Jump to content

samuelszon

Medlem
 • Inlägg

  1 952
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  4

samuelszon prisades 16 september 2013

samuelszon hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

96 Lovande!

Om samuelszon

 • Födelsedag 1988-09-10

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://

Profilinformation

 • Kön
  Kvinna
 • Ort
  Stockholm

Profilbesökare

3 796 profilvisningar
 1. Hörru! Grattis! :)

  1. Bebben

   Bebben

   Hur lång är preskriptionstiden på det som samuelszon en gång ville kyla?

  2. Henkibojj

   Henkibojj

   Det är bland annat just det vi alla undrar. Det är dags för ett svar, ffs!

 2. Alltså denna bild postades för typ ett halvår sen och jag tror att det var du och det kanske är den enda tjejen här som fått det att pirra till ordentligt i magen, är det någon du känner eller någon kändis eller någon random? Precis min typ, skulle kunna göra vad som helst för att snärja henne.
 3. De där är så jävla vidriga! Hatar när jag hittar såna. http://www.csmonitor.com/The-Culture/Gardening/diggin-it/2010/0401/Have-you-ever-found-a-pepper-inside-a-pepper Jag letar efter en eller flera sidor som sammanställer statistik, helst över hela världen. Det är specifikt tre ganska svåra saker jag skulle vilja ha statistik på: - vad som intresserar människor idag (eller vad folk bryr sig om idag - jag skulle gissa på att det handlar om rörelsefrihet, hållbarhet, jämlikhet, att utforska det exotiska, konsumtion, hälsa o.s.v.) - vilka som är de främsta nyhetsflöden idag (jag gissar på att Instagram/Facebook/Twitter används i större grad för att skaffa sig en uppfattning om situationen runt om i världen än att läsa Aftonbladet eller se på nyheterna på TV) - vad vi är villiga att lägga våra resurser (tid, pengar, engagemang, energi etc.) på idag. Eller snarare vad vi faktiskt väljer att lägga våra resurser på (allt ifrån fika med kompisar, umgås med sina barn, ställa upp i välgörenhetsaktioner, motionera etc.) All hjälp uppskattas!
 4. Formuleringen på svaret får mig att vilja tro att han är död, eftersom du inte säger att han är över 50. Så - lever han?
 5. Snyggt jobbat! Hatten är din! Vice: varför chansar du bara när jag har gett ledtrådar som i alla fall borde utesluta rätt många?
 6. Nej... Han är diplomat, närmare bestämt ambassadör. Antagligen blir det mycket tusenbladsgifflar till frukost för denne man. 3 frågor kvar.
 7. Håller verkligen med, att bara lägga en hel dag åt att fixa en grym middag och få göra det tillsammans med goda vänner på det där sättet är bland det bästa jag vet. Blev inte hummersoppan en aning bitter? Har för mig att skaldjursskal inte ska ligga i för länge, fonden kan anta en besk ton. Förrätten låter grym. Jag gillar verkligen avokado. Alla har råd att äta avokado då och då och är gott som det är men kan även kännas riktigt lyxig i en anrättning som denna. Dock måste jag ifrågasätta svenskens förkärlek till oxfilén. Har vi verkligen inte mer fantasi än så? Visst går det ner, men det är knappast den godaste biten kött man kan stoppa i sig om jag får framföra min ödmjuka åsikt. Dessutom finns det i samma prisklass (nu räknar jag på 300-400 kr/kg vilket jag vet är ett lite naivt då många mataffärer säljer vackade/frysta sydamerikanska diton för under 200 kr/kg) betydligt godare, ovanligare och roligare alternativ. I mitt tycke, är en oxfilé som inte är perfekt tillagad oätbar och inte är det vidare lätt för noviskocken att tillaga den till perfektion - inte svårare än att tillaga en fin fisk (gös, röding, piggvar (!!!), torsk), anka eller vilt. Jag hade inte planerat någon middag över huvudtaget då enda planen var att glida över på en fest vid 22-tiden men kände mig ändå lite sugen. Så jag drog in och hetshandlade på Lidl 15 minuter innan stängning och lyckades skrapa ihop en trevlig 3-rätters i all sin enkelhet: Förrätt: spenatsoppa med krispigt äpple och pocherade vaktelägg (helt sjukt att Lidl säljer vaktelägg (12 st för 1,39€!) Varmrätt: ankbröst, ärtpuré, cognacssås Efterrätt: mjölkchokladpannacotta, pistagepraliné, hallonsås
 8. Nej, men väldigt nära. Den ni söker är lite yngre. 4 frågor kvar.
 9. Vänstra. Vices gissning på Carl Bildt är den som är varmast hittills, eftersom Bildt är chef för det departement som den man ni söker har som arbetsgivare. Han är politiker men är alltså främst känd (nu) för någonting annat. 5 frågor kvar.
 10. Nej! Nej! Nej. Ja! Alltså, denna är väldigt svår, vet inte varför jag valde att ta just denna person... Förlåt!! 6 frågor kvar, en fråga till sen ger jag er lite hintar.
 11. Nope. 11 kvar. Det är en man. Han är en verklig person. Han är inte nedfrusen. Han är inte från USA. Han är inte en författare. Han är svensk. Han är känd utanför Sverige. Han är inte en idrottsman. Han är inte en musiker.
×
×
 • Create New...