Jump to content

Topplista


Populärt innehåll

Mest uppskattat innehåll sedan 2019-04-13 i alla områden

 1. 8 poäng
  Köpte oss ett radhus. Klar uppgradering från tvåan vi bor i nu, trots att den är fin och har en trevlig utsikt.
 2. 4 poäng
  Städa, schmäda. Skrivbordet är rent sånär som på en hög med kuvert men hyllorna är alltjämt fulla med skräp från 2013. Aja. Ny skärm ialafall! Bättre tangentbord kommer väl vartefter, men det kan dröja alltifrån en vecka till två år. Nu står datorn på ett fläktstativ till vänster om skrivbordet på en byrå och tar inte upp någon yta. Med andra ord kan jag faktiskt arbeta i mitt arbetsrum och inte bara konstatera attjag borde göra något åt det. Förhoppningsvis och troligtvis blir det även roligare och enklare att skriva saker på forumet också! Har tröttnat på mobilversioner av sajter, nu är det back to the core som gäller.
 3. 4 poäng
  Ja, bättre sent än aldrig heter det ju, men några länder firar ju den 25:e och även vi forumiter kanske har både lilljul, förjul, efterjul och reservhjul. Själv firade jag julen i föräldrahemmet med alla syskon och deras knoddar. Skrikåldern är förbi för de flesta så numera är det mest gulligt att se dem leka och prata med varandra. Nyåret kommer jag fira i Tyskland, med sällskap. Vi hade högre planer men såhär års är det hopplöst att få tag i vettiga flygbiljetter. I vår kommer jag jobba som tyskalärare och prova på en annan typ av tillvaro. Hoppas det går bra. Såhär i juletider förstår jag om man vill ha något som värmer kropp och själ. Håll därför tillgodo med en riktigt fin brasa som kan få gå på repeat i ert vardagsrum. GOD JUL ÖNSKAR GTASAJTENS MODCREW!
 4. 4 poäng
  Nikon D7500 + Nikon AF-S 50/1.8 G + 128GB Sandisk Extreme + Kameraväska. Ett sjukt lyft från min gamla D3000!
 5. 3 poäng
  Livegig över stream. 1 minuter var restriktionen. Vi satte det på 11:59
 6. 3 poäng
  Landade på ett begagnat set Q-Acoustics i slutändan. Min källare tar form, det är roligare att köpa högtalare än OSB-skivor, gips, tak och golv i alla fall. Tänkte att när jag ändå gjorde tråden så kunde jag uppdatera dom få aktiva om hur det blev i slutändan.
 7. 3 poäng
  Hårda bud i Mellerud!
 8. 3 poäng
  Tack, Seth! ❤️ God jul och gott nytt år allesammans!
 9. 3 poäng
  God jul alla! __________________________________________________________________________________________________________________
 10. 3 poäng
  I natt släpps ÄNTLIGEN mitt debutalbum, och jag har även fysiska exemplar. Något jag drömt om sen jag var 8 slår äntligen in. Känns helt jäkla sjukt!
 11. 3 poäng
  Tack för förslaget men det är för mycket görm för min del. Har insett att den minimala andel av det nedskrivna materialet som faktiskt kom till användning samt att behöva köpa en extern och gå igenom hela den processen inte väger över. Jag har börjat anteckna saker på papper. Vilket grymt program! Fungerar mycket bra, har scannat en 10-12 år gammal hårddisk och har hittat mycket intressanta raderade grejor Men mycket porr..oj, oj, oj, så mycket porr...😑 99% porr faktiskt.
 12. 3 poäng
  We back baby!! Packade ner min dator för kanske två månader sedan för att mäklaren tyckte att lägenheten var finare utan den (trots min perfekta montering), och nu sitter jag i huset med den monterad. Flyttade in i fredags men internet dyker inte upp förrän nu vid midnatt så har prioriterat annat än att sluka min mobilsurf. Känner mig nästan ovan att skriva på ett tangentbord, herregud, jag saknade den (och er) mer än jag trodde. 😂
 13. 3 poäng
  Inte mer än 7000 behövde jag lägga. Helt sjukt.
