Jump to content

Topplista


Populärt innehåll

Mest uppskattat innehåll sedan 2018-10-28 i alla områden

 1. 3 poäng
  Skivan är nu tryckt, numrerad och signerad! Brorsans låtar som han skrivit från 2004 till 2018 under olika perioder har äntligen hamnat i studio, proffsmixats och -mastrats. Omslaget är gjort av samma konstnär som ritat omslag till bland andra Ghost. Jag spelar trummor och slagverk, brorsan har skrivit låtarna, texterna och spelar gitarr och sjunger. Till detta har vi haft två polare som spelat bas och keyboard. Musikgenren är lite varierad, men framförallt "något mjukare hårdrock", alternativt poprock. Dock finns ett par ballader med på plattan som gör den något mer varierad än ett renodlat rockalbum. Första låten är uppe på Spotify redan idag, och resten kommer om ungefär tre veckor. PM:a gärna om ni vill ha ett ex signerat. Kostnad 120:-.
 2. 3 poäng
 3. 3 poäng
  Fan, man kan ju inte glömma jultråden på sajten.. Tradition jueh. Nu hinner jag innan tolvslaget, får redigera trådan imorgon så den ser ut som den ska göra. Tjarrå!
 4. 2 poäng
 5. 2 poäng
  Kiken? KIKEN? JA HITTAR EJ LÄN-PARTYT!!!
 6. 2 poäng
  Show me what you got! I den här tråden postar och diskuterar vi merchandise och samlingsobjekt relaterat till GTA. Det kan vara saker vi köpt, gjort eller bara sett men kanske vill ha! Efter att min bror skaffat en 3D-skrivare och gjort några diafanbilder av en grupp vi båda gillar nämnde jag att det vore häftigt att göra en helt rund lampa och att jag önskade mig en sådan i julklapp. Funderade på vad jag ville ha för motiv och kom fram till att det vore grymt att göra GTA-spelens boxart. Hoppade över idén om en rund lampa då nackdelen vore att man inte skulle se alla bilder samtidigt, och jag ville dela in spelen i grupper. Jag tog boxarten för GTA III, VC och SA och ändrade kontrasten i varje bild för att detaljerna skulle stå ut bättre i svartvitt, sedan skickade jag bilden till brorsan som finslipade inställningarna, konverterade till 3D och slutligen skrev ut bilden. Trots att hans skrivare är en väldigt billig variant blev resultatet riktigt grymt. Nästa gång blir det IV / EFLC / V, sen LCS, VCS och Chinatown Wars
 7. 2 poäng
  God jul och gott nytt år 2019
 8. 2 poäng
 9. 2 poäng
  Hemsidan uppe! Lyssna här!
 10. 2 poäng
  Trodde jag skrivit i den här tråden, men måste ha varit någon annan som rörde public service. Nåväl, även om det säkerligen kommer att dyka upp en hel del frågetecken med tiden är jag positiv till det här. Idag känns det helt enkelt inte seriöst med en lag som har sin grund i teknik som fanns tillgänglig på 1950-talet. Jag tror att många är mer ok med att det bara dras istället för att kontaktas av Radiotjänst på olika vis. Tråkigt för de som tycker om att få sniglar på ögat dock!
 11. 2 poäng
  Är uppe i mitt fjärde band nu av någotsånär seriös sort, förutom orkester och hemvärnet som jag var med i för länge sen och flunkade. Svårt att säga vad det är man vill egentligen, jag tycker det inte är så kul förrän det är dags för spelning och av alla band jag varit med i är det mycket sällan jag ens brytt mig om att kolla Dropbox-mappen med material. Jag går dit, spelar trummor och går hem igen, och glömmer bort bandet tills nästa vecka då folk frågar om det är rep. Repeat. Men mitt förra band, som nu genomgår reboot, har spelat in en skiva som nu är färdig! Allt är bara en fråga om hur den ska släppas, men Spotify kommer det nog åtminstone att bli.
 12. 1 poäng
  Yeah! Grattis!
 13. 1 poäng
  Jag vill lämna in ett medborgarförslag om att alla artiklar vars rubrik inleds med "Ny forskning: ...." måste ha citationstecken kring ordet "forskning".
 14. 1 poäng
  God jul och gott nytt gubbs!
 15. 1 poäng
  God jul, för tusan hakar!
 16. 1 poäng
 17. 1 poäng
  God Jul, GTAsajten. Bjuder på årets fula instagramjulkort.
 18. 1 poäng
 19. 1 poäng
  När man lite onyktert kollar på annonser från det lokala auktionshuset... Och så är det tydligen inte det längre och man är en millisekund från att buda på ett jävla mahognyskåp uppe i SUNDSVALL ;ppPPpppP
 20. 1 poäng
  ERE CHILL? XD SJÄLV ERE JÄVLIGT CHILL XD
 21. 1 poäng
 22. 1 poäng
 23. 1 poäng
 24. 1 poäng
  Jag blir nostalgisk när jag tänker på hur bra Maimstream är på att ge oralsex.
 25. 1 poäng
  Sen tjejen flyttade ut har jag ändrat lite. Har mycket kvar att fixa (typ sladdkaoset under bordet) men känns rätt bra än så länge.
×