Jump to content

Topplista


Populärt innehåll

Mest uppskattat innehåll sedan 2011-12-04 i alla områden

 1. 29 poäng
  vill klaga på alla som är utläningar i västerås... går inte att gå på stan ens utan att dom skriker än i örat saker som skinhead rasse o sånt. vadå får man inte raka sig nu eller utan att vara rasse? ne nu är ja trött på dom om dom ska komma hit kan dom skaffa jobb nu sitter dom bara hemma och får bidrag om man tänker lite så är det ju ganska bra ide´ men typiskt invandrare att gö så. hehe som när ja o steffe jagade några me epan igår vi drog hem till steffe först o slangade bensin ur hans Pappas gräsklippare o jävla va vi sprang sen hehe. helt galen farsa iofs. sen hoppa vi in i bilen eller ja vi gick o steffe börja köra iväg. alltså igentligen är de en 240 men han låssas att de är en epa för polisen blir sura och stannar honom och säger steffe varför har du epa skylt på bilen när de är en riktig bil alltså inte epa hehe. hur som helst så åkte vi o sladda lite och sen kom vi i en kurva i kanske 150 sen växla han till tvåan o ja ba ahaha steffe va gör du du pajkar ju hela vexellådan eller ja vad man säger men han ba stoppa in en ny prilla o skratta. asså det är ju askul att kö fort som fan och bara känna vind draget i huvudet fast på vintern kan man ju inte åka cab så man får ju vända fläktarna mot huvet asså så det blåser om ni förstår lite svårt att förklara. btw när vi åkte så såg vi massa invandrare som skulle va coola i såna där jackor me ludd på där bak så vi tänkte fan ska vi inte skojja lite me dom? jo varför inte så ja sa till steffe om jag kunde kö fast han sa nej. hur som helst så åkte steffe så tyst han kunde upp på trotoraren om ni förstår asså bakom dom och åkte jättesakta o sen burna han iväg förbi dom ochså sen hoppade han ner på vägen o man hörde hur de skrapa och ja tänkte oooo nu kommer steffes farsa lacka ni skulle ha sett allas ansikten när vi brassa förbi i 150 och jackorna flög nästan av deras ryggar alltså rätt svårt o förklara men ja gör mitt bästa. samma me alla luffare på stan asså var för tigger dom pengar igentligen ba skaffa ett jobb?? aja ville ba snacka av mig lite nu måste ja hjälpa morsan me o damsuga hon skriker altid i mitt öra hela tiden kan du diska kan du damsuga kan du gå o köpa cigg va? asjobbigt men va gör man inte för familjen eller hur hehe.
 2. 27 poäng
 3. 21 poäng
 4. 20 poäng
  När antalet medlemar på ett litet forum som detta minskar snabbare på grund av dödsfall än tappat intresse får man en ordentlig reality check. Förlusten av Giz är fortfarande obehagligt nära och tränger sig nu ännu närmre inpå. Jag ägnar också en tanke åt Corleone. Låt nu detta forum få behålla sina medlemar tills de dör av hög ålder efter långa och lyckliga liv. Var du än är Topp3 hoppas jag att du har det bra.
 5. 19 poäng
  Något som länge efterfrågats är ett forum där man kan föra privat diskussioner utan att blotta sig för hela internet - och nu har det kommit! Forumet heter "Privata angelägenheter" och hittas under "Övriga forum". För att få tillgång till forumet krävs det att man är medlem samt att man skrivit minst 10 inlägg. Precis som med Loungen gäller det att vi är strikta med vilka trådar som placeras i det nya forumet. Endast trådar som är starkt privata (allt med personuppgifter, privata bilder (t.ex. bilder på sig själv), känsliga IRL-händelser etc.). För att starta igång forumet har jag flyttat över några befintliga trådar, men våra moderatorer kommer säkert flytta över fler under de kommande dagarna.