 14. 2 poäng
  Triple post, yeay Den dök upp tidigt, redan i torsdags! Än så länge rätt så nöjd, men två-tre saker gör mig lite besviken. Tiltfunktionen rullar bara åt ett håll, vilket inte borde spela någon roll men eftersom sladdarna går rakt in i skärmen och inte någon konsol på botten gör det att det blir än svårare att tilta. Ska man göra det kommer det troligen bli på veckobasis, för det är ett jädra styr med att anpassa ca 8 sladdar bra nog för att kunna dras 40 centimeter extra när de redan från början är väldigt tight satta. Jag gillar sladdordning och just nu råkar det vara rätt så korta sladdar jag har att leka med, så det funkar inte jättebra att röra saker fritt. Vilket leder mig till nummer två: När jag försökte styra med detta drogs en USB-kabel lite för hårt och jag hörde något trilla ned. Det visade sig vara plastflärpen i ett USB-uttag som helt sonika bara brutits av. Jag testade att montera en USB-apparat in i det uttaget ändå, men det blir förmodligen kortslutning för det får ingen ström. Jag satte i plastflärpen i USB-sladden istället och försökte på nytt, och då fungerar skårorna i plasten som en sorts bärplockarskopa som föser upp metallkontakterna så att de separeras från bottenväggen i uttaget och istället ansluter till toppen av sladden, som det ska vara. Så länge jag inte drar ur denna sladd kommer jag inte tappa bort den, men skulle det ske är det nog lite kört. (Såvida man inte slaktar valfri annan USB-kontakt på skrotade datorer/annat.) Borde kanske reklamera men det blir nog bara mer problem än att låta det vara. Tredje felet är att högtalarna är kass. Jo, det visste jag ju, men inte att det skulle vara sämre ljud än i min mobiltelefon. Ljudet skorrar redan på halvvolym och det blir smärtsamt höga diskantnivåer även på låg volym. Lyckligtvis har jag ett par USB-högtalare men de funkar bara med en USB-B-kontakt (en sån där till skrivare) inkopplad till skärmen, så jag väntar på att det ska komma hem en sådan till mitt Clas Ohlson. Hade kunnat köpa en i butik för 150 spänn men då väntar jag hellre tills de får in den utgående modellen från sitt lager för 30 spänn. I vilket fall är det bra att den har högtalare över huvud taget antar jag Jag har testat med både min laptop och min gamla dator och jäklar alltså, gamla datorn har så bra bild att jag funderar på att gå tillbaka till Windows XP för gammalspelande ibland Bilder kommer när jag städat skrivbordet
 15. 2 poäng
  Jag sitter ganska mycket vid datorn ändå. Mycket för att jag håller på så mycket med musik, så jag håller på mycket med marknadsföring, samarbeten, letar producenter osv. Sen är det en del slösurfande faktiskt, det blir nog några timmar på YouTube och kollar lokala tidningen men mycket är musikrelaterat. Dock är det inte mycket sociala medier sen jag inaktiverade mitt Facebook-konto utan nu är det som sagt mest musikrelaterat, lite spelande och en del YouTube.
 16. 2 poäng
  Shit pommes va tyst det var här... Jag som nästan minns ... all... kärlek och aktivitet som fanns här! Te.x saker som "Fuck you alle .mp3"
 17. 2 poäng
  Gig i lördags, i tävlingsformat. Enligt juryn borde vi ha vunnit, men andra band hade dragit dit fler folk i publiken som röstade på dem så vi hamnade på andra plats. Vinnaren träffade oss dock utanför lokalen efteråt och sa att de visste att de vann på publiksiffror och att det var vi som var de värdiga vinnarna. Som en bonus gav de mig väldiga beröm för mitt trumspel och tyckte jag var jäkligt skicklig och lyfte bandet. Det hade kunnat svara smörande, men jag var inte ens där så det var ärliga komplimanger Nån som vet var vi kan giga härnäst?
 18. 2 poäng
  Hur jag kom in på detta vet jag knappt, men det är kanske den starkaste artikeln SVT nyheter publicerat förra decenniet! https://www.svt.se/nyheter/utrikes/pavar-i-blasvader
 19. 2 poäng
 20. 2 poäng
  God jul i efterskott, och gott nytt decennium! Hade tänkt hinna skriva igår på en av de äkta juldagarna, men en bortsprungen hund och krånglande bil satte p för det!
 21. 2 poäng
  God jul! 😍 23e spenderade jag med syskon, syskons barn och mor, 24e åkte vi till Härnösand och spenderade dagen med min sambos pappa och syskon och igår den 25e hade vi bjudning här hemma för hennes mamma och den sidan av hennes familj. Skönt att faktiskt vara hemma en dag till skillnad från allt rännande som tillhör den här högtiden.
