Jump to content

Topplista


Populärt innehåll

Mest uppskattat innehåll sedan 2019-04-13 i alla områden

 1. 7 poäng
  Köpte oss ett radhus. Klar uppgradering från tvåan vi bor i nu, trots att den är fin och har en trevlig utsikt.
 2. 2 poäng
  Inte mer än 7000 behövde jag lägga. Helt sjukt.
 3. 1 poäng
  Mycket! Har spenderat många timmar med videor och podcasts angående Classic och ser väldigt mycket fram emot det. Började spela runt WOTLK och testade nån Classic privatserver och fick faktiskt en rejäl nostalgikick ändå. Personligen är jag väldigt nöjd med genomgången de gjorde på Blizzcon och förstår svårigheterna med att tillverka det och är ingen som bryr sig om bra grafik, transmogs osv så det känns superlativt spännande att få hoppa in i gammvärlden och känna sig underlägsen för en gångs skull.
 4. 1 poäng
  Classic 27 Augusti. Är ni redo?
 5. 1 poäng
  Slänger la upp en bild på baksidan också. Tränar för tillfället enligt ett powerbuilding-schema med 5 träningsdagar i veckan. Dubbla pass på torsdagar.
 6. 1 poäng
  De vilade ju för fan hela röva mot hövve!!!!!
 7. 1 poäng
  Okej. Jag är glad att mitt sextonåriga jag inte fick tag på den där videon. Hälften av mig skulle göra saker som bara MetoC7 skulle behöva förklaring på, och hälften skulle lägga till de där tricken i min redan onödigt våghalsiga repertoar av gymnastiktrick, tills jag bröt nacken. Tuff video!
 8. 1 poäng
  Jag tror inte han gjorde det helt automatiskt, det handlade nog mer om att han möjliggjorde snabba bandesigner genom ett rutnät och på eller av för huruvida det skulle finnas block där eller inte, jämfört med de hoppaskjuta-banor han gjort till andra spel som krävde tiotals timmar för varje rum. Kul att se att du lägger energin på något nyttigt och självutvecklande! Det är verkligen en fröjd att se dig ha hittat något du vill fördjupa dig i
 9. 1 poäng
  Grabbar, för fan. Tre och ett halvt år sedan någon annan såg en häftig video? Det kan inte vara möjligt. Om det går att länka till Facebook-videos här, för det är väl den sidan som tagit över videos nuförtiden, får ni posta dem här. Nu smäller vi liv i tråden! Det här är bland det häftigaste jag sett.
×