 6. 19 poäng
  GOD JUL ÖNSKAR GTASAJTENS MODCREW! Nu var det dags igen. Det har redan gått ett år sedan senast vi förväntansfullt satt och väntade på tomten som vi gjort sedan vi alla var små. Vi får, för eran egna skull hoppas att ni får det ni har önskat er och om det nu är så att ni växt opp och inte längre får presenter så får vi väl ändå hoppas att dagen ändå kommer sluta på topp med god mat eller åtminstone i goda vänners lag. Och som ni alla vet så har vi här på GTAsajten anrika traditioner precis som alla andra, och vad skulle en julafton utan en jultråd vara? Antagligen förfärlig eller hur!? Så, för ett i mina ögon väldigt lugnt år på forumet med i princip inga ingripande alls vill jag önska alla en GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR! Hoppas att vi alla får en god fortsättning tillsammans här på "dårhus GTAsajten"! (gamla trådar) 2006, 2007, 2008, 2009, 2010 (vilken flopp), 2011
 7. 18 poäng
  Vi har tröttnat på dina susbstanslösa one-liners för länge sedan. Det räcker nu.
 8. 18 poäng
  Ja, det var fruktansvärt oförskämt av Jacker att förstöra tråden, du som lade ner så mycket tid på att formulera ditt inlägg och allt... -------- Arthas tycker jag är ganska badass. Jag tycker om alla sorters good-gone-bad-bossar egentligen. Får fundera vidare lite. Jag vill även säga Kerrigan och Baal, men känner mig som en extrem Blizzard-hora nu.
 9. 17 poäng
  Lika hjärtvärmande som:
 10. 17 poäng
  Var det inte du som blev glad när du skulle bli moderat eller har jag missuppfattat hela den incidenten under alla dessa år?
 11. 17 poäng
 12. 17 poäng
  Jag fick en lösfitta eller något, min familj visste inte riktigt hur de skulle reagera när jag öppnade julklappen. Tack.
 13. 17 poäng
  Okej, stora nyheterna som jag lovade skulle komma idag: Just nu sitter jag och dricker kaffe i väntat på att ett kamera-team ifrån Eyeworks kommer hit, för idag ska vi nämligen använda hela dagen för att spela in första avsnittet av en TV-serie! Den kommer gå ut på att jag tillsammans med några andra svenska rappare skickas till Los Angeles för att träffa riktiga rap-artister därifrån, lära oss av dom, spela in tillsammans med dessa osv. Allt förutsatt att pilotavsnittet som spelas in idag säljs till någon TV-kanal. Det är inte säkert men det ser just nu ljust ut. Mer nyheter kommer vartefter jag får veta!
 14. 16 poäng
  När det var dags för den förra stora uppgraderingen av forumet för några år sedan ("Refresh '09") var de stora nyheterna integration med sociala medier (facebook/twitter), stöd för mobila enheter, ny design och svensk översättning. Sedan dess har mycket hänt, framförallt på området mobila enheter (smartphones & surfplattor). 2009 klassades iPhone och Android som 'nymodigheter'. Surfplattor fanns inte ens. Idag ser det annorlunda ut - mobila enheter håller på att segla upp och bli den dominerande plattformen. Redan idag står mobila enheter för nästan 30% av forumets trafik, och pilarna pekar ständigt uppåt. Designmässigt har det också hänt en hel del. Omvärlden har gått mot mer avskalade och luftiga designer/layouter som framhäver innehåll och viktiga funktioner. Mindre viktiga funktioner antingen döljs eller tas bort. Det ska vara enkelt och användarvänligt helt enkelt, något som stimulerar aktivitet. Det är därför inte så konstigt att två stora huvudnummer i nästa stora uppdatering (Refresh '15) handlar om just mobila enheter och användarvänlig design. Med hjälp av responsiv design kommer forumet fungera och se lika bra ut oavsett om du sitter vid en dator, surfplatta eller smartphone. Den användarvänliga designen minskar också tröskeln till att skapa nytt innehåll, något som förhoppningsvis leder till ökad aktivitet. I samband med Refresh '15 kommer vi också att flytta