 22. 2 poäng
  Jag och en kompis gjorde detta mästerverk för typ 10-12 år sen x)
 23. 2 poäng
  Satt i fem minuter och kunde inte komma ihåg @rabarbens nickname och blev lite förbannad på mig själv. Never 4get!
 24. 2 poäng
  Ursäkta dubbelpost, men det är inte så mycket som händer här nu för tiden, tråkigt nog. Så... Ja. Jag släppte min nya singel idag, som heter EMPIRE. Det är en lite Eminem-inspirerad dänga som jag själv tycker har lite inslag av rap från tidigt 2000-tal, den typen som jag är uppväxt med, och den kommer vara med på kommande skivan. Ni får gärna säga vad ni tycker och som vanligt så uppskattas det så klart alltid om ni känner för att rekommendera den till vänner som ni tror kan gilla den. Klicka HÄR för att lyssna på den på Spotify, vill ni ha länk till någon annan sida så säg till. Jag fixar!
 25. 2 poäng
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vastmanland/katten-dampen-behover-ingen-lada-han-gar-pa-toaletten Jag har kanske inte allt för höga krav, men tyckte detta var ganska häftigt. Och katter kan tydligen döpas till vad som helst.
 26. 2 poäng
  Roligt att höra! Ja, vi hade som signum/metod att inget av det vi gjorde skulle vara datagjort, fuskklippt eller autotunat. Enda jag vet är fuskat med är ett ställe där dubbelstampet inte var tajt i en andra halva av en refräng, så vi copypastade första halvan istället. Men utöver det tror jag inte vi gjort några "regelbrott" mot oss själva
 27. 2 poäng
  Sjukt snyggt omslag, ger lite Jan Lööf-vibbar. Lyssnat på några låtar nu och gillar det jag hör. Kul att ni har en del variation i stil mellan låtarna. Känns som en frisk fläkt i dessa tider att höra något som är gjort the oldschool way med riktiga instrument.
 28. 2 poäng
  Är det bra material kan du skicka det till bojjan@vadbetyderrunka.nu. :yes:
 29. 2 poäng
  Tränar för tillfället PPL (Push, Pull, Legs), upp till 6 dagar i veckan! Älskar denna rutin! Ser ut såhär för tillfället!
 30. 1 poäng
  Fick äran att gästa en grymt jävla bra solofilm av Krypton!
 31. 1 poäng
  I brist på bättre ord får det väl stå "surfingvanor", men det jag undrar är hur ni för det mesta går ut på internet. En av huvudanledningarna till att jag inte skriver så mycket här längre är att forumet för mig alltid har upplevts bäst genom att sitta ned i sin datorstol med en hel datorrigg och bläddra igenom forumet tills man hittar något kul att svara på, och så går det rätt fort att göra det med tangentbord och mus och man sitter upp ordentligt i stolen och är nästan något av en författare eller journalist när man skriver. Men mina datorvanor har gått från "jag måste hem och koppla upp mig så jag kan kolla mailen en halvtimme innan telefonen blir upptagen" till "jag sitter vid min dator cirka 8 timmar om dan och skriver dagarna i ända" till "emellanåt kollar jag datorn, ett par gånger om dan" till "datorn går på en gång i veckan då jag sitter ned ordentligt och kollar mail och forum"... ...till "jag kollar mobilen i två sekunder mellan mina bussbyten för att se om det finns någon röd symbol däruppe som är bra att ta hand om ifall det skulle vara nåt viktigt på gång med forumet". Och det tycker jag är hemskt synd, för jag gillar fortfarande forumet och skulle helst gå tillbaka till något av de tidigare stadierna även om det skulle krävas mycket av mig. Datorer överlag är något jag inte sitter vid längre varken i jobb eller på fritiden, för allt sker genom mobilen och förbannat jobbigt bantade och ändå trasiga touch-versioner av hemsidor fulla med cookievarningar och popups om att VI TÄNKER PÅ DIG. Den bästa tiden mellan att browsers slutade bete sig konstigt fram tills dess att IPRED och GDPR krävde ett sabla tjat om cookies, plus naturligtvis den "smarta" eran då allting skulle skrivas i Arial med punktstorlek 26 för att det annars skulle bli för svårt att läsa på mobilen, är förbi. Vi är fast i ett snuttifierat internet där allting ska ske i korta 130-tecken långa meddelanden och nyheter ska levereras i flashpoints. Algoritmer säger vad det är vi är "intresserade av", inte för att leverera ett bättre internet till oss utan för att ännu mer specifikt kunna rikta reklam mot oss. Jag gillar inte reklam generellt, för