Jump to content

Topplista

Populärt innehåll

Mest uppskattat innehåll 2021-01-04 i alla områden

 1. God fortsättning! Jag och tjejen var på en snabb visit hos hennes föräldrar, sedan har vi varit själva hela julen. Resten av min familj har träffats ändå, vilket helt klart har känts jobbigt, men jag kände verkligen att det skulle kännas både dumt och oansvarigt att träffas 16 personer när åtminstone två stycken redan har hälsoproblem som det är. Nyår firades med klassisk parmiddag. I övrigt har jag nästan inte gjort något under ledigheten, vilket såklart är en följd av coronan, men det har varit en välbehövlig vila efter en intensiv jobbhöst. Hoppas att ni alla har det bra!
  2 poäng
 2. Nåväl, även detta år tycks jag ha varit sen på knappen, men skam den som ger sig! Julen firades i år med hela tjocka släkten, men utomhus och med distanstagande i den aktning man kunde bringa. Mycket småbarn även detta år, ja ännu fler rentav, och vartefter Kalle Anka började stå för dörren försvann alla hemåt utom jag och tjejen, som stannade kvar hos brorsan för att öppna paket med lillpojken. Jag hade redan tidigare fått en liten påse med godis, men inslaget sådant utan uppenbara ledtrådar för en tvååring att förstå att det var choklad i. Således gick han gång efter gång tillbaka och s
  1 poäng
 3. God Jul kära sajtare. Remember, Respect is Everything.
  1 poäng
 4. Jag brukar ju hinna med detta juldagen eller åtminstone annandagen, nåväl. God jul i efterskott och god fortsättning!
  1 poäng
 5. Låter som en ganska bra jul under rådande omständigheter! Kul att du har så mycket på gång också med musik, spel, träning, jobb och allt annat som hör till! Själv var vi några stycken hemma hos min syster, sammanlagt 6 personer som höll avstånd, som hade en traditionell jul; julmat, Kalle, Svensson Svenssons jul och klappar. Inget som stack ut från en vanlig jul förutom antalet människor, och trevligt var det absolut! God jul och god fortsättning!
  1 poäng
 6. 200 kilogram! Jävlar vilken milstolpe!
  1 poäng
 7. Blir ju nödig bara av att läsa texten!
  1 poäng
 8. Ah, ett förstklassigt inlägg! Såna ser man inte ofta nuförtiden, när telefoner tagit över skrivandet. Och "att bero på" telefoner är det ju i någon sorglig nån betryggande att det inte bara är jag som har en trasig webbupplevelse av forumet i min mobil.
  1 poäng
×
×
 • Create New...