till en ny VPS ("virtuell server") i Amsterdam vilket innebär bättre prestanda till ett lägre pris. Den VPS som infördes med Refresh '09 har gjort det lätt att skala ner kostnaden vid minskad aktivitet, något som varit väldigt viktigt för att hålla forumet i liv. Jag håller precis på att utvärdera IPS 4.0 som kommer att ligga till grund för Refresh '15. Även om det fortfarande är många bitar som måste falla på plats (något försenat) så ser det ändå lovande ut. Utan att lova för mycket hoppas jag kunna återkomma med en mer detaljerad information under hösten. Innan jag avslutar detta inlägg vill jag också bjuda på en officiell bild som visar hur den nya profilsidan ser ut på en dator samt smartphone. Profilsidan Profilsidan på en smartphone
 15. 16 poäng
  GOD JUL ÖNSKAR GTASAJTENS MODCREW! Morgon..*gäsp* Som förälder är man numera van vid att vara uppe tidigt om mornarna. Som jag förutspådde blev givetvis 2014 så mycket bättre än 2013 med tanke på den lilla köttbulle som just nu sitter i mitt knä och "hjälper" mig skriva detta inlägg (blir många gör-om-gör-rätt-moment) men det överlever jag utan problem. I år är det iaf nya rutiner för vår del. Sambons farfar som hon alltid firat jul hos har obotlig cancer och doktorerna har sagt allt från 2 månader till 2 år kvar i livet. Så denna jul kommer spenderas mestatid där istället för hos mina föräldrar som jag i vanliga fall är van vid. 2014 får vi väl säga har varit ett ganska tråkigt år forum-mässigt. Fina servercrasher och en allt för bångstyrig Vice. Och detta blir ju allas nya FIRST!. En Jul på GTAsajten utan Vice. Låt det bära eller brista. Nä, nu står gröten och skinkan uppdukat på bordet, så får väl i min enkelhet önska er alla en riktigt god jul, ett underbart gott nytt år och en god fortsättning på detta och nästkommande år, på och utanför forumet. (gamla trådar) 2006, 2007, 2008, 2009, 2010 (vilken flopp), 2011, 2012, 2013
 16. 16 poäng
  Min present till Maimstream. "Spelar ingen roll om det är gammalt eller nytt" skrev du, och jag hittade lite nostalgi när jag grävde runt bland gamla mappar!
 17. 16 poäng
 18. 16 poäng
 19. 16 poäng
  GOD JUL ÖNSKAR GTASAJTENS MODCREW! Ja, det blir en snabbt ihopslängd post idag. Numera bor man ju på annan ort och är således bortrest på självaste julafton. Måste ju ändå önska mina kära GTAsajtare en god jul och ett gott nytt år nu i ledigheten och hoppas att 2012 kommer frambringa lika mycket glädje som detta året. Forumet med stort F kommer alltid vara i mitt hjärta och året som följer blir även mitt tionde år(!), vilket i sig är helt otroligt. Så, ha nu en underbar fortsättning på dagen och resten av detta år, det som är kvar i alla fall!
 20. 16 poäng
  En av mina målningar, litet format... Olja.
 21. 15 poäng
  Riktigt tråkigt att ännu en betydande forum-medlem har försvunnit på det här sättet, man blir helt paff Förutom att Tobias varit medlem sedan starten (2002) har han också bidragit stort som moderator. Trots att han inte skrev så många inlägg de senaste åren fanns han alltid där i bakgrunden och såg till att forumet var rent och städat. Självklart ska Tobias ha titeln Hedersmedlem. Synd att forumet inte har kvar sin forna makt, hade varit en ära att hjälpa minnesfonden att nå målet. Ska själv lägga ett bidrag, pengarna går till bra saker.
 22. 15 poäng
 23. 14 poäng
 24. 14 poäng
  Nu har det hännt! Jag har slutligen med en gnutta vemod lämnat 1990-talet bakom mig och skaffat purfärsk dator. Något jag sagt att jag ska göra i 5-6 års tid... Datorhörnan blev genast lite trevligare också! Högtalarna och den slitna musmattan får dock hänga med ett tag till!
 25. 14 poäng
 26. 14 poäng
  OMFGOFGMINGOIWNPEGONWEG!!!!!!!!!!
 27. 13 poäng
  Man genomför ju stöten när polisen går och köper munkar.
