Jump to content

kennzil

Medlem
 • Inlägg

  57
 • Blev medlem

 • Senaste online

Anseendepoäng

0 Sådär lagom neutral

Om kennzil

 • Födelsedag 1989-08-10

Kontaktinformation

 • Skype
  wookiepappa@hotmail.com
 • Hemsida
  http://pizzasmakarna.kolizz.com

Profilinformation

 • Ort
  stockholm
 • Intressen
  Äta, sova och spatsera!
 1. Yobba bobba lobba

 2. kennzil

  Skateställen i Stockholm?

  Rålambshovsparken finns det någon ramp. I gångtunneln mellan gullmarsplan och globen har någon snickrat ihop en n00bcurb.
 3. kennzil

  Din Nationalitet.

  2% dalmas. Stolt för det men skulle även vilja ha något extra, typ som grönlänning eller nåt. Kanske tar och byter njurar med någon donerande esikmå.
 4. kennzil

  Kändisar i släkten.

  Gustav Dalen! Nobelpristagare och mormors farfars kusin! Läs allt om honom här http://www.aga.se/international/web/lg/se/...ias/gustafdalen eller här http://www.iva.se/templates/Page.aspx?id=241 eller på wiki http://sv.wikipedia.org/wiki/Gustaf_Dal%C3%A9n eller varför inte här också på engelska? http://nobelprize.org/nobel_prizes/physics.../dalen-bio.html
 5. kennzil

  Roliga LAN-spel

  Age of Empires II såklart. Finns inget bättre!
 6. kennzil

  Titan Quest

  Klarade nyss spelet på lvl 29, eller 28. Dödade titanen och levlade och dog samtidigt.
 7. kennzil

  FOTOTÄVLING v.2

  Vilken flopp! Jag antar att folket inte förstår hur svårt det är att fotografera ett danskt vägarbete på dansk motorväg.
 8. kennzil

  Bilder, både penna och paint.

  Buhu, den här blev rätt läskig. :'( http://pizzasmakarna.kolizz.com/laskig.jpg
 9. kennzil

  Klardröm/Lucid dreaming

  Yeah, vaknade nyss från en klardröm. Faktsikt så har jag nu klardrömt 4 dagar irad. Känner mig rätt så stolt. Nu senast så märkte jag att jag stod på en stol hemma. Jag tänkte att när jag hoppar ner då vet jag att jag drömmer. När jag stod på golvet så kändes allting verkligt och jag tänkte att jag skulle kolla om jag verkligen drömde. Igår så slängde jag mig ut för ett berg innan jag hade kollat att jag drömde vilket kändes som om jag skulle dö. Så först vad jag hade för kläder på mig och på mina händer vilket jag aldrig gjort förrut, glömmer på något sätt alltid det. Jag hade byxor på mig och mina händer hade några extra ärr. Jag märkte också att jag hade glasögon på mig och jag skulle kolla om jag såg bra utan dem men det gjorde jag inte. Jag provade att ta på och av men jag såg även dåligt med dem. Detta gjorde mig övertygad om att jag drömde. Hann inte göra så mycket men jag försökte att hoppa upp och ställa mig på taket så att jag stog upp och ner. Rummet typ vände på sig och sen ramlade jag ner. Sen hände inte mycket och jag vaknade. Jag sträckte ut handen för att försöka hålla mig kvar men misslyckades Senaste klardrömmarna så har jag experimenterat mycket med superkrafter. Iförrgår var jag superman och igår spiderman. Något som verkligen är svårt, det är att flyga. Därför har jag två gånger använt mig av typ en jetpack. Då går det som en dans.
 10. kennzil

  "Superman Returns"-topicen

  Såg den för typ megalänge sedan. Gick och väntade i ett år på att den skulle komma. Som en sann stålmannsälskare så var den bra oavsett hur dålig den egentligen är.
 11. kennzil

  Botten Anna

  Perfektionister
 12. kennzil

  Klardröm/Lucid dreaming

  Imorse drömde jag så jäkla mycket att hjärnan var helt uppfuckad när jag vaknade. Lyckades klardrömma också. Jag satt vid nåt middagsbord och försökte förvandla maten till risotto. Sedan drömde jag en till. Jag gick och drack läsk och var på väg in i en gympasal. Jag ställde läsken utanför för jag ville flyga. Sen sprang jag runt och hoppade och flög runt där inne. Efter det så försvann medvetandet lite och jag började typ räjsa med några på san andreas motorvägar.
 13. kennzil

  Botten Anna

  H http://www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0...,863415,00.html hahaha, nästan dagens lol? " Men jag var så inne i musiken att jag knappt märkte dem, säger han." Haha, kolla på bilden? Han ser ju helt förstörd ut. Plus en annan sak lite längre ner. Förresten? -På morgonen la jag ut den på min hemsida och gick och la mig. Samma kväll hade den laddats ned 30000 gånger och webhotellet som min server låg på kraschade. Det var helt galet. 30 000 nerladdningar? Säg mig vem som var så galen att få lyssna på den 30000 gånger på en dag? Tror han ljuger!
 14. kennzil

  Soft air gun billigt var?

  Hahaha, eldriven? Är du rädd om skinnet? Såna skjuter knappt igenom en godispåse.
 15. kennzil

  Delar du födelsedag med nån kändis?

  Då fyller du år på bollomeodagen (vet inte hur det stavas bara att det är en sås) edit: dolmio inte bollomeo
×