Jump to content

Topplista

Populärt innehåll

Mest uppskattat innehåll sedan 2020-08-05 i alla områden

 1. Lyckas inte fixa detta i rätt ordning på telefonen, men hur fan kunde du minnas detta?
  5 poäng
 2. God Jul kära sajtare. Remember, Respect is Everything.
  4 poäng
 3. Det heter Dito (Eng. Ditto). Tecknet för det är enbart ett ( " ), alltså de vertikala strecken. De horisontella strecken är egentligen bara en utfyllnad för att det inte ska se så tomt ut. Korv med Mos " med Pommes --"-- --"-- Bröd Det går även att skriva just Dito, istället för tecknet. Korv med Mos Dito med Pommes Dito Dito Bröd
  3 poäng
 4. Hoppas du har lärt dig lite hyffs efter din fjortonåriga ban
  3 poäng
 5. God fortsättning! Jag och tjejen var på en snabb visit hos hennes föräldrar, sedan har vi varit själva hela julen. Resten av min familj har träffats ändå, vilket helt klart har känts jobbigt, men jag kände verkligen att det skulle kännas både dumt och oansvarigt att träffas 16 personer när åtminstone två stycken redan har hälsoproblem som det är. Nyår firades med klassisk parmiddag. I övrigt har jag nästan inte gjort något under ledigheten, vilket såklart är en följd av coronan, men det har varit en välbehövlig vila efter en intensiv jobbhöst. Hoppas att ni alla har det bra!
  3 poäng
 6. Jag brukar ju hinna med detta juldagen eller åtminstone annandagen, nåväl. God jul i efterskott och god fortsättning!
  3 poäng
 7. Jag fick nån jävla vansinnesidé och bestämde mig för att posta en trumvideo varje dag fram till jul. I vissa lägen tog jag i för mycket. Men jävla ösigt blev det.
  3 poäng
 8. 200 kilogram! Jävlar vilken milstolpe!
  3 poäng
 9. Jag blev nostalgisk! Måste vara sex-sju år sedan giraffen visade sig!
  3 poäng
 10. https://www.gtasdb.com/ Höj! Aries har i snart ett år jobbat med att äntligen(!) ge oss en databas, en egen streaming/nedladdnings-hemsida blablabla jag behöver inte gå in för mycket i detalj. Jag har själv hjälpt honom att ladda upp filmer i några veckor nu och tagga personer så man lätt kan navigera sig. Vi jobbar på att även kunna kategorisera efter soundtracks, göra favoritlistor osv. Snart 1500 filmer finns redan där, främst VC just nu, och det är väl lika många fler som ska upp. Ta gärna en titt och se om ni hittar er själva! Jag har lagt upp några GTASajten-filmer oc
  2 poäng
 11. Herr Glassbil är inne på rätt spår. Fotsteg är en typisk sak som du inte kan spela in "live" när du gör en film. En typisk "Boom-mick" är placerad utanför bild för att fånga upp personens röst, inget annat. Därav behöver man mixa in allt annat ljud. Problemet uppstår dock mest på din TV hemma i soffan, för skulle du kolla på samma film på en biograf (eller liknande) så skulle du antagligen inte uppfatta det som lika markant som hemma. Detta beror på hur man har mixat ljudet för filmen och på vilka olika kanaler och liknande som det ska komma ut i. Kollar man på en film hemma utan suroundljud s
  2 poäng
 12. Ny låt som jag har jobbat med i ca ett år när jag haft lust och tid över. Jag lyssnade mycket på eurodance när jag började med låten förra våren och ville göra något med det soundet. Resultatet blev en kombination av eurodance/trance, metal och hardstyle med en touch av 80-talet.
  2 poäng
 13. Halvt på impuls, men skönt med en uppgradering om än från begagnad till begagnad.
  2 poäng
 14. I ett försök att få lite liv i det här forumet lägger jag upp min gamla GTA(1)-bana Lonely Island som jag gjorde en stor uppdatering av 2015. Ni som var med i forumets barndom minns kanske när jag släppte den första gången sommaren 2003. Efter uppdateringen finns det poliser, ambulanser och brandförsvar (något som helt saknades i versionen från 2003). Jag har förbättrat dialogen, fixat buggar i koden till uppdragen och gjort om delar av banan. En annan nyhet är en "klädaffär" där spelaren kan byta kläder under spelets gång. Den hittas inne i köpcentret nära sjukhuset på första ön.