 28. 13 poäng
  GOD JUL ÖNSKAR GTASAJTENS MODCREW! Idag kom tråden senare än vanligt. Man är inte samma gamla uppesittarjöns som förr. 2013 har för min del varit bästa året hittills med den bästa gåva någon kan få, dock tror jag 2014 kommer slå 2013 med hästlängder när bäbis ploppar ut fram i april. Själv sitter jag nu och väntar på att åka iväg till mina föräldrar på traditionsenligt julfirande, precis som denna tråden numera är standard, inte sant? 2013 gav forumet en liten uppsving med GTAV, annars har det varit väldigt lugnt år, nästan lite för lugnt. Man kan nästan ta på tystnaden ibland. Men men, vi gamla rävar får ju helt enkelt se till att 2014 blir ett sprudlande år. Så till sist vill jag väl i min enkelhet önska er alla en riktigt god jul, ett gott nytt år och en god fortsättning, så ses vi förhoppningsvis en annan dag på vårt alldeles egna kära lilla forum! (gamla trådar) 2006, 2007, 2008, 2009, 2010 (vilken flopp), 2011, 2012
 29. 13 poäng
  Ska med gifs försöka återskapa hur jag såg ut från ögonblicket jag försökte nå forumet och upptäckte att det var uppe igen: GER AP TILL SÅ MÅNGA JAG KAN I DEN HÄR TRÅDEN (TILLS KONTOT ÄR TÖMT) http://stream2.gifyo.com/pictures/1011/large/fe59830ba97b44210d324af4516a07da-923985484.gif
 30. 13 poäng
  http://piclair.com/data/5qrr0.jpg
 31. 13 poäng
  Det är inte ofta jag får möjlighet att säga detta, men du blev precis rejält ägd!
 32. 13 poäng
  Ja, då var man fattig igen!
 33. 13 poäng
  Nice! Är ni säkra på att den är hemlös? Vad planerar ni att göra med den? Edit:
 34. 13 poäng
 35. 13 poäng
  http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/2413602_460s.jpg
 36. 12 poäng
  Hej! Jag har varit medlem på forumet sedan 2007 under namnet "Rasty" men jag har glömt lösenordet till kontot och jag kan inte få ett nytt lösenord skickat till min epost då den inte existerar längre. Så jag är en oldschool medlem kan man säga. Kanske inte lika oldschool som er 2002 - 2004 medlemmar men nåja... Jag minns att jag läste en tråd här på forumet där ni skrev hur ni skulle förbereda er inför första speldagen med GTA4. Det var riktigt härligt att läsa allt ni skrev och man blev ju själv inspirerad att få den bästa möjliga spelmiljö när man slänger på GTA4 skivan på sin PS3 för första gången. Så jag tänkte skapa en likadan tråd där ni får skriva ner hur ni planerar och förbereder ert första möte med GTA5 Såhär kommer min dag se ut på ett ungefär: Dagen innan spelet släpps så kommer jag vara hypernervös. Antagligen kommer det nog vara en av de längsta dagarna i mitt liv så jag måste sysselsätta mig med någonting. Kanske blir det styrketräning och lite jogging eller kolla på Gudfadern trilogin. Någonting måste jag sysselsätta mig med så jag inte exploderar. Dagen innan spelet släpps så kommer jag antagligen tvätta mina enormt sköna mjukisbrallor. Jag kan inte sitta och lira i ett par brallor som stinker som bara den. Har mjukisbrallorna nyligen tvättats så kan jag skippa den aktiviteten och gå vidare till Fas 2. Fas 2 innebär att inhandla en hel dags ranson av energidryck, chips, lösgodis och fryst mat. Fryst mat är ett måste, bara att lägga in i mikron och vänta ett par minuter så har man en måltid. Det vore skamligt att behöva spendera en timme i köket för att laga mat när man kan istället kan spendera ett par minuter för att få minst lika god mat och då sparar man även dyrbar speltid! Den frysta maten kommer bestå av tio stycken piroger. Fast om jag känner min aptit rätt så kommer jag kvickt bli sugen på mer mat när pirogerna tar slut. Då plockar jag fram mobilen och ringer till en pizzeria och beställer hem en god kycklingtallrik med mild sås. Maten borde inte vara ett problem för mig under första speldagen. Då återstår det bara energidryck, chips och lösgodis. Jag kommer slänga på ett fyr-pack Red Bull i shoppingkorgen och även två påsar Sourcream & Onion chips. Därefter så borde ett halvt kilo av de mest delikata och utsökta lösgodisarna räcka. Jag kanske tar en flaska Coca Cola också som skall användas i nödfall om jag helt plötsligt sitter i rummet klockan 22 på kvällen och redan har konsumerat allt. Så när