bruttovikt = Den vikt fordonet väger vid en viss tidpunkt, tex jag har lastat min lastbil som väger 10 ton med en last på 2ton. Min bruttovikt är nu 12 ton! Nettovikt låter som det skulle ha nått med grönsaker att göra.. Totalvikt är väl nått som finns med också? säger sig självt antar jag. Boggitryck, Boggi är när 2 axlar sitter närmare än 2 meter isär och det säger sig sjävt mer eller mindre. Det är bara att hammra in i huvet, runt 500 blir dödade varje år, 6000 skadade? Jag vet inte om jag minns fel, kan mycket väl vara så. hur som helst, dax att börja ta upp C teorin nu när skolan börjar igen. Ska bli kul att komma ut med lastbil och släp i trafik snart! Edit: Finns boggie axel också, bra att åtskiljas.
 6. Nik.

  Bilkörning och körkortssnack

  min corolla ifrån 91 fuskar och snor luft. ÄR det nån som vet om en corolla ifrån 94 är bättre än dom ifrån 96, känns nästan så. hmm hmm,
 7. Nik.

  Bilkörning och körkortssnack

  75 mil på 3 dagar i en budbil runt i norra stockholm. wohoo! En bra uppvärmning inför sommarjobbet, men usch vilken takt det är i norrorten.
 8. Nik.

  Bilkörning och körkortssnack

  i en rondell du ska till i vänster så ska man blinka vänster, tills man passerat den näst sista avfarten, då man blinkar ut åt den avfarten man ska av. ser verkligen inga nackdelar i det så länge alla sköter det rätt. Btw. corolla ftw. inte en ända anmärkning!
 9. Nik.

  Bilkörning och körkortssnack

  Ska besikta(?) 7 maj. Bleh undrar om den går igenom med tanke på att skärm kanterna är bara rost. Hur som helst, övningskör lastbil via skolan och herregud vad skönare det är att köra.
 10. Grattis till körkortet och på födelsedagen. :)

 11. Nik.

  Mat och näring

  hur farligt är det egenkligen med grön potatis?
 12. Nik.

  Bilkörning och körkortssnack

  Mohaha! fick körkort idag, eller ja..bara papper än så länge! Men va ute lite nyss, fy satan vad halt det är!
 13. Nik.

  Bilkörning och körkortssnack

  seriöst, bälte ska man alltid ha. inte för att man ska slippa böter, utan att man ska slippa få såna extrema skador.
 14. Nik.

  Bilkörning och körkortssnack

  Hanbromsen/Parkeringsbromsen beroende på vad för slags broms är oftast..hm, ät inte helt säker på detta men skulle tro att det är en mekanisk broms till bakhjulen. Dvs, det som skulle kunna gå sönder om du drar tillräckligt hårt är väl vajern till själva bromsoket. Och eftersom parkeringsbromsen bara bromsar bakhjulen så ska det gå att gasa medans man Rycker kryckan! Btw, tiden går, 22 dagar till körkort! :D
×