Jump to content

Topplista


Populärt innehåll

Mest uppskattat innehåll sedan 2010-08-30 i alla områden

 1. 18 poäng
  V2! http://data.fuskbugg.se/dipdip/gtafb.jpg
 2. 17 poäng
  Jag fick en lösfitta eller något, min familj visste inte riktigt hur de skulle reagera när jag öppnade julklappen. Tack.
 3. 17 poäng
  Okej, stora nyheterna som jag lovade skulle komma idag: Just nu sitter jag och dricker kaffe i väntat på att ett kamera-team ifrån Eyeworks kommer hit, för idag ska vi nämligen använda hela dagen för att spela in första avsnittet av en TV-serie! Den kommer gå ut på att jag tillsammans med några andra svenska rappare skickas till Los Angeles för att träffa riktiga rap-artister därifrån, lära oss av dom, spela in tillsammans med dessa osv. Allt förutsatt att pilotavsnittet som spelas in idag säljs till någon TV-kanal. Det är inte säkert men det ser just nu ljust ut. Mer nyheter kommer vartefter jag får veta!
 4. 15 poäng
 5. 14 poäng
 6. 14 poäng
  De så kallade "explosionerna" inträffar EFTER att byggnaderna har börjat kollapsa och sker i en till synes helt slumpmässig ordning - i en kontrollerad sprängning faller byggnaden efter att laddningarna detonerats, för det är ju ganska logiskt att det bara kan falla om man spränger först, eller hur? Dessutom är "explosionerna" väldigt utspridda och ser varken ut att ske med någon form av ordning eller synkronisering. Se denna video: Att polis och brandmän hörde smällar är inte så konstigt, tror du byggnader som tvillingtornen kan slinka ned i marken helt ljudlöst? Det finns inget konstigt med att byggnaderna totalkollapsade: "After the columns bowed, the weight was no longer going straight down. Like taking a straw and bowing it in the middle, it no longer can hold the same weight as it did when it was straight. The building tried to transfer the load to the core columns and massive hat truss on the roof. The weakened core, weakened by fire and impact, couldn't hold the massive weight from tilting. As with the perimeter column, the massive load on the deformed core columns gave way." "The massive weight easily caused a "Pancaking" effect but unlike the original hypothesis, the pancaking didn't cause the collapse. It was a result of the collapse." http://www.debunking911.com/collapse.htm För det andra, hur riggar man ett par byggnader som tvillingtornen utan att någon lägger märke till det? Det tar månader av planering för att spränga ett vanligt höghus, så logistiken och resurserna inblandade i att ta ned tvillingtornen, obemärkt dessutom, ligger knappast på någon diskret nivå. Fel. Fel. Fel. Denna video förklarar WTC7 mycket bra. Inget plan? Och vad hände isåfall med det riktiga planet och dess passagerare? Hålls de gömda någonstans eller blev de kanske avrättade? För övrigt så skadade planet alla fem ringar i byggnaden. Och? Han kan inte sagt fel i den förvirrade och kaotiska situation som rådde? Det var Irak som de invaderade med massförstörelsevapen som skäl. Afghanistan invaderade de med anledning att jaga Bin Laden och al-Queda. Som sagt, det var precis det de inte gjorde. Mjo, de publicerade ju bara den officiella utredningen i bokform tillgänglig för allmänheten. Kritiskt tänkande är nyttigt och viktigt - men då ska man vara kritisk mot allt! Det är dock mycket lätt att omvandla kritiskt tänkande till konfirmationsbias, vilket alla människor har i någon form och oftast är omedvetna om det, men det är precis därför som det är viktigt att man ifrågasätter sin syn på saker.
 7. 14 poäng
  Å vi hade bästa föreläsaren i Algebran idag (faktiskt erkänt den bästa matteläraren på KTH, minns inte namnet) men han var så skön. Bland annat när det råkade gnissla till sådär med kritan och en tjej längst fram gav i från sig ett liten tjut, så sa han "ja uu visst låter det obehagligt", lade ifrån sig kritan och tog båda händerna och med naglarna rispade längst hela tavlan så halva salen började tjuta.