  2 poäng
 15. Vad heter detta "samma-som-föregående"-tecken och kan jag skriva det på datorn? -"- eller -||- ser ju heldumt ut.
  2 poäng
 16. 2 poäng
 17. Nåväl, även detta år tycks jag ha varit sen på knappen, men skam den som ger sig! Julen firades i år med hela tjocka släkten, men utomhus och med distanstagande i den aktning man kunde bringa. Mycket småbarn även detta år, ja ännu fler rentav, och vartefter Kalle Anka började stå för dörren försvann alla hemåt utom jag och tjejen, som stannade kvar hos brorsan för att öppna paket med lillpojken. Jag hade redan tidigare fått en liten påse med godis, men inslaget sådant utan uppenbara ledtrådar för en tvååring att förstå att det var choklad i. Således gick han gång efter gång tillbaka och s
  2 poäng
 18. Haha, jag fattade först inte vad du hade fått det ifrån men sen läste jag min post lite noggrannare. Nej, jag tränar inte, jag övade låtarna Men faktiskt så köpte jag ett gymkort för 12 månader på direkten den 23:e när lönen hade kommit för att jag i mitt nya jobb har friskvårdsbidrag att plocka ut, fullt belopp även för 2020 trots att jag bara varit där under december månad. Det var brådskande att köpa och registrera i pengaportalen om jag ska få tillbaka pengarna på nästa lön, så det gjorde jag bums. Ett helt års gymkort helt gratis säger man ju inte nej till! Gäller bara att börja ny
  2 poäng
 19. Låter som en ganska bra jul under rådande omständigheter! Kul att du har så mycket på gång också med musik, spel, träning, jobb och allt annat som hör till! Själv var vi några stycken hemma hos min syster, sammanlagt 6 personer som höll avstånd, som hade en traditionell jul; julmat, Kalle, Svensson Svenssons jul och klappar. Inget som stack ut från en vanlig jul förutom antalet människor, och trevligt var det absolut! God jul och god fortsättning!
  2 poäng
 20. Blir ju nödig bara av att läsa texten!
  2 poäng
 21. Vid det här laget får vi öka på med runt 600 skivor till. Jag som så många gånger trott att nu hittar jag inte så mycket mer... För att stötta skivbutikerna lite extra nu i de svåra tider som väntar (igen) har jag i dagarna slagit till på två riktiga germanska dyrgripar. En brittisk originalpress av Can - Tago Mago och ett tyskpressat orginalex av Neu! - Neu!
  2 poäng
 22. Ah, ett förstklassigt inlägg! Såna ser man inte ofta nuförtiden, när telefoner tagit över skrivandet. Och "att bero på" telefoner är det ju i någon sorglig nån betryggande att det inte bara är jag som har en trasig webbupplevelse av forumet i min mobil.
  2 poäng
 23. Och inte blir det väl bättre av att killar oftast sitter i den optimala defekeringsställningen heller:
  2 poäng
 24. Just det. Som Henkibojj var den för mig som bortblåst med vinden sekunden du bytte tillbaka till Giraffen. It's like it never left!
  2 poäng
 25. Du menar att kunna vara en nyanserad person med fler sidor av din personlighet än bira bärs och bajen?
  2 poäng
 26. Tja! Senaste tråden jag hittade om det här hade sitt senaste inlägg 2009 så jag tänkte att det är dags att återuppliva det hela! Så, rakt på sak - dela med er av skräckfilmer som ni gillar, gärna några som man kanske har missat genom åren! Själv är jag ett stort fan av skräckfilmer som går in för att skrämma en på en djupare nivå och inte bara massa jump scares och groteskerier bara för den sakens skull. Filmer som Get Out till exempel. Vilka skräckfilmer gillar ni, och varför? Kom gärna med tips!
  1 poäng
 27. Deltog i min första styrkelyftstävling igår och lyckades dra ett nytt mark-PB på 202.5. Sjysta bananer!
  1 poäng
 28. I ännu äldre filmer än så är det oftast ganska tydligt att ljuden av fotsteg är inmixade i efterhand. Jag kan tänka mig att det helt enkelt varit svårt att spela in "fotstegsljud" live, och när de sedan lagts till blir det någon form av överkompensering för att tydliggöra vad som sker. Men visst ja i denna tråd ska vi ju veta säkert, så jag stannar med funderingarna där. :)
  1 poäng
 29. Inaktiverade facebook för en tid sedan. Bästa jag gjort. Klart man saknar gamla tiden då internet var lekfullt och inte centrerat till några få plattformar.
