Jump to content

Linkez

Medlem
 • Inlägg

  51
 • Blev medlem

 • Senaste online

Anseendepoäng

1 Sådär lagom neutral

Om Linkez

 • Födelsedag 1991-09-14

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://

Profilinformation

 • Intressen
  Här har vi än en gång en person som har sin egen penis i sin egna anal. Som klagar på andras privatliv för att du inte har ett liv själv. <br />Jävla patetiskt.
 1. Grattis på födelsedagen, ärrtvås kompis!

 2. Linkez

  Gratis är gott!

  Lovely
 3. Linkez

  Gratis är gott!

  Nu anser jag att denna disskusion har spårat ur, du borde ge både mig och dig själv en varning. Detta borde vi nästan föra vidare på msn.
 4. Linkez

  Gratis är gott!

  Du är välkommen i slutet av januari isf, resten av tiden kommer jag inte vara hemma.
 5. Linkez

  Gratis är gott!

  Som jag försökte säga tidigare så skall jag icke fara till Dreamhack. När skall då din assrape bli av?
 6. Linkez

  Gratis är gott!

  Nej, jag är rädd för StellHell.
 7. Linkez

  Gratis är gott!

  Du skulle bara veta hur human jag är. Kan jag inte bara få en varning? Då skulle jag vara nöjd och ni skulle slippa mig tills dess att jag får lite dötid igen.
 8. Linkez

  Gratis är gott!

  Oj, nu editerade jag bort det. Nej det här är inte fragbite.
 9. Linkez

  Gratis är gott!

  Här har vi än en gång en person som har sin egen penis i sin egna anal. Som klagar på andras privatliv för att du inte har ett liv själv. Jävla patetiskt. Okej, vi säger så. Jag går med på alla dina anklagelser.
 10. Linkez

  Gratis är gott!

  Sure, gör det du. Jag ångrar det inte alls. Det var helt klart värt ett försök. Jag förväntade mig inte att ni små wannabee fragbitepoliser skulle sitta inne 24/7 och leta fel i forumet (arbetar ni i skift kanske?). Jag trodde att jag hade oddsen på min sida, men nu har jag förstått att så inte var fallet. Varna mig, like I give a fuck. Jag vet inte ens vad som händer om man blir varnad.
 11. Linkez

  Gratis är gott!

  Precis som siana använder jag gratisgodis.se ibland, men hans länk togs ju bort. Här är den länk som ni borde använda för att få lite gratis godis: http://www.gratisgodis.se/?r=49226
 12. Linkez

  Pengar!

  Alla i min bubbla måste ha minst sjusiffriga belopp på sina konton. Nej, men några tusen har jag nog. Jag har nog ganska många tusen.
 13. Linkez

  Hockeytråden!

  Nu tar vi det IGEN HÅVÉ! Fast det är inte lika lätt att ha tifon när det är hockey :S
 14. Linkez

  Dagens lol

  Bara jag som trodde att Inge Snygg var en tjej?
 15. Linkez

  Homosexualitet och invandrare

  Här håller jag delvis med dig. Jag tycker inte att man ska slå tillbaka på invandrarna! Man ska ju såklart slå till mot de kriminella. Jag förstår att det låter som om jag är rasist, men i grund och botten är det du säger ungefär så som jag tycker. Dock tycker jag att det är fel att släppa in sådana personer som man vet styr den t.ex. Jugoslaviska maffian. Dessa människor kommer ju knappast att hjälpa Sverige att hålla ner brottsligheten.
×