Jump to content

Topplista


Populärt innehåll

Mest uppskattat innehåll sedan 2019-04-13 i alla områden

 1. 8 poäng
  Köpte oss ett radhus. Klar uppgradering från tvåan vi bor i nu, trots att den är fin och har en trevlig utsikt.
 2. 3 poäng
  Tack för förslaget men det är för mycket görm för min del. Har insett att den minimala andel av det nedskrivna materialet som faktiskt kom till användning samt att behöva köpa en extern och gå igenom hela den processen inte väger över. Jag har börjat anteckna saker på papper. Vilket grymt program! Fungerar mycket bra, har scannat en 10-12 år gammal hårddisk och har hittat mycket intressanta raderade grejor Men mycket porr..oj, oj, oj, så mycket porr...😑 99% porr faktiskt.
 3. 3 poäng
  We back baby!! Packade ner min dator för kanske två månader sedan för att mäklaren tyckte att lägenheten var finare utan den (trots min perfekta montering), och nu sitter jag i huset med den monterad. Flyttade in i fredags men internet dyker inte upp förrän nu vid midnatt så har prioriterat annat än att sluka min mobilsurf. Känner mig nästan ovan att skriva på ett tangentbord, herregud, jag saknade den (och er) mer än jag trodde. 😂
 4. 3 poäng
  Inte mer än 7000 behövde jag lägga. Helt sjukt.
 5. 2 poäng
  Är det bra material kan du skicka det till bojjan@vadbetyderrunka.nu. :yes:
 6. 2 poäng
  Tränar för tillfället PPL (Push, Pull, Legs), upp till 6 dagar i veckan! Älskar denna rutin! Ser ut såhär för tillfället!
 7. 1 poäng
  Jag har som sagt börjat producera själv, och idag var jag i studion i 6 timmar för att mixa den här låten samt klippa ihop videon. Jag vill bara poängtera innan ni tittar att låten inte är tillräckligt mixad för att släppas på Spotify ännu, men det är planen för framtiden, dock ville jag få ut en liten snabb video så folk får höra ungefär hur låten kommer bli. Ni får mer än gärna komma med konstruktiv kritik, jag vill trots att bli bättre på musikproduktion!
 8. 1 poäng
  Sprang Toughest igår. Följde upp med Toughest Family idag. Jag har nog aldrig upplevt en sådan fruktansvärd träningsvärk och muskeltrötthet som jag gör i nuläget, men kul har det varit! Tog gårdagens lopp (8 km, 40 hinder) på 2.36 och dagens (2km, 20 hinder) på dryga 40 minuter.
 9. 1 poäng
  Jo, svettigt värre, men förra sommaren kommer nog ändå vara svårslagen. Jag visste knappt var jag skulle ta vägen dagarna innan jag skrev inlägget i juli förra året. Har vidtagit lite åtgärder också, klippt håret, skaffat jeansshorts (snarare tillverkat) och rotat fram vita t-shirts. Har dessutom tagit ut två veckors semester nu innan midsommar så går ju alltid att hoppa i sjön också!
 10. 1 poäng
  Jag hjälpte en kollega som hade råkat radera alla sina foton och använde då programmet Recuva. Så länge det blocket på disken inte har rörts så borde det fungera. Kan vara värt ett försök.
 11. 1 poäng
  Känner mig lite stolt att den första låten som jag producerade åt någon annan kommer släppas. Utveckling är bara roligt!
 12. 1 poäng
  Nja, backupa hela nuvarande disken först till extern hårddisk och kör sedan återställning? Värsta som händer är att du slösat tid och sedan återställer nuvarande läge från den externa. Men jag tror fortfarande på återställning.
 13. 1 poäng
  Jag skulle nog köra på en systemåterställning om det bara var tre dagar sen. Andra kanske har andra tips, men jag har nog inget annat att rekommendera.
 14. 1 poäng
  Designen ser helt ok ut faktiskt
 15. 1 poäng
  Tack visste inte att det var gratis!
 16. 1 poäng
  Mycket! Har spenderat många timmar med videor och podcasts angående Classic och ser väldigt mycket fram emot det. Började spela runt WOTLK och testade nån Classic privatserver och fick faktiskt en rejäl nostalgikick ändå. Personligen är jag väldigt nöjd med genomgången de gjorde på Blizzcon och förstår svårigheterna med att tillverka det och är ingen som bryr sig om bra grafik, transmogs osv så det känns superlativt spännande att få hoppa in i gammvärlden och känna sig underlägsen för en gångs skull.
 17. 1 poäng
  Classic 27 Augusti. Är ni redo?
 18. 1 poäng
  Slänger la upp en bild på baksidan också. Tränar för tillfället enligt ett powerbuilding-schema med 5 träningsdagar i veckan. Dubbla pass på torsdagar.
 19. 1 poäng
  De vilade ju för fan hela röva mot hövve!!!!!
 20. 1 poäng
  Okej. Jag är glad att mitt sextonåriga jag inte fick tag på den där videon. Hälften av mig skulle göra saker som bara MetoC7 skulle behöva förklaring på, och hälften skulle lägga till de där tricken i min redan onödigt våghalsiga repertoar av gymnastiktrick, tills jag bröt nacken. Tuff video!
 21. 1 poäng
  Jag tror inte han gjorde det helt automatiskt, det handlade nog mer om att han möjliggjorde snabba bandesigner genom ett rutnät och på eller av för huruvida det skulle finnas block där eller inte, jämfört med de hoppaskjuta-banor han gjort till andra spel som krävde tiotals timmar för varje rum. Kul att se att du lägger energin på något nyttigt och självutvecklande! Det är verkligen en fröjd att se dig ha hittat något du vill fördjupa dig i
 22. 1 poäng
  Grabbar, för fan. Tre och ett halvt år sedan någon annan såg en häftig video? Det kan inte vara möjligt. Om det går att länka till Facebook-videos här, för det är väl den sidan som tagit över videos nuförtiden, får ni posta dem här. Nu smäller vi liv i tråden! Det här är bland det häftigaste jag sett.
 23. 0 poäng
  När desperation tar över... Har fortfarande inte fått tag i den :(
 24. 0 poäng
  Grumpy Cat https://www.nytimes.com/2019/05/17/business/media/grumpy-cat-dead.html
×