jag äntligen har inhandlat allt jag behöver så lägger jag mitt fyr-pack Red Bull i kylen och låter dom bli iskalla till dagen efter. Dagen efter så vaknar jag klockan 8 på morgonen för att intensivstäda mitt rum. Förhoppningsvis så har jag ett par timmar på mig innan mitt förhandsbokade GTA5 hamnar i Preems lager. Det första jag gör är att öppna fönstret för att vädra ut den äckliga lukt av svett, tåbiror och dylika stinkande kemikalier. Jag låter fönstret vara öppet i minst tre timmar. Nästa steg är att slänga ut allt skräp från rummet samt smutsiga kläder. Alla kallingar, tröjor och byxor ska bort! Alla tallrikar och glas ska in i diskmaskinen! Lakanen skall bytas ut och sängen skall bäddas ordentligt så att allting är fräscht och rent. Varenda kvadratcentimeter skall dammsugas och moppas och mattorna skall piskas rent från damm som vägrar avlägsna sig från fibrerna. Därefter blir det att damma av rummet. Min 46 tums HD TV skall bli skinande ren likaså all annan övrig elektronisk utrustning. Till slut sprutar jag en fräsch doft av vanilj mitt i rummet så att man slipper känna av den konstanta lukten av kvalmiga strumpor. När jag gjort detta går jag vidare till nästa fas. Denna fas kallar jag "Isoleringsfasen". Jag ska nämligen isolera mig från omvärlden. Jag ska sätta en fet jä*** lapp på ytterdörren där det står "Om du funderar på att besöka mig eller knacka på dörren så gör du nog bäst i att vända dig om och dra åt fanders". Mobilen stänger jag av och datorn kommer jag verkligen inte sätta igång. Alla dörrar låser jag och persiennerna vid fönstrena skall dras ner så inga nyfikna folk kollar in genom fönstret för att få en glimps på ett spel som enligt mina förhoppningar kommer vara extremt bra. Nästa fas blir uttömningsfasen. Det innebär att jag ska tömma mina kropp på diverse äckliga saker så jag inte behöver gå på toaletten under tiden jag spelar vilket leder till förminskad speltid. Det är nog också bäst om jag har en tom två liters flaska bredvid sängen så jag inte behöver gå på dass för att slå en drill. Till slut blir det en lång och skön dusch så att inte bara mitt rum är rent utan även jag själv. Sedan placerar jag mobilen på bordet i vardagsrummet och stirrar intensivt på mobilen i väntan på SMSet som talar om för mig att jag kan hämta paketet. När paketet väl kommit så hoppar jag in i bilen, pumpar lite 2Pac eller Nas på hög volym på vägen till Preem och hämtar ut paketet. Därefter kör jag hem på rekordtid och häller upp chips och lösgodis i en skål. Jag tar ut en iskall Red Bull ur kylen och låter dom andra tre vara kvar. Två piroger åker in i mikron och sen tar jag in allting i mitt rum och stänger dörren. Jag radar upp alla godsaker på bordet bredvid sängen och stoppar i skivan i PS3an. Jag kollar på introt och försvinner in i en annan värld.
 37. 12 poäng
  Efter några riktigt behagliga år, -serverstrul vi nu åter får. Men allt är inte svart, -en ny server väntar i februarinatt. Och som om inte det skulle vara nog, -en ny databasmotor ska göra slut på ofog. Tills dess får vi lita på hoppet, -att detta blir det sista stoppet.
 38. 12 poäng
  Jag var uttråkad och gjorde en sån här.
 39. 12 poäng
 40. 12 poäng
 41. 12 poäng
  När forumet var nere. http://sphotos-a.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/599075_460370954005152_672845529_n.jpg När forumet kom upp igen.
 42. 12 poäng
  god jul alla till alla som är på gtasajten extra gof jul till simpolainen och antegoof på skype var är felshoe? <3<3<3
 43. 12 poäng
  http://www.youtube.com/watch?v=z7TWL7xj7os
 44. 12 poäng
 45. 12 poäng
  http://www.gtasajten...52#entry1035152 ---------
 46. 12 poäng
 47. 12 poäng
 48. 12 poäng
  Ja, när det har gått så långt att jag av rutin klickar upp ett nytt Facebook-fönster efter att jag har kommenterat något på den sidan så känner jag att det fan är dags att det blir ordning på det här. Ni vet alla vad jag pratar om och Hultenius är också medveten om problemet, även om han inte verkar tycka att det är en så stor grej. Vi får inte särskilt många nya medlemmar längre, men de vi får lär ju bli rejält avtända när de ser hur "seg sidan är".