  1 poäng
 30. Tack. 1980-talet och då i synnerhet new wave är min främsta inspiration. Fin och personlig låt som många säkert känner igen sig i. Den tar upp dystra saker som brusten kärlek, missbruk och att känna sig nedtryckt av andra men inger ändå hopp och motivation att inte ge upp. Snyggt beat också. Jag gillart.
  1 poäng
 31. Det var en ambitiös guide. Jag ska testa idag om jag kan få igång spelet på Windows 10. Edit: mitt gamla köpta GTA på skiva fungerade helt OK att installera och spela i Windows 10 32-bit. Jag försöker nu att få igång 3DFX genom DOSbox SVN daum (nerladdat tillsammans med DLL-filer från den här sidan) men spelet går inte att växla till helskärmsläge. Edit 2: nu fungerade det i helskärmsläge genom att jag öppnade glide.ini (i samma folder som DOSbox) och ändrade värdet på "Resolution" från 0.0 till 2.0.
  1 poäng
 32. ...skriver man en fråga? Man försöker en gång till. Nästa gång kommer vi nog kunna svara
  1 poäng
 33. Här kommer tre fräscha filmer. Communityfilmen är riktigt fräsigt gjord med en liten story och allt. Kasinofilmen visar på god kreativitet på ett liten yta och den tredje har en grymt bra låt.
  1 poäng
 34. Bumpar den här klassikern igen. Hej, forumet. Henke, du kan banna mig om jag bryter mot reglerna som skriver två inlägg i rad. Har någon ett Nintendo 64 till salu? Jag äger en hel del saker, om ni hellre vill byta mot något. En lampa, stol, vinylskiva, eller andra konsoler. saknar er, xoxox o
  1 poäng
 35. Helt riktigt, känns egentligen som att man inte ger kroppen en ärlig chans att hålla emot de naturliga behoven.
  1 poäng
 36. Owyäh, det är ett fenomen alltså! Låter revolutionär av någon anledning, men jag kan inte se varför.
  1 poäng
 37. Detta känner jag också igen! Kalla ben och bål/ländrygg framkallar bukras! Men om man lyckas hålla sig och blir varm så återgår allt till det normala.
  1 poäng
 38. Om det inte gått för långt kan jag stävja det genom att hastigt värma mig, oftast med händerna på benen eller en filt/tröja. Det är väl samma fenomen antar jag, bara att mitt är över benen och ditt resten av kroppen. Det händer mig aldrig om bara armarna fryser.
  1 poäng
 39. Som vissa av er kanske minns har jag haft ett obstinat motstånd mot att använda betalkort. I somras stängde min bank sitt sista kontor där det gick att hämta kontanter över disk, så nu har jag verkligen inget val längre. Mitt första bankkort anlände i veckan! Men det blir ändå mjukstart, bankomater finns ju kvar än så länge...
  1 poäng
 40. Jag kan nu säga att jag officiellt spelat in en vers till ett rockband som egentligen var tänkt att en sångare från ett etablerat rockband skulle ha haft från början. Det känns överdrivet kaxigt, haha!
  1 poäng
 41. En annan udda tanke jag hade (dock var jag barn i 5-6 års ålder vid den tiden så det kan nog vara lite mer förlåtligt) var att jag som barn ville vara med i Småstjärnorna, om ni minns det? Basically Sikta mot Stjärnorna fast för barn, och istället för att sjunga så mimade man alla låtar. Jag ville som sagt vara med där, men jag var helt övertygad om att det enda sättet de fick ut låtarna när de mimade var genom att svälja en CD-spelare med låten de skulle mima till varpå ljudet sen då skulle gå ut genom munnen och in i mikrofonen, och det var så man gjorde. Som sagt, 5-6 år gammal. Don't
  1 poäng
 42. Några aktuella ämnen för folk att starta trådar om: Presidentvalet, Playstation 5, Xbox One X Series X pax pux next gen, Corona (men snälla gör det inte), sommarjobb - är det en grej fortfarande, jobb, semester, valfritt GTA inklusive Online, vädret, ja vad tusan som helst. Varsågoda och skriv!
  1 poäng
 43. Vi börjar med det lilla straffet då. 1 månad på egen begäran.
  1 poäng
 44. @dibel 3-0, bubben! 😘
  1 poäng
 45. Eurovision song contest: The story of fire saga, på Netflix. En kul film! Bjuder på några riktigt roliga ögonblick i sann Eurovision-anda. Lägg ifrån dig finsmakarscarfen och njut av lite dum komedi med oväntat bra musik.
  1 poäng
 46. Detta forum trotsar naturlagarna!
  1 poäng
×
×
 • Create New...