vem gör väl det, men ska det ändå finnas där vore det ju bra om den är någorlunda överensstämmande med mina intressen. Jag har rentav börjat likea sidor jag vet kommer generera jobbigt uppenbar reklam på facebook bara för att det ska rikta in sig mer mot mina intressen, men ändå känns all reklam otroligt generalistisk och irrelevant. Internet är dött, länge leve det roliga internet. Tålamodet likaså, för denna text kommer säkerligen se vansinnigt lång ut på en mobil medan det istället var standardlängden på inlägg förr i tiden hos somliga. Nu vet jag vad ni tänker, jag har ju alltid skrivit långa texter. Ja, visst, men andra skrev också länge och både jag och andra har reducerat input till internet/forumet till endast så korta meddelanden man har tålamod till att skriva på mobilen. Jag skulle verkligen vilja sitta mer vid en dator på min fritid, men det blir bara mobilen och PS4 nuförtiden. Surfplatta ibland för att kolla på nåt medan jag äter/diskar, men den är så dum att jag aldrig skulle få för mig att använda den till varken surf eller att skriva. Vad är dina surfingvanor och hur tycker du att internet har blivit från 2005 tills idag?
 32. 1 poäng
  Haha, sex år senare är det fortfarande typ samma spelserier jag skulle kolla på om jag fick för mig att skaffa ett spel. Smalt intresse som sagt... I dagsläget är GTA VI det enda spel jag med säkerhet kan säga att jag kommer skaffa i framtiden. Eftersom det kommer innebära en ny dator blir det såklart lite andra spel också, men inget jag känner hype över just nu.
 33. 1 poäng
  Ja gud. Jag tror att jag först kom hit i jakt på ett crack till Vice City som jag hade lånat av en kompis. Fick den där i svar och förstod ingenting, självklart hade jag inte läst några regler innan.
 34. 1 poäng
  Kul att det går så bra för dig! Jag fick nyligen ett nytt gymkort då jag passerade sju år som medlem och jag kör fortfarande på, går väl runt 4-5 dagar i veckan oftast. Jag är relativt stark just nu, fast inte överdrivet stor då jag försöker hålla mig på hyfsat lågt kroppsfett. Jättestolt över din framgång!
 35. 1 poäng
  Så jag har släppt min debutskiva, fixat merchandise och nu har jag officiellt min egen hemsida på både svenska och engelska. Det här känns overkligt bra!
 36. 1 poäng
  Aaah! Jag missar som sagt nu på lördag men det är inte omöjligt att jag svänger förbi någon annan gång EDIT: För övrigt så fick jag tillbaka mitt debutalbum från mastering igår. Nu ska jag bara planera släpp av två singlar innan och sen kommer albumet ut i slutet på året. Känns overkligt. Jag har velat släppa en hel platta sen 2012 och nu händer det äntligen, för att jag har lärt mig själv att mixa och jag ser till att det händer. Jag jobbar redan på skiva nummer 2 som kommer komma nästa år. Det rullar på bra nu!
 37. 1 poäng
  Hej! Som ni alla vet så finns det många av oss här på forumet som håller på med musik. Vissa sjunger, vissa spelar instrument, vissa producerar och vissa gör flera saker. Vi har ju en Egen musik-tråd där vi kan visa upp vår egna musik, men jag tänkte att det kunde vara roligt med en tråd om just musikproduktion. Det finns säkert de av oss som producerar musik åt andra och så vidare, och då kan man visa upp det, eller bara diskutera kring produktion generellt. Komma med tips på utrustning eller plugins, fråga om det är något man undrar, ta hjälp av varandra i olika projekt och så vidare. Jag har själv börjat mixa min egen musik sen snart två år tillbaka och vet att jag kan behöva lite tips ibland, men jag kan säkert också komma med tips och råd om det behövs! Nu är ju forumet lite halvdött så det kanske inte blir en allt för aktiv tråd, eller admins kanske tycker att det kan gå under Egen Musik-tråden, men jag tänkte att det kanske förtjänar en egen tråd samt att då kan man undvika spam/dubbelpost i Egen Musik-tråden. Så, vad tycker ni? Jag kan vara först med att ställa en fråga: vilka plugins tycker ni är viktigast för mixning av vocals? Själv använder jag mig av Fabfilters EQ samt flertalet Waves-plugins (CLA Vocals, DeBreath, DeEsser, Doubler, RVox, Scheps Omni Channel, SSLGChannel och Studiorack). Har ni tips på fler? En bra kompressor skulle jag eventuellt kunna behöva!
