Jump to content

Topplista


Populärt innehåll

Mest uppskattat innehåll sedan 2018-09-10 i alla områden

 1. 6 poäng
  Detta forum trotsar naturlagarna!
 2. 4 poäng
 3. 4 poäng
  Vi brandar nu även om forumet med en temporär RDR2-logo samt framhäver RDR2-forumet genom att lägga det överst. Allt för den där lilla extra känslan
 4. 3 poäng
  Fick bara för mig att logga in på gtasajten av någon anledning. Hade glömt bort lösenordet så var tvungen att nollställa. Det var ett tag sedan jag skrev ett inlägg här. Kul att forumet fortfarande lever - hur det fortfarande lever förstår jag dock inte!
 5. 2 poäng
 6. 2 poäng
  Kiken? KIKEN? JA HITTAR EJ LÄN-PARTYT!!!
 7. 2 poäng
  Är uppe i mitt fjärde band nu av någotsånär seriös sort, förutom orkester och hemvärnet som jag var med i för länge sen och flunkade. Svårt att säga vad det är man vill egentligen, jag tycker det inte är så kul förrän det är dags för spelning och av alla band jag varit med i är det mycket sällan jag ens brytt mig om att kolla Dropbox-mappen med material. Jag går dit, spelar trummor och går hem igen, och glömmer bort bandet tills nästa vecka då folk frågar om det är rep. Repeat. Men mitt förra band, som nu genomgår reboot, har spelat in en skiva som nu är färdig! Allt är bara en fråga om hur den ska släppas, men Spotify kommer det nog åtminstone att bli.
 8. 2 poäng
  Jag säger fortfarande smileys, "ämooji" låter bara körnstigt
 9. 2 poäng
  Howdy, partner! Trodde ni att vi somnat bakom ratten någonstans bakom en lada vid the Alamo Sea i GTA Online? Icke! Idag öppnar vi forumet Red Dead Redemption 2, som förhoppningsvis kommer att tillföra GTAsajten mycket glädje och communityevents. RDR Online står för dörren och förhoppningsvis får vi många sajtare som spelar ihop, diskuterar, streamar och upptäcker vildmarken tillsammans — online eller i text! Väl mött i Red Dead Redemption 2. In och skriv, med er!
 10. 2 poäng
 11. 2 poäng
  Du låter som en socialdemokrat, varför inte rösta på dem bara? När jag gjort min resa mot realismen har det mycket handlat om att inse att min gamla målbild om att alla människor ska bli lika mycket värda är en utopi som inte går att uppnå. Människan är trots att ett djur och det är en alldeles för lång stretch ifrån det naturligt evolutionära att socialister kommer lyckas med det, om de får chansen att leda nationer. Socialism är lämpligt för små grupper av individer, typ släkter eller byar/grannskap, inte för en globaliserad värld. Ett tillägg bara: ovanstående ska på inget sätt tolkas rasistiskt. Jag är 100% säker på att människor från hela jorden har samma biologiska förmåga att nå framgång.
 12. 2 poäng
  Finns det en vilja från Hultenius och admin-kåren att detta forum ska bli livligt igen? Om svaret är ja så är det min övertygelse att dibel måste sluta posta, och att skräpet som förstört alla intressanta trådar på forumet rensas bort. GTAsajten är inte behaglig miljö för någon som det ser ut nu... För mig handlar det inte om de nazistiska åsikterna. Det skulle kunna vara en krydda i diskussionerna ifall den infallsvinkeln också fick vara med. Mitt problem är tvådelat; först och främst är det så jävla deppigt att läsa trådarna nu. Man vill liksom inte komma nära det, utan jag stänger hellre fönstret och eventuellt försöker igen om en månad. Den andra delen är att dibels bidrag inte är diskussioner - något ett forum bygger på. Istället är det bara massa utrop som från någon med en megafon på ett tomt torg. Jag skulle gärna komma tillbaka hit för jag saknar verkligen att kunna diskutera saker under ett pseudonym och bygga relationer med andra i en digital gemenskap. Men det går bara inte när det ser ut som det gör, och jag är säker på att det finns många andra som känner likadant!
 13. 2 poäng
  Europeiska Unionen deklarerar att valet har gått till på rätt sätt: https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/21xvwB/eu-folket-har-rostat Skrattretande.
 14. 2 poäng
  Kom hem vid tvåtiden i natt efter att ha suttit och räknat röster. Kul, tråkigt och intressant.
 15. 1 poäng
  Den årliga Halloween-filmen där jag är med på ett hörn. Grymt intro
 16. 1 poäng
  Alltså Classical Art Memes levererar ju ständigt!
 17. 1 poäng
  Lol! Jag tänkte inte säga så mycket, men jag och Hultan petade lite på lite fräscha förändringar här på forumet. Igår, faktiskt. Faktum är att jag redan tjuvstartat
 18. 1 poäng
  För evigt en legend.
 19. 1 poäng
  Taz...'nuff said. 😲
 20. 1 poäng
  Försvaret är noterat, jag har inget mer att anföra tror jag och står fast vid min åsikt.
 21. 1 poäng
  Vi har låtit dig hållas bra länge nu, men tycker du kan chilla med spammet här i statusuppdateringarna.
 22. 1 poäng
  En positiv utkomst av valet måste väl i alla fall vara dibels bannande eftersom att han nu tappat det helt och öppet börjat uppmuntra till våld och brott. Gott så.
 23. 1 poäng
  Jag har fokuserat stenhårt på träning och kost de senaste månaderna. Styrka (1-5 reps/set) 2ggr/vecka och hypertrophy (6-12 reps/set) 2ggr/vecka. Ser mest förändring på armar och axlar, men benen börjar få en fin form de också!
 24. 1 poäng
  Tycker ponyhans och hans #löpsaglar på instagram är skitroliga. En personlig favorit:
 25. 1 poäng
  Editerare är Mythic från Finland. Färre namn ni kanske känner igen denna gång, jag har ett stunt i main-delen och Mr. Magic har ett i outrot
×