 49. 12 poäng
  Haha, jag har två stycken, och båda utspelades inom ett tidsspann på en och en halv timme. Egentligen bara första som kändes som en riktig nära-döden-upplevelse. Senast jag pratade om det här var på fyllan och då började jag nästan grina för panikkänslan kom tillbaka. Akta lång text nu, för övrigt. Bali, Indonesien. Första veckan, vi hyrde moppar och drog, för att slippa massa trafik, iväg klockan fem på morgonen till en strand på andra sidan ön. Jag har aldrig kört moppe innan, och de här gick i 90. Vilket jag självklart var tvungen att köra i och spela allan. Gick dock bra! Uluwatu, ett grymt surfställe, var vår destination: Vi surfar inte, utan tänkte bara kolla läget och ta ett dopp. Finns ingen egentlig strand på stället, utan bara en jävla massa surfare ute i vattnet, men vi hittade ner till en slags vik med lite sand i, omringad av höööga klippor, som bergsväggar. Eftersom det regnat hela natten har det forsat ner lera från berget i den skyddade vik vi nu badar i, och någon slänger därför ur sig "men vafan, vi simmar ut utanför viken till det klara vattnet". Givetvis en enormt jävla puckad idé, men jag och två kompisar simmar ut. Översköljs direkt av en jävla monstervåg och spolas flera meter åt sidan. Kollar på varandra och garvar, känner samtidigt att vattnet är väldigt väldigt strömt och vågorna fortsätter komma, och föra oss längre ut från viken, och åt sidan. Konstaterar att det nog är smartast att simma in, och börjar således crawla inåt. Kommer ingenvart, alls. Panikcrawlar i trettio sekunder men befinner oss fortfarande på samma plats, på väg utåt och åt sidan, vilket innebär att vi kommer lämna viken och bara ha 20 meter höga bergsväggar åt ena hållet och havet åt andra. Vi är nu helt utmattade och vågorna spolar oss upp mot bergsväggen som utgörs av nån slags korall, sylvass är den. Slänger upp armarna för att mildra kollisionen, skär sönder både händer och underarmar, har kvar ärr än idag. Vi har verkligen ingen energi alls och håller krampaktigt fast i klippväggen som bara ger upphov till fler sår och nya vågor kommer hela tiden och dunkar oss in i den. Börjar skrika på hjälp osv men vem ska höra oss? Ser surfare långt långt borta som surfar utan problem, här börjar jag få extrem ångest. Då kommer en surfare på väg ut från viken till och ser oss, ropar att vi ska följa efter honom vilket vi försöker, och han visar att det finns en bakväg in i viken, om vi liksom låter oss sköljas iväg från den och sen simmar in från andra hållet och klättrar över ett par klippor. Är så sjukt jävla utmattad men lyckas ta mig in i ett hålrum där jag får fast om en sten och håller mig kvar. Problemet är att surfaren tycker ju vi är aslöjliga och drar iväg, medan min vän inte lyckas ta sig in till oss andra två, på grund av vågorna och strömmarna. Ropar som fan att han måste försöka, men han orkar knappt hålla sig vid ytan och försvinner bara bort från oss. Börjar seriöst överlägga med mig själv om jag också ska släppa taget och simma efter honom, vilket förmodligen skulle innebära att vi båda drunknade men vore nästan värt det eftersom jag inte var så sugen på att leva med att ha lämnat en av mina bästa vänner att drunkna. Möter min kompis blick och den har för alltid etsat sig fast i mitt minne, den paniken alltså. DÅ kommer en sjukt stor våg och sköljer honom in rakt på mig, grabbar tar i han stenhårt och klättrar upp på ett korallrev och skär upp hela våra kroppar men vi är åtminstone ur vattnet. Vilar oss där, tar oss sedan in i viken igen och upp på land. Där väntar de två kompisarna som inte hängde med och badade för de tyckte vågorna var för höga, och undrar var fan vi hållt hus. Faller ihop på marken, skrattar hysteriskt och börjar sen gråta. När vi körde hem på mopparna en timme senare körde jag av vägen, dunkade huvudet i en trottoarkant (hade hjälm), slog upp armbågen som fortfarande "låser sig" ibland och var ett par centimeter från att kastrera mig själv, har ett flera centimeter långt ärr i ljumsken som minne. Soft dag.
 50. 12 poäng
  Ha det så trevligt på nyår! Vad tyckte din familj om presentpappret? Lägg gärna upp bilder på spektaklet, jag tog aldrig några.
×
×
 • Create New...