Jump to content

Topplista


Populärt innehåll

Mest uppskattat innehåll 2020-05-21 i alla områden

 1. 1 poäng
  Städa, schmäda. Skrivbordet är rent sånär som på en hög med kuvert men hyllorna är alltjämt fulla med skräp från 2013. Aja. Ny skärm ialafall! Bättre tangentbord kommer väl vartefter, men det kan dröja alltifrån en vecka till två år. Nu står datorn på ett fläktstativ till vänster om skrivbordet på en byrå och tar inte upp någon yta. Med andra ord kan jag faktiskt arbeta i mitt arbetsrum och inte bara konstatera attjag borde göra något åt det. Förhoppningsvis och troligtvis blir det även roligare och enklare att skriva saker på forumet också! Har tröttnat på mobilversioner av sajter, nu är det back to the core som gäller.
 2. 1 poäng
  Livegig över stream. 1 minuter var restriktionen. Vi satte det på 11:59
 3. 1 poäng
  GTA Online är något jag egentligen är väldigt färdig med, men vid nåt enstaka tillfälle de senaste 7 åren spelade jag ju med... Xersize och Adrian? Ingen aning, men det har alltid varit roligare att spela med folk man känner än ensam eller med randoms. Jag skulle hoppa på nästan vilket spel som helst om det blir lika roligt som när Team Kebab/Simpa/Lajjan spelade BF3. Hojta ifall du blir spelsugen på något så hakar jag nog på
 4. 1 poäng
  Haha, sex år senare är det fortfarande typ samma spelserier jag skulle kolla på om jag fick för mig att skaffa ett spel. Smalt intresse som sagt... I dagsläget är GTA VI det enda spel jag med säkerhet kan säga att jag kommer skaffa i framtiden. Eftersom det kommer innebära en ny dator blir det såklart lite andra spel också, men inget jag känner hype över just nu.
 5. 1 poäng
  Det är förmodligen slut på bensin, jag vet inte om den återfylls eller inte. Åk inte med konstant efterbrännare nästa gång, fäll upp landningshjulen och släpp accelerationsknappen.
×
×
 • Create New...