 8. 13 poäng
  GOD JUL ÖNSKAR GTASAJTENS MODCREW! Idag kom tråden senare än vanligt. Man är inte samma gamla uppesittarjöns som förr. 2013 har för min del varit bästa året hittills med den bästa gåva någon kan få, dock tror jag 2014 kommer slå 2013 med hästlängder när bäbis ploppar ut fram i april. Själv sitter jag nu och väntar på att åka iväg till mina föräldrar på traditionsenligt julfirande, precis som denna tråden numera är standard, inte sant? 2013 gav forumet en liten uppsving med GTAV, annars har det varit väldigt lugnt år, nästan lite för lugnt. Man kan nästan ta på tystnaden ibland. Men men, vi gamla rävar får ju helt enkelt se till att 2014 blir ett sprudlande år. Så till sist vill jag väl i min enkelhet önska er alla en riktigt god jul, ett gott nytt år och en god fortsättning, så ses vi förhoppningsvis en annan dag på vårt alldeles egna kära lilla forum! (gamla trådar) 2006, 2007, 2008, 2009, 2010 (vilken flopp), 2011, 2012
 9. 13 poäng
  Jag vill klaga på mervärdesskatten, momsen - en fullständigt absurd skatt! I Europa, och inte minst i Norden, har vi av oförklarliga anledningar accepterat och vant oss vid att betala vanvettiga skattesatser, som egentligen inte är annat än legaliserade rån. När man summerar alla skatter som vi tvingas betala går mer än hälften (uppemot 60-70%) av våra inkomster och tillgångar till att betala skatt och andra avgifter. I en klass för sig spelar dock mervärdesskatten, momsen, som i nästan alla västeuropeiska länder överstiger 20% och i Sverige och Danmark är hela 25 procent! Hur kan man motivera och övertyga medborgarna att betala något så urbota befängt och ologiskt som moms??! Man går och köper en mobil som egentligen borde kosta 4000 kr men istället för 4000 får man punga ut med 5000 för att någon överdimensionerad mamma-stat kommer in och kräver en tusing! Noll logik! Man anlitar en målare som kommer hem och målar om köket; man betalar målarens timlön och andra arbetsersättningar, man betalar hans materialkostnader och hans resekostnader - det är rimligt. MEN sen kommer staten in i bilden och fordrar en extra fjärdedel för alltsammans! Galet! Faktum är att momsen är den ultimata "smygskatten" och en ren och skär guldgruva för staten - en skatt som verkar i det dolda och som få tänker speciellt mycket på. Ett genidrag. Borgerliga partier kan sänka inkomstskatten och få sina anhängares glada tack, bara för att därefter justera momsen; sossepartier kan smussla med momsen och därmed få mer cash att betala ut åt arbetsskygga bidragstagare. Ur ett rent jämlikhetsperspektiv är momsen än mer problematisk eftersom den är en regressiv skatt, dvs den är lika stor för alla, oberoende av om man tjänar 10000 i månaden eller 80000, och därför är det märkligt och synnerligen hypokritiskt att vänstern, "de fattigas vänner", kan stå och argumentera för momshöjningar. If you drive a car, I’ll tax the street. If you try to sit I’ll tax your seat. If you get too cold I’ll tax the heat. If you take a walk I'll tax your feet.
 10. 12 poäng
  Jag var uttråkad och gjorde en sån här.
 11. 12 poäng
 12. 12 poäng
  http://www.youtube.com/watch?v=c4GxmxsARkI
 13. 11 poäng
  Jo, det är det. För att du ska få spela GTA Online måste du godkänna Rockstars End User License Agreement, det vill säga deras villkor. Här står det bland annat: Användandet av robotar, spindlar eller andra program klassas som fusk, huruvida du gör det är en diskussionsfråga då du snarare nyttjar en glitch (bugg). Detta spelar egentligen ingen roll eftersom du når GTA Online via en PlayStation-konsol och via Playstation Network, alltså måste du även godkänna PlayStation Terms Of Service and User Agreement vilken du godkänner när du skapar ett SEN-konto som faller under PlayStation Network (SEN) Terms of Service: Du är alltså enligt avtal tvungen att följa dessa villkor för att använda maskinen och den mjukvara som går att nå, när du gör det går du även med på Sonys definitioner för vad olika termer innebär. Om vi tar en titt i nämnda villkor kan vi se att reglerna är tydliga: Det är alltså inte tillåtet att fuska (cheat), vilket likställs med att nyttja glitchar (buggar (any bugs)). Vill du ha det i klarspråk kan du vända dig till PlayStation Knowledge Center där du läsa praxis av ovanstående regler: Vice. har alltså ingått i ett avtal med Sony i vilket han likställer glitchande med fuskande, Vice. erkänner i den här tråden att han glitchar och erkänner därmed ur ett juridiskt perspektiv även att han fuskar. Såldes har han förlorat den här debatten och vi kan lägga den åt sidan, på begäran kan jag referera till svenska lagrum vilka förklara avtal och hur en människa blir juridiskt bunden till sådana.