 38. 1 poäng
  En Korg SP-280, fullstor 88-tangenters med diverse output. Två hörlursuttag (fram och bak), tele ut med mono/L och R, midi in+ut, mix in för att spela mp3-spelare/mobil som aux i högtalarna som är så kraftiga att man typ kan få lite ont av dem. Proffsig pedal och benen ingick till skillnad från de flesta andra märken. Mycket nöjd med mitt köp, och den verkar till och med ha stigit i pris under dessa 6,5 år
 39. 1 poäng
  Har just beställt midikabel för att koppla till mitt piano, så jag kan arrangera för storband/orkester. Sen tänkte jag utforska möjligheten att koppla mitt digitala trumset, som jag aldrig riktigt tyckt varit bra nog, så jag kan använda det live som slagverkspads för att komplettera mitt riktiga trumset. Ska bli spännande! Bra tråd för övrigt. Mer trådar åt folket! Särskilt om musik
 40. 1 poäng
  Klart det är roligt att det kommer till PC, men är verkligen PS4/XB1-scenen såpass död på forat att verkligen ingen skrivit om detta spel på ett helt år förrän en PC-release kom på tal? Senaste uppdateringen med Trader/Collector/Bounty Hunter-roller var det häftigaste som hänt spelet på länge och jag skulle vilja skriva ett par trådar om det men det mesta jag skrivit har inte fått så mycket respons så jag lät bli. Kommer antagligen inte köpa detta till PC eftersom jag är nöjd med PS4. Skillnad var det med PS3 och GTA V/Online där allt började bli riktigt jobbigt, då var PC en skön sval bris
 41. 1 poäng
  Jag är mer eller mindre bara en låt från att vara helt färdig med mitt debutalbum. Känns så jäkla overkligt!
 42. 1 poäng
  Behåller fliken öppen så kommer jag ihåg att rösta när jag sätter mig vid datorn. Gällande låten i sig så är ditt flow som vanligt helt fantastiskt. Jag är väl inte riktigt rätt publik för underground-rap egentligen men det är ändå lätt att uppskatta talang. 👍
 43. 1 poäng
  Jag försöker men den där sidan är helt hopplös. Kan inte logga in med Google-konto, sidan frös när jag försökte göra ett konto manuellt och nu står det att mitt användarnamn/mail redan är registrerad men kan inte logga in. Ska kolla mer på det sen. 😅
 44. 1 poäng
  Nu är ju denna tråd ett fenomen för dig självt inom bumping, så... GTA Online fick just ett vackert tillskott: Vulcar Nebula, vilket antagligen ska föreställa en Volvo 240. Inte illa https://www.rockstargames.com/newswire/article/61096/The-Vulcar-Nebula-Turbo-Sports-Classic
 45. 1 poäng
  Nja, backupa hela nuvarande disken först till extern hårddisk och kör sedan återställning? Värsta som händer är att du slösat tid och sedan återställer nuvarande läge från den externa. Men jag tror fortfarande på återställning.
 46. 1 poäng
  Jag skulle nog köra på en systemåterställning om det bara var tre dagar sen. Andra kanske har andra tips, men jag har nog inget annat att rekommendera.
 47. 1 poäng
  Classic 27 Augusti. Är ni redo?
 48. 1 poäng
  De vilade ju för fan hela röva mot hövve!!!!!
 49. 1 poäng
  Jag tror inte han gjorde det helt automatiskt, det handlade nog mer om att han möjliggjorde snabba bandesigner genom ett rutnät och på eller av för huruvida det skulle finnas block där eller inte, jämfört med de hoppaskjuta-banor han gjort till andra spel som krävde tiotals timmar för varje rum. Kul att se att du lägger energin på något nyttigt och självutvecklande! Det är verkligen en fröjd att se dig ha hittat något du vill fördjupa dig i
 50. 1 poäng
  Grabbar, för fan. Tre och ett halvt år sedan någon annan såg en häftig video? Det kan inte vara möjligt. Om det går att länka till Facebook-videos här, för det är väl den sidan som tagit över videos nuförtiden, får ni posta dem här. Nu smäller vi liv i tråden! Det här är bland det häftigaste jag sett.
×
×
 • Create New...