 14. 11 poäng
  Gav jag nyss ett högre betyg än Crusader..?
 15. 11 poäng
 16. 11 poäng
 17. 11 poäng
  Skön busschaufför på bussen igår... Steg på precis vid ett chaufförsbyte och då den ena killen skulle kliva av (den andra hade inte kommit ännu) så sa han högt till alla i bussen "Vem har körkort och kan ta över?" Sedan så började han prata med någon nära honom och sa "och så tar du en snus också så går det ännu bättre!". Haha. Yay för trevliga busschaffisar.
 18. 10 poäng
 19. 10 poäng
  Det här var inte kul att höra. Måste vara åtta år sedan jag pratade med honom (herregud vad tiden FLYGER), men han var en av de bekantskaper härifrån jag verkligen uppskattade. Stabil och hjälpsam på alla vis, och på tok för jävla ung att gå bort. Tragiskt. Vila i frid, Topp3.
 20. 10 poäng
  Instämmer! ..+1 AP.
 21. 10 poäng
  http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/2722349_460s.jpg
 22. 10 poäng
  Jag klarade det! Nu ska jag ut och åka Amazon!
 23. 10 poäng
 24. 10 poäng
  Kanske borde hylla den kirurg på Karolinska som idag räddade min mors liv! Hon hade fått en hjärnblödning. På något magiskt sätt började han i ljumsken och arbetade sig upp till hjärnan och "stämpla" ihop det som brustit. Tack. Cheerio, Simon
 25. 10 poäng
  http://hackedirl.files.wordpress.com/2011/07/epic-win-photos-yo-mama-win.jpg
 26. 10 poäng
 27. 10 poäng
 28. 10 poäng
  Nu börjar det likna något! ---------
 29. 10 poäng
  http://upl.gizgiz.nu/files/derp6.jpg
 30. 9 poäng
  Det finns en tråd där du RITAR av det. Tror fan INGEN här vill se ett FOTO på det! Skärp dig för fan!
 31. 9 poäng
 32. 9 poäng
  Godkänd på uppkörningen för taxilegget idag! Äntligen är allting klart!
 33. 9 poäng
 34. 9 poäng
  Blev inspirerad av idag
 35. 9 poäng
  Förstår inte vad ni snackar om. Jag skrattar åt klippet, inte för att det är roligt att och jag tänker "haha, vilket retard som inte kan prata". Jag skrattar inte åt honom. Jag skrattar med honom för jag tycker han är charmig när han försöker trots att han har problem. Väldigt mysigt och roligt klipp!
 36. 9 poäng
 37. 9 poäng
  Och sen att de förlorade tillverkningen av McDonalds-leksaker till Kina. Fyfan.
 38. 8 poäng
 39. 8 poäng
  God jul önskar vi tre från Terrariavärlden!
 40. 8 poäng
  Tycker din 80x80-avatar och rörliga flagg-signatur bevisar dig fel.
 41. 8 poäng
 42. 8 poäng
  Bengt är peppad!
 43. 8 poäng
  . Det där var bland det fånigaste, fjantigaste och mest omogna jag sett!
 44. 8 poäng
 45. 8 poäng
 46. 8 poäng
 47. 8 poäng
  Och tack agenten för att du citerar hela bilden för att skriva "haha".
 48. 8 poäng
  Jävlar, antar att internet-nemesisar sätter djupa spår hos vissa.
 49. 8 poäng
 50. 8 poäng
×
